2 Oca 2017

BİRİCİTLE YILBAŞI BLOGGER ETKİNLİĞİ

24 Aralık günü  Yasemin Kokulu Bir Hayat blogunun yazarı Yasemin'in  organize ettiği yeni bir blogger eventine katıldım.Yılın bu son organizasyonu daha önce katıldığım #yaseminkokuluevent 'ler kadar güzel ve eğlenceli geçti.
Biricit'le Yılbaşı Blogger Etkinliği Maslak The Zone by Finansbank'ta bulunan Da Vinci Learning atölyesinde İstanbul ve Ankara'lı blog yazarlarının katılımıyla gerçekleşti.
Mekan sponsorumuz olan Da Vinci Learning atölyesi benim keşfetmekte oldukça geç kaldığım ve evime de yakın olması nedeniyle ilk fırsatta çocuklarla birlikte ziyaret etmek istediğim bir mekan oldu.Sizde çocuklarınızla birlikte eğlenirken öğretecek keyifli saatler geçirmek isterseniz detaylar için internet sitesine göz atabilirsiniz.

Etkinliğimiz sevgili Yasemin'in açılış konuşmasıyla başlayıp keyifli sohbetlerle dolu saatlerle devam etti.By Trileçe ve Dr Oetker'in birbirinden güzel lezzetleri ise sohbetlerimize eşlik etti.
Etkinlik teması yılbaşı olunca bloggerlar arasında bir hediyeleşme etkinliği de düzenlendi.Blogger arkadaşım Elmas ve ben birbirimize hediyelerimizi verdik.Kendisine bir kez de buradan teşekkür ve sevgilerimi gönderiyorum.

@sosyalannem etkinlik sponsorlarından biri olarak LR Zeitgart Cilt Bakım Sistemleri hakkında bilgi verdi.Etkin temizleme ve kırışık açma amacıyla kullanılan Zeitgart 1 ve 2 cihazları gönüllü bloggerlar üzerinde uygulama yaparak tanıtılmış oldu.
Ben Zeitgart 1 Yüz Temizleme Cihazını severek kullanıyorum.Detaylı yazısına hemen sağ taraftaki görsel üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.



 Güne ait karelerin ardından gelelim etkinlik sponsorlarına;


essence

Uygun fiyatlı ürünlerini severek kullandığım essence farklı ürünlerden oluşan tatlı bir paket göndermiş.Maskara'yı elime ulaşır ulaşmaz denemeye başladım.Diğer ürünleri de denediğimde ayrı bir yazıda yorumlarımı paylaşacağım.
HC Hair Care severek kullandığım Ovex Saç Bakım ve Acil Kurtarma Terapisi ile bizlerle oldu.Kalın telli saçlarımı en iyi yumuşatan saç maskesi olan Ovex'i hala denemediyseniz mutlaka şans verin derim.Özellikle kalın telli ve boyalı saçlar bu maskeyi çok sevecekler.

IXORA
 IXORA denememiz için tüm bloggerlara farklı ürünler göndermiş.Benim şansıma yeni ürünlerinden biri olan Survivor Deodorant çıktı ve denemesi için eşime teslim edildi.

LİLA KOZMETİK
  Lila Kozmetik bizleri Sea Color serisi saç boyaları ile tanıştırdı.Zeytinyağı içeren formülle dikkat çeken Sea Color aynı zamanda mükemmel beyaz kapama vaad ediyor.

LR-SOSYALANNEMBLOG
 @sosalannemblog'un denememiz için getirdiği Aloe Vera Deodorant ve Acil durum spreyi kullanmak için sabırsızlandığım ürünler arasında...

DR OETKER
 DR Oetker Ekmek karışımları.Brownili Puding,Kekburger,Fondü ve Sıcak Çikolata gibi ürünleri ile bizlerle oldu.Bende yaşayacağım yeni deneyimleri sizlerle paylaşıyor olacağım.


MARBİ

 Benim için yine yeni bir ürün olan Marbi ile evde pratik çiğ köfte yapmayı deneyeceğiz.

BALPARMAK 
 İçinde şeker yerine bal kullanılan fındık ezmesi fikrine ne dersiniz?
Balparmak'ın yeni ürünü Ballımix %60 bal,%20 fındık içeren formülü ile lezzeti merak edilesi ürünlerden.Yapay aroma,tatlandırıcı,koruyucu,trans yağ,renklendirici içermemesiyle dikkat çeken Ballımix'e bir göz atın derim.

SEBA KİMYA-SIR
 Ahşap temizleyicisini çok merak ettiğim Sır Asprins ve Silikonlu temizleyici'den oluşan bir paket göndermiş.

YÖRESEL BUNLAR
 Yöresel ürünleri bir çatı altında buluşturan www.yoreselbunlar.com Tuzlu Maraş Çöreği ve sağlıklı atıştırmalıkları ile bizlerle oldu ve çeşitlerini gördüğümde şaşkınlık yaşadığım siteleri ile tanışmamıza vesile oldu.Doğal ürünlere,farklı yörelere ait değişik tatları merak ediyorsanız sitelerine mutlaka göz atmanızı öneririm.

 KUTU KUTU MODA
Detaylarından daha sonra bahsedeceğim Kadınlara özel aylık giyim ve aksesuar kutusu Kutu Kutu Moda içinden beş farklı ürün çıkan kutuları ile dikkat çekiyor.Siz sipariş verirken içinde ne olduğunu bilmiyor ve merakla kutuyu açıyorsunuz.Nasıl sizce de heyecanlı değil mi?

VISSMATE
 Çamaşır sularını severek kullandığım Vıssmate ürün kategorilerine yeni eklenen ürünleri ile bizlerle oldu.Merakla deneyip sonuçlarından ayrıca bahsedeceğim.


Etkinlikle ilgili yazıma burada son verirken tüm sponsorlara ve sevgili Yasemin'e emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.İlerleyen günlerde deneyim yazılarında görüşmek üzere...

6 yorum:

  1. harika görünüyorsun hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. ay çok güzel bir gün olmuştu değil mi sohbet muhabbet harikaydı sevgiler canım :-)))

    YanıtlaSil
  3. Bugünün en güzel yanı sizlerle yüz yüze tanışmak oldu. Hediyeler de harikaydı tabi, güle güle kullan öpüyorum 😊

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel görünüyorsunuz hepiniz <3 <3 Hediyeler de şahane, güle güle kullan :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Kutu kutu moda inanilmaz ilgimi cekti. Yurtdisinda boyle uygulamalar oldugunu biliyordum ama bizde de oldugundan haberim yoktu. Hemen bir tane siparis verip deneyecegim!

    YanıtlaSil
  6. canım geldiğin için ben çok teşekkür ederim sevgiler:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma