13 Şub 2017

BLOGGER ETKİNLİĞİ / VAZGEÇİLMEZ MARKALARLA SEVGİLİLER GÜNÜ

Cumartesi günü Bloggerlar Paylaşıyor ve Şafağın Dünyası bloglarının yazarı Şafak Karadeniz Kilimcigöldelioğlu davetiyle Eresin Otel'de düzenlenen Blogger etkinliğine katıldım.#vazgecilmezmarkalarlasevgililergunu etiketiyle sosyal medyada takip edebileceğiniz etkinlikte İstanbul ve Ankara'lı blog yazarları bir araya geldik. Birkaç ay aradan sonra hem iyi vakit geçirdiğim hemde bilgilendiğim bu buluşma bana oldukça iyi geldi.Bugün bu etkinliğe dair detaylardan ve o gün birlikte olduğumuz firmalardan bahsetmek istiyorum.
Sevgili Şafak'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik firma yetkililerinin sunumlarıyla devam etti.


20 kişilik blogger ekibimizi   iş, kültür ve eğlence merkezi Taksim'de  bulunan Eresin Otel ağırladı.Detaylarından aşağıda bahsedeceğim Eresin Otel'in toplantı salonunda hazırlanan masalarımızda Sosyopix'in anı kartları ve Deniz Kokulu Taş'a ürünler bulunuyordu.
Sırasıyla Revox,Martiderm-SVR Laboratoires Turkiye(Yonca Kozmetik),Karakter Dükkanı firmalarının sunumlarını izledik.Sosyal Annem LR Ekibi ise bize LR ürünlerinden ve sistemin nasıl çalıştığından bahsetti.

Yonca Kozmetik'ten Özlem Hanım bizi kurucusu bir eczacı olan İspanyol markası Marti Derm ve SVR Laboratoires Turkiye markaları ile tanıştırırken Cilt bakımı nasıl olmalı,cilt yaşlanmasına neden olan faktörler ve cilt yaşlanmasıyla mücadele etmek için yapılması gerekenler hakkında bilgilendirdi.Standart bir cilt bakımının dışında cilt sorunlarının çözümüne yönelik destekleyici ürünleri bulunan markanın Botox etkisi yaratan göz pedleri ve Anti-Aging ampülleri oldukça ilgimi çekti.İlk fırsatta deneyimlerimi ayrıca paylaşıyor olacağım.
SVR Laboratoires Turkiye(Yonca Kozmetik) : Benim ilk kez tanıştığım bir marka olan SVR 1962 yılında ''Sağlıklı ve Güzel Bir Cilt'' hedefiyle kurulan aile markası. Bugün 45  ülkede dermotologlar tarafından reçete edilen bir marka haline gelmiş.Ürün formülasyonlarındaki içeriklerin konsantrasyon ve seçiminde tavizsiz olan SVR her cilde özel ve etkin ürünler sunuyor.Ürünlerini detaylı incelemek için büyük merak duyduğum markanın Güneş Bakım Ürününden ilerleyen dönemde bahsediyor olacağım.

Revox'tan Gamze Hanım piyasaya yeni sürülen Revox At Kuyruğu Sıvı Saç Kremi,Revox At Kuruğu Bitki Yağı ve Kalıntı Giderici Şampuan hakkında bilgi verdi.Haftada bir kez kullanıldığında saç için kullanılan bakım ürünlerinin saç derisinde yaptığı birikmeyi temizleyen,saç derisinin nefes almasını sağlayan bu şampuan bende epeyce merak uyandırdı.

Karakter Dükkanı'ndan Burçin Hanım etkinlik boyunca bizlerle birlikte oldu.Çocukların sevdiği çizgi karakterlere ait her türlü ürünün bulunduğu siteleri hakkında bilgi verdi.Ben daha önceden site hakkında bilgi sahibiydim.İki çocuğunuz varsa siteyi keşfetmemeniz,ziyaret edip eli boş çıkmanız zaten olanaksız gibi.
Son olarak Blogger arkadaşımız Fatma Doğan'dan LR iş ortaklığı ve ürünler hakkında bilgi aldık.LR İş ortaklığı sistemi ek gelir,kariyer ya da kendi ürünlerinizi uygun fiyata temin etme gibi avantajlarla geliyor.Detaylı bilgi için kendisine https://www.instagram.com/sosyalannemlrekibi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Günün sonu keyifli sohbetler ederek devam etti.Önümüzdeki günlerde etkinlik sponsorlarından ayrı bir yazı ile bahsedeceğim.
Etkilik daveti için sevgili Şafak'a teşekkür ederim.




-----------------------------------------------------------------------
*Eresin Otelleri grubuna bağlı olan Eresin Taksim Premier otel,İstiklal caddesi, Taksim Meydanı, metro, metrobüs ve otobüs durakları sadece 5 dk. lık yürüme mesafesinde olan otelde, zengin açık büfe kahvaltı ve fitness imkanlarını müşterilerine ücretsiz olarak sunuluyor.Otelin 35 çift kişilik ve 32 ikiz yataklı toplamda 67 odası bulunmaktadır.
Ayrıca otelde misafirler için jakuzi havuzu, buhar odası, masaj odası ve bir spor salonun bulunduğu sağlık kulübü mevcut. Bunun yanı sıra İstanbul'un panoromik manzarasına sahip Teras Restaurant ile Türk ve Akdeniz yemeklerinin özel lezzetlerinin servis edildiği bir restaurant hizmeti de sunulmaktadır.

Otelin konaklama dışında faydalanabileceğiniz "Galata", "Pera", "Taksim" ve "Marmara isimli 4 adet toplantı salonu bulunmakta.Varsa özel toplantılarınız için aklınızda bulunsun.







14 yorum:

  1. çok güzel bir etkinli olmuş canım sponsorlarla ilgili yazını sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş bu arada İrem hanım'ın saçları da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. Ay ne kadar güzel bir etkinlik olmuş 😃 güzel eğlenmissinizdir

    YanıtlaSil
  4. Flizcim bol sohbetli keyifli bir gün oldu hep beraber sevgiler canım :-))

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir etkinlik olmuş ;) Gelebilseydim görüşecektik ama kısmet artık bir dahakine :)

    YanıtlaSil
  6. Çok şık ve kaliteli bir etkinlik olmuş. Davetliydim ancak bir hafta kala planlar değişti, maalesef katılamadım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Tanıdık simalar gördüm :) Bir araya gelip böyle etkinlikler düzenlemeniz ne güzel. Karakter Dükkanı ile ilgili faydalı yazınızı da az önce okudum. :) Sevgiler diliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. çok eglennmişsiniz herkesin gözlerinden okunuyor :)

    YanıtlaSil
  9. Çok keyifli bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  10. çok güzel bir etkinlik olmuş:)

    YanıtlaSil
  11. Marti Derm ve SVR nasil olacaklar cok merak ettim. Beklentim hic dusuk degil :D

    YanıtlaSil
  12. Filizcim çok güzel görünüyorsun. Ayrıca sevdiğim blogger arkadaşlarım da orda. Ne güzel oluyor bu etkinlikler.

    YanıtlaSil
  13. Şimdi aklıma geldi alt resimde Deniz Sekiye benzettim seni:)

    YanıtlaSil
  14. Eline sağlık cnm sizleri gormek mutluluk verdi bana😙😙

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma