10 Oca 2017

AYLIK KUTU İNCELEMESİ // KUTU KUTU MODA

Bir süredir bilinmeyene duyulan merak sayesinde birbirinden farklı pek çok kutu satışı başladı.İtiraf edelim hepimiz aylık satış kutularının içinden çıkacak ürünleri merak ettik ve yine pek çoğumuz en az bir kez içinde ne olduğunu bilmediğimiz bir kutuyu satın aldık.
Benim aylık kutulara ilgim kozmetik kutuları ile başladı.Sonrasında ise içinden birbirinden eğlenceli ürünler çıkan kırtasiye kutuları oldu.
Bu anlamda tanıştığım son kutu Kutu Kutu Moda oldu.
Kutu Kutu Moda, içerisinde kıyafet, takı, aksesuar gibi çeşitli ürünlerin yer aldığı, kadınlara yönelik bir aylık sürpriz kutusu olma özelliği gösteriyor.


Her ay, minimum 5 adet ürün içeren kutular hazırlanıyor. Her ayın ilk 3 haftası boyunca siparişler alınıyor. 20'sinden itibaren de heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan müşterilere kargolanıyor.
İçeriğini bilmeden satın alınan Kutu Kutu Moda paketinden  gömlek,çiçekli t-shirt,yüzük,toka,küpe gibi aksesuarlarla bir de yeni yıl temalı çorap çıktı.

49.90 fiyata satılan kutudan çıkanlar muhteşem kalitede olmasalarda ödenen paranın karşılığını veriyorlar.Özellikle mutlu etmek istediğiniz birileri varsa bu kutu oldukça işe yarayabilir.
Detaylı bilgi için Kutu Kutu Moda sayfasını  ziyaret edebilirsiniz.

*#Biricitlemutluyillar etkinlik sponsorudur.

13 yorum:

  1. Bu tarz kutuları seviyorum sürpriz bakımından iyi oluyorlar :)

    YanıtlaSil
  2. Başladığı yıllarda çok güzel ve farklı ürünlerle dolu olan sürpriz kutularında gitgide kalitenin düştüğünü düşünüyorum. Bu fiyata bu kalite diye düşünülebilir belki ama, karşılığını veremiyorsa hiç yapmasınlar daha iyi.

    YanıtlaSil
  3. BU KUTUYU ilk defa duyuyorum ama 50 lira için içerik güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  4. Sürpriz kutu konsepti çok şekeri bir şey olsa da, bu kutulardan çıkan çoğu şeyi kullanmadığımı fark ettiğimden beri almıyorum artık :) Güle güle kullan, çoraplar pek sevimliymiş :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan hepsini harikalar:))

    YanıtlaSil
  6. böyle sürprizli kutuları seviyorum ben keşke yurt dışındakiler gibi daha bol seçenek olsa burada da :-))

    YanıtlaSil
  7. En hoş tarafı sürprizli olması :)

    YanıtlaSil
  8. çok güzel ürünlermiş :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  9. Bu kutular son dönemde oldukça çoğaldı, benim favorim bikutumutluluk sanırım. Bence kıyafet çıkması riskli ama bu kutudakiler gayet güzel, güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  10. Hediye vermek için çok güzel bir alternatif olabilir bu kutular :) Çoraplara bayıldım :) Mutlulukla kullanılsın hepsi <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  11. Sürpriz kutuları kim sevmez ki :))
    Güle güle kullan

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma