13 Oca 2017

SARJLI DİŞ FIRÇASI TAVSİYESİ : REMİNGTON SONIC FRESH TOTAL CLEAN

Bugünkü yazımda diş bakımı için klasik diş fırçası yerine şarjlı diş fırçalarını tercih edenler için gülümsemenize katkıda bulunacak yeni bir üründen bahsetmek istiyorum.
Remington Sonic Fresh Total Clean sonic titreşimleri ile diş yüzeyinde etkili temizlik sağlayan,aynı zamanda masaj yaparak diş etlerini rahatlatan elektrikli bir diş fırçası.
Temizleme,Hassas ve Masaj olmak üzere üç mod'ta çalışan cihaz farklı ihtiyaçlara uygun temizleme yöntemini seçmenizi sağlıyor.
 1-Temizleme : 2 dakika süren günlük temizlik
2-Hassas: Hassas dişler ve diş etleri için 2 dakika süren daha yumuşak temizlik
3-Masaj : Diş etlerini nazikçe canlandırmak için 2 dakika süren masaj modu

Cihazın şarj edilebilir bir pile sahip olması ve ilk şarj etmeden sonra iki hafta kadar bir süre kullanılabilmesi onu diğerlerinden ayırıp avantajlı hale getiriyor.

REMİNGTON SONIC FRESH TOTAL CLEAN DENEYİMİM

Remington Sonic Fresh Elektrikli Diş Fırçası'nın kutusunu açtığımda diş fırçası,hızlı şarj ünitesi ve taşıma kabı ile karşılaştım.İlk kullanım öncesi diş fırçasını şarja takarak yaklaşık 16 saat kadar şarj ettim.Şarj sırasında kırmızı renkte yanan ikaz lambası pil yeterli doluluğa ulaştığında mavi renge döndü ve diş fırçam kullanıma hazır hale geldi.
Epeyce uzun bir süre önce değiştirilebilir pili olan ve farklı bir fırça başlığı tasarımına sahip bir ürün kullanmış ve çok benimseyemeyip vazgeçmiştim. Remington Sonic Fresh'in normal bir diş fırçasından farklı olmayan tasarımı cihaza daha kolay adapte olmamı sağladı.
Akan suyun altında ıslattığım diş fırçasına macun ekledikten sonra cihazı açık konuma getirip dişlerimin üzerinde ileri geri hareket ettirmem dişlerimi temizlemem için yeterli oldu.Islak kullanıma uygun olan ürünü suya tamamen daldırmadan duşta da kullanabildim.
Kullanım esnasında diş temizliği için gerekli görülen süre olan iki dakikayı doldurabilmek için diş fırçasına bir zamanlayıcı yerleştirilmiş.Bu sebeple süre dolduğunda cihaz otomatik olarak kapanıyor.Bunun yanı sıra dişlerin bölüm bölüm fırçalandığı düşünülerek her 30 saniyede yayılan bir titreşim ile bir sonraki bölüme geçilebileceği hatırlatılıyor.
Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki şarjlı diş fırçası kullanmaya başlayıp ilk günden ''Aaa ne kadar güzelmiş! '' demeniz mümkün değil.İlk kullanımda kesinlikle farklı hissedip yadırgıyorsunuz ancak günler geçtikçe bu yeni deneyime alışıp normal bir fırçalama rutinine giriyorsunuz.Birkaç hafta şarjlı diş fırçası kullandıktan sonra tekrar klasik fırça kullandığınızda ise dişlerinizi daha az temizlenmiş hissetmeniz çok güçlü bir ihtimal.
Ben fırçayı kullandığım günler ilerledikçe dişlerimin daha beyaz görünmeye başladığını,özellikle dişlerimin arka yüzeylerinin eskisinden çok daha iyi duruma geldiğini farkettim.Diş eti problemi yaşamayanlar ve dişleri çok hassas olmayanların bu cihazı seveceklerini düşünüyorum ancak hepimizin diş yapısı ve diş etleri farklı olduğundan kullanmaya başlamadan önce  diş hekiminizin görüşünü almanızı ve hali hazırda şarjlı diş fırçası arayışındaysanız Remington markasına göz atmanızı öneririm.


Siz diş bakımınız için hangi türde fırçaları tercih ediyorsunuz,geçmişte ya da şimdilerde yaşamış olduğunuz sarjlı diş fırçası deneyiminiz var mı?


19 yorum:

  1. Sanki bunlar yeeri kadar temizlemiyor hissi doğuyor bende zamanla. Oral-b oynar başlıklı ürünü kullanıyordum. Uzun zamandır kullanmıyorum, kaldı bir köşede..

    YanıtlaSil
  2. Duşta bile kullanılması harika. Birebir tanıdığımdan gelen tavsiyeler çok önemli Filizcim, aklımda olsun :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Fırçanın klasik görünümlü olması çok güzelmiş. Yuvarlak tasarımlı fırçalara ben hiç adapte olamıyorum. Remington aklımda olsun. Güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler... <3

    YanıtlaSil
  4. bende bu aralar almayı dusunuyordum gerek var mı dıye sorgularken bu yazı bana ılac gıbı geldı :)

    YanıtlaSil
  5. Şarjlı fırçaları seviyorum ama kullanmaya üşeniyorum desem güler misin? Ya da bizdekişnin haznesi kocaman olduğundan lavaboda koyacak yer yok, o da kullanımını zorlaştırıyor. Yeni nesillere bakma zamanım gelmiş olabilir. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Remington markasını çok beğeniyorum ben. Elimdeki fön makinesi yıllardır benimle :)

    YanıtlaSil
  7. Yıllar önce edinmiştim böyle bir diş fırçası. hekimim tavsiye etmedi sonradan. Kontrolsüz olabildiği için dişetlerine zarar verir demişti...

    YanıtlaSil
  8. zamanla alıştıkça sevilecek bir ürün :)

    YanıtlaSil
  9. bir diş hekimi çalışanı olarak doğru bir karar vermişsin :) doğru fırça tercih edildiğinde kesinlikle bu tarz fırçaları birlikte çalıştığım hekimlerde tavsiye ediyorlar :)

    YanıtlaSil
  10. bir ara kullanıyordum ama şu anda Başakta okuduğum gibi ben de üşendiğim için bir köşeye kaldırıp normal fırçalarıma döndüm. Ama bunun masaj özelliği oldukça ilgimi de çekti bu arada.. bakalım bir şans verebilirim yeniden sanırım .. güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  11. Ben de sarjli firça kullanoyorum çok memnunum.

    YanıtlaSil
  12. Ben de Oral-b kullaniyorum ama ara ara eski fircama da dönüyorum güle güle kullanin <3

    YanıtlaSil
  13. iyi günlerde kullan canım diş bakımı çok önemli

    YanıtlaSil
  14. Benimde aklımdaydı ama bi türlü almamıştım teşekkürler yazı için

    YanıtlaSil
  15. Instagramda da dediğim gibi başka bir markada böyle bir fircamız var. Memnunuz eşimle.

    YanıtlaSil
  16. Markayı daha önce kullanmadım çoğu şarjlı diş fırçası titreşimli olduğu için sevmiyorum.Bunda titreşim olmadığına göre sanırım deneyebilirim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Bir sonraki bolume gecebilecegini haber vermesi supermis! :) Gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  18. Çok kullanışlı bir ürünmüş.Özellikle süreli olması güzel.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  19. duşta kullanılması çok güzel bir özellik bencede

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma