7 Ara 2016

WET N WILD RUJ İNCELEMESİ / SAND STORM VE MOCHA-LICIOUS

Wet n Wild markasına ait Mega Last rujların Rose bud ve Just Peachy adlı renklerini geçtiğimiz yıllarda blogta ''Wet n Wild Rujlar ''başlığıyla paylaşmış son biten ürünlerim yazımla birlikte de elden çıkarmıştım.Mat özellikli ve hafiften kuru yapılı bu rujlar zaman içinde sanki daha da kurumuş ve sürülmez olmuşlardı.
Hatırlayacağınız üzere marka bir süre önce bu ruj serisine yeni rujlar eklemiş ve kullanan kişiler bu yeni rujların formüllerinin daha başarılı olduğunu belirtmişlerdi.
Bende sonbahar ve kış aylarına uygun olacağını düşünerek bu yeni rujlardan Sand Storm ve Mocha-licious renklerini aldım ve bu yazımda sizlerle paylaşmak istiyorum.
 Wetn Wild özellikle üçlü ve sekizli far paletleriyle sevgimi kazanmış bir marka.Farlardan sonra denemek için ilgi duyduğum ürünler sadece bu rujlar oldu.Fazlaca renk alternatifi bulunan rujların yapıları renklerine göre değişiyor mu,benim daha önce deneyip kuru yapılı bulduğum renkler yenilenmiş halleriyle nasıllar bilmiyorum ancak edindiğim bu iki ruj yapı olarak önce denediklerimden oldukça farklı.
Sand Storm dudağa uygulandığında doğal bir görünüm veren kiremitimsi  sıcak kahve tonuyken Mocha-licious daha soğuk tonlu biraz daha mürdümlük içeren bir renk olma özelliği gösteriyor.
Yumuşak olup daha kolay sürülen bu rujlar dudaklarımda kuruluk yapmadıkları gibi satenimsi mat görüntülerini dört saat kadar koruyorlar.Matlıkları likit matlar gibi olmamakla birlikte mat rujlar arasında popüler olan Golden Rose Velvet Matte rujlardan bile  daha parlaklar.Yani tam mat ruj arayışındaysanız bu rujlar sizi mutlu etmeyebilirler.Ancak fiyat açısından değerlendirmek gerekirse indirimsiz bile 10 küsür olan uygun fiyatlarının karşısında  tam mat olmayışları da ambalajlarının kalitesizliği de göz ardı edilebilir.
Bahar aylarına dek rahatça kullanabileceğiniz uygun fiyatlı ruj arayışındaysanız Sand Storm ve Mocha-licious'a bir bakın derim ♥

Wet n Wild rujlardan siz hangi renkleri deneme şansı buldunuz,Bu iki renk ile önceki renkler arasındaki yapı farkı hakkında siz neler düşünüyorsunuz?


14 yorum:

  1. Filiz Hanımcım bu renkler şahaneymiş. Özellikle sand storm en sevdiğim tonlarda... Ben sadece bare it all rengini almıştım, ambalajından dolayı da, bu rujlara tekrar elim gitmedi. Çantama attığımda strese giriyorum, açılacak diye. Bendeki bare it all eski seriden olmasına rağmen, yapısı yumuşak ancak dudaklarımda kalın bir tabaka oluşturuyor. Renkten renge yapıları değişiyor olabilir. Mutlulukla kullanın, sevgilerimle <3 <3

    YanıtlaSil
  2. Ben bu iki renkten Sand Storm'u çok beğenmiştim; ama, elimdeki MAC Mocha ile birebir aynı olunca almadım. Mochalicious tonları ise bana yakışmayan tonların başında geldiği için el atmadım. Yeni renklerden ise sevgilim Spiked with Rum oldu! Çok güzel bir kırmızı tonu, bayılıyorum! Öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil
  3. Mocha-licious rengini cok sevdim ilk firsatta satin alirim, ben in the flesh rengini aldim cok pembe durdu kendime yakistirmadim :/

    YanıtlaSil
  4. Gecen gun gordum bunlari , Sand Storm her tene efsane olur diye dusunuyorum 😍😍😍 Gule gule kullan 😘

    YanıtlaSil
  5. Ben wet n wild rujlarını severek kullanıyorum.Kurumaya karşıda öncesinde lipbalm uyguluyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Filiz Hanım sizdeki renkleri de çok sevdim ben ambalajını beğenmemiştim çantamın gözünü baya bulaşmıştı ama dediğiniz gibi fiyatının uygun olmasından dolayı başka renklerine de elimdeki bitmeye yakın bakabilirim :)

    YanıtlaSil
  7. Mocha licious rengine bayıldım tam sonbahar ve kış makyajlarına uyacak türden bir ruj <3 Mutlu günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. her iki renkte mevcut güzel ama kapları iğrenç berbat ve rezil :(

    YanıtlaSil
  9. iki ruju da indirimde denk getirip almıştım ve çok da memnunum ilk gelen seriyi ben de pek kullanamadım ama bunlar hem renk hem yapı çok daha iyi olmuş bir de şu ambalaj sorununu halletseler süper olacak.. güle güle kullan Filizcim :-))

    YanıtlaSil
  10. Canım eski renklerin bir çoğunu denedim dediğin gibi bazıları zamanla daha da kuru bir hal aldı. Bu iki renk geldiğinden beri benimde aklımda yapıların farklı olmasına sevindim ama ben hala ambalaj olayına takılmış durumdayım. Keşke ondada bir yenilik yapsalar,güzel günlerde kullan. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  11. İki renk de çok güzel, satenimsi sanki yapıları Filiz. Sırf ambalajları yüzünden almıyordum bu rujlardan, anladığım kadarıyla kapakları değişmiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  12. RENKLER ÇOK GÜZEL açık tenli olduğum için açık renk ,şeftali rengi gibi uygun oluyor

    YanıtlaSil
  13. Wet n wild markalı rujlarin her ikisi de genel olarak kullandığım renklere sahip. Fiyatlarını da keseye uygun buldum...

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma