17 Mar 2017

TARÇIN EVENTS ÇİÇEK KADINLAR BLOGGER ETKİNLİĞİ

11 Mart 2017 günü Tarçın Events kurucusu blogger arkadaşım Fatma Samsa Yılmaz'ın Kadınlar Günü haftasına denk getirerek daha da anlamlı kıldığı #tarcineventscicekkadinlar etkinliğine katıldım.
Sevgili Fatma yaşadığı çok tatlı telaşlar nedeniyle organizasyonlarına minicik bir ara vermişti ancak bu davet ile bundan sonraki etkinliklerinin müjdesini vererek suskunluğunu bozmuş oldu.
Bayrampaşa Wish More Hotel'de düzenlenen etkinlikte baharın tüm enerjisini içimizde hissettiğimiz harika bir gün geçirdik.
Otogar'ın hemen yakınında bulunan Wish More Hotel merkezi konumu ve birkaç adım ötede olan toplu taşıma olanakları sayesinde çabucak toplanabildiğimiz,sade ve şık tasarımı sayesinde huzurlu bir gün geçirdiğimiz bir mekan oldu. ''Biz nasıl ağırlanmak istiyorsak, Wish More’da misafirimizi de öyle ağırlıyoruz. ''diyen Hotel bu sözün adeta kanıtı olarak gün boyu güleryüzlü varlıklarını bize hissettirdiler mekandan çok memnun ayrılmamızı sağladılar.
Etkinlik teması açık renk ve çiçek desenleri olunca dolaplarımızdaki baharlık elbiseler yerlerinden çıkıp hepimizi çiçek gibi yapıvermişti. Sevgili Fatma'nın çok beğendiğimiz uçuş uçuş elbisesi ise Elif Aygün tarafından hazırlanmış.@cicek.perisi 'nin hazırladığı çiçekli saç bantları da saçlarımıza takılınca ortaya bahara yakışan güzel görüntüler çıktı.

LetsGoPartee etkinliğin yapıldığı salona sihirli elleri ile dokunmuş,bize bol bol fotoğraf çektirecek bir ortam hazırlamıştı.Bizde bu durumu değerlendirerek fotoğraf çekimlerini yapan @seherkunduroglu 'nu epeyce yorduk.Muhteşem bebek çekimleri yapan Seher'in instagram hesabına mutlaka göz atmanızı öneririm.

Blogger etkinliklerinin en güzel yanı farklı yerlerde bulunan ortak zevklere sahip insanları biraraya getirmesi diye düşünüyorum.Bu etkinlik sayesinde yakınımda olup bir süredir görüşememiş olduğum ve farklı şehirlerde olan pek çok blog yazarı arkadaşımla birlikte olma şansı buldum.Sevgili Pembe Dünyamm Ümran,Gamze,Gözde çok uzaklardan gelip bizlerle oldular ve güne keyif kattılar.

Revox'tan Gamze hanım pek çok etkinlikte olduğu gibi yine bizleri yalnız bırakmadı.Bu sayede bende kullandığım ürünlerle ilgili sorularımı kendisine sorabilmiş oldum.

Benim gibi Tupperware ürünlerine ilgi duyan tüm hanımların çok ilgi duyacağı @Tupperwareefe etkinlikte bizimle olup Tupperware'in rengarenk ürünleriyle tanıştırdı.
Benim şansım yıllardır mavi rengini severek kullandığım şeker kapların pembe ve mor renginden yana oldu.Bundan sonra merak ettiğim ürünleri almak için Elif Hanımla iletişime geçeceğim.

----------------------------------------------------------------


Bu keyifli güne eşlik eden diğer sponsorlardan bahsetmem gerekirse;


VPEKSİ HOME


Vpleksihome instagram'da uzun süredir takip ettiğim ve pek çok kozmetik organizerini severek kullandığım bir hesap.Kullandığım diğer organizerlere göre pleksi kalitesi ve tasarımlarını çok daha başarılı bulduğum markanın ürünlerine mutlaka göz atmanızı öneririm.Etkinliğe göndermiş olduğu 21 ruj alan organizer en sevdiğim ürünlerimi göz önünde tutarak işimi kolaylaştırıyor.

MUMYAK


Satış gelirinin bir kısmını patili dostlara ayıran Mumyak gül şeklinde tasarlanmış mumlarından göndermiş.Bu güzel mum fotoğraf karelerimde bol bol yer alacak.

BELİZ KOZMETİK

Severek kullandığımız pek çok markanın distribütörü olan Beliz Kozmetik White Glo Diş Macunu,Takma Kirpik ve Dudak Balmı ile bizlerle oldu.Son dönemde ağız bakım ürünlerine olan ilgim epeyce artmış olduğundan diş macununu heyecanla denedim.Bir süre kullandıktan sonra izlenimlerimi sizlerle paylaşıyor olacağım.

REVOX ŞAMPUAN


Saç uzatma etkisiyle bilinen Revox yeni lansman ürünleri olan At Kuyruğu Bakım Yağı ve Kalıntı Giderici Şampuan'ları ile tanışmamızı sağladı.Ben özellikle haftada bir kullanılan Kalıntı Giderici Şampuanı bir süredir kullanıyorum.Kesin etkisini gözlemledikten sonra burada ayrı bir yazıla bahsediyor olacağım.

HC CARE


Daha önce saç bakım ürünlerini severek kullandığım HC CARE geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü cilt bakım ürünlerinden Misel Temizleme Losyonu ve Göz Kremini bizlerle paylaşmış.Oldukça yumuşak bir ürün olan Misel temizleyici ile ilgili deneyim yazısı önümüzdeki günlerde blogta olacak.

ODAK PARFÜMERİ


Odak Parfümeri kendi markaları olan Ziyba'nın Süslü adlı parfümünü paylaşmışlar.100 ml cam şişede olan parfümün şekerli kokusunu oldukça beğendim.Bir süre deneyimleyip detaylıca yazacağım.

TAKI TAKALIM


Instagram sayfasındaki kolye ve bilekliklerine bayıldığım @takitakalim hepimize ayrı ayrı ürünler göndermiş.Benim şansıma bu güzel siyah kolye çıktı.

COSMED

Dermokozmetik ürünleriyle dikkat çeken Cosmed Atopia serisine ait bir nemlendirici göndermiş.Bu losyonu kızlarım için kullanmayı planlıyorum.

BIOTA ELEMENTS


Renkli kozmetikleri ile ilgimi çeken Biota Elements Anti Wrinkle Cilt Bakım Serisine ait Temizleme Jeli,nemlendirici ve maskara'dan oluşan ürünleri deneme fırsatı bulduğumda ayrı bir yazı ile merak edenleri bilgilendiriyor olacağım.

ES MODA


Es_ Modaaa tüm bloggerlara elbise,bluz,pantalon gibi farklı ürünlerinden göndermiş.Benim şansım ispanyol paça siyah pantalondan yana oldu.

BIODERMA


Denediğim pek çok kozmetik ürününden memnun kaldığım Bioderma atopik ciltler için nemlendirici ve mini boy Sensibio H2O misel temizleyici ile bizimle oldu.

BIONNEX TURKİYE


İlk kez bu etkinlik aracılığıyla tanışmış olduğum Bionnex Türkiye Saç ve Cilt problemlerine organik çözümler sunan ürünleri bulunan bir marka.3500'ün üzerinde endemik bitkinin tedavi edici özelliğinden faydalanan markanın el ,ayak kremi ve misel temizleme suyunu merak içinde denemeye başladım.

MELEK LIFE MODA


@meleklifemoda Hepimize bu yıl çok moda olan kamuflaj desenli yelekler göndermiş.İlk fırsatta bir kombin fotoğrafı ile instagtramda paylaşmak istiyorum.

AMWAY


Amway çok merak ettiğim likit göz farı ve kaş kalemini de içeren harika bir paket hazırlamış.Dener denemez favori ürünlerimden bahsettiğim bir yazı hazırlayacağım.

THALIA KOZMETİK


Cilt Bakımı kategorisinde doğal çözümler üreten Thalia Kozmetik Argan Yağlı serisine ait ürünler göndermiş.Peeling,el kremi ve nemlendirici krem ile ilgili yorumlarım yakın zamanda blogta olacak.

Bu keyifli etkinlik ile ilgili detaylara burada son verirken daveti için sevgili Fatma'ya,desteklerinden ötürü de tüm sponsorlara teşekkür ederim.


Yakın zamanda yeni deneyim yazılarında görüşmek üzere...


24 yorum:

  1. Sizi böyle çiçekli görünce resmen yaz geldi sanıyor insan ne güzel olmuşsunuz :) Ankara bugün yine karlı bu arada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında burada da baharı görüp kışa döndük Ebru'cum.Güneşli,sıcacık günler bir an önce geri gelir inşallah;)

      Sil
  2. ne hoş bir events olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Birarada olmak çok keyifliydi. İnşallah daha uzun sohbet imkani yakalayacagimiz yeni etkinliklerde gorusmek uzere...💝

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyleydi.En kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle o zaman ;)

      Sil
  4. ne kadar güzel bir etkinlik olmuş ürünlerini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Canım hepsi çok güzel güle güle kullan ayrıca bi arada olmak çok güzeldi inşallah kısa sürede yeniden buluşuruz :)!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Ümran'cım.İlk fırsatta bekliyoruz yeniden :)

      Sil
  6. Bu güzel etkinlikte çok sevdiğim dostlarımla sizlerle bir arada olmak harikaydı canım. Güzel günü harika anlatmışsın. Ellerine sağlık Filiz cim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim içinde öyleydi Şerife'cim.Blogger etkinliklerinin en güzel yanıda bu değil mi zaten ? İlk fırsatta yeniden görüşmek dileğiyle.Çok öpüyorum canım;)

      Sil
  7. Filizcim çok güzel bir gün oldu bence mekan da süperdi sen de çok güzel yazmışsın :-)) hepsini güle güle kullan yorumlarını bekliyorum sevgiler -))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok keyif aldım İrem'cim.Bolca sohbet edebildiğimiz güzel bir gündü ;)

      Sil
  8. Ne güzel bir etkinlik olmuş bayıldım :)

    YanıtlaSil
  9. Hediyeler harika. Çok güzel bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Ayrıca ismini de çok sevdim. Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  11. Harika gözüküyorsunuz orada olmak çok isterdim. Ben Buse.

    YanıtlaSil
  12. bu güzel etkinlikte birbirinden güzel hanımları birarada görmek çok güzel, harika, içaçıcı bir yazı olmuş, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  13. Filiz'cim çiçek çiçek olmuşsunuz hepiniz, çok güzel görünüyorsunuz. Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  14. Filiz'ciğim ne kadar naziksin :)Çok teşekkür ederim. İyi ki geldin bizlerleydin. İyi günlerde kullan canım.. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  15. Başarılı bir işin başında herzaman güçlü bir kadın vardır.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma