9 Ara 2016

Siz de Sevdikleriniz için Doğum Günü Şiiri Yazdırın!

Doğum günü organizasyonlarında düşünülmesi gereken en ince ayrıntıyı dahi sizler için düşünüp planlayan online niceyaslara.com, 7'den yetmişe kadar her yaştaki kişilerin özel günlerini anlamlandırmaya yardımcı oluyor. Sistem üzerinde doğum günü olan kişiler için akrostiş şiirler yazılarak bu özel günün daha anlamlı ve eşsiz olmasına destek olunuyor. Siz de sevdiğiniz, değer verdiğiniz arkadaşlarınız için şiirler yazdırarak onların bu özel günde daha mutlu ve sevinçli olmasına katkıda bulunabilirsiniz. Onların yanında olduğunuzu hissettirecek bu anlamlı hediye, belki yıllar sonra dahi hatırlanacaktır. Dolayısıyla siz de Niceyaslara.com üzerinden doğum günü şiiri yazdırın ve bu özel şiiri arkadaşlarınıza unutamayacakları şekilde armağan edin.

Akrostiş Şiirlerle Sevdiklerinizi Mutlu Kılın!

Doğum günlerinde tercih edilen hediyeler genellikle somut nesnelerden yana yapılıyor. Ancak kişinin manevi duygularına hitap edebilmek önem taşıdığı için en küçük bir soyut hediye dahi kişinin mutlu olmasına katkıda bulunuyor. Dolayısıyla yaratıcılığı kullanarak daha özgün ve biricik hediyeler tercih etmek gerekiyor. Doğum günleri bu açıdan değerlendirildiğinde hiç şüphesiz yapılabilecek en güzel hediyelerin başında şiirler yazdırmak geliyor.
Akrostiş olarak yazılan şiir, kişiye özel olduğu için büyük anlam ifade ediyor. Sevdiğiniz kişinin baş harflerinden oluşan son derece uyumlu ve kafiyeli bir şiir ile onun mutlu anlar yaşamasına ortak olabilirsiniz. Dilerseniz şiirinizi özel ve renkli bir e-kart üzerine yazarak sevginizi daha anlamlı bir hale dönüştürebilirsiniz.

Şarkılar Eşliğinde Sunulan Anlamlı Şiirler    


Niceyaslara.com üzerinde yazılan şiirler, üstelik isteğe göre şarkılar ile birleştirilerek de beğeniye sunuluyor. Doğum günü kutlama mesajının içerisine eklenilen özel şarkılar, sevdiğiniz kişilerin şaşırmasına ve oldukça mutlu bir an yaşamasına yardımcı oluyor. Sistem üzerinden hemen siz de şiir yazılmasını istediğiniz kişinin ismini, yazım esnasında dikkat edilmesini istediğiniz noktaları, isim-seyisim, e-posta ve telefon bilgilerinizi girerek doğum günü şiiri yazdırın. Kısa süreliğine geçerli olan yarı fiyat uygulaması ile cazip şekilde bütçenizi aşmadan şiir yazdırma şansı elde edeceksiniz. Şiirinizi yazdırdıktan sonra e-kart uygulaması ile daha anlamlı ve hoş bir şekle bürüyerek rahatlıkla gönderebilirsiniz. 

3 yorum:

  1. Ne kadar hoş oğluşun Doğum gününde bakarım buna 😊

    YanıtlaSil
  2. ne guzel bır dusunce harıka :)

    YanıtlaSil
  3. ne kadar güzel ve değişik eşimin doğumgünü için aklımda bulunsun :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma