26 Eyl 2016

FLORMAR BACK TO SHCOOL KOLEKSİYONU DUDAK ÜRÜNLERİ

Flormar'ın okul çağındaki genç kızlar için iyi bir alternatif olan Back to School Koleksiyonu içinde bulundurduğu Match BB Lip Balm ve Lip Tint ürünleriyle her yaştan kozmetik severlerin ilgi odağı olmuştu.
Bu ürünler yumuşak yapıları ve verdikleri bol nem ile sonbahar'ın yıpratmaya başladığı dudaklar için renk ve bakımı aynı anda sunuyorlar.
Kalem şeklinde tasarlanan  dudak ürünleri benim çok hoşuma gitti.Seriden denediğim ilk ürün olan Match BB Lip Balm  içerdiği özel pigmentler ile bakım yaparak dudakların uzun süre nemli kalmasını sağlıyor.Ambalajında oldukça canlı bir pembe olarak görünmesine rağmen uygulandığında daha şeffaf,yumuşak bir pembe elde ediliyor. Dudaklarda ışıltılı ve kadifemsi bir etki bırakan Balm'ın diğer farklı yönü ise kişiye özel, dudak PH seviyesine göre değişkenlik göstererek renk veriyor olması...
 Üç farklı rengi bulunan Match Butter Lip Tint'lerin 01 numaralı Cotton Candy rengi ile 03 numaralı Mulberry renklerini deneme fırsatı buldum.Seride bu renklerin dışında bir de nude tonu var.
Adından da anlaşıldığı gibi Cotton Candy dudaklara hafif yoğunlukta yumuşak bir pembelik verirken sonbahara çok yakıştığını düşündüğüm Mulberry ise mürdüm rengiyle daha belirgin bir renk sağlıyor.
Her iki Lip Tint  kremsi yapısı ile kolayca sürülüp dudağı renklendiriyorlar.Koyu renkli Mulberry diğer Lip Tint'e göre bir miktar daha koyu yapılı ve daha kalıcı.Ben bu dudak ürünlerini kullandığımda ilk etapta dudağımdaki kuruluklar belli olsada dakikalar içinde yapışkanlık ya da ağırlık hissi olmadan  nemli dudaklara sahip oluyorum ki bu da soğumaya başlayan havanın dudaklarımda yarattığı kuruluk hissinin oldukça azalmasını sağlıyor.  


Sizde geçiş mevsiminin yıprattığı dudaklara sahipseniz ya da hafif yapılı,bol nem veren dudak ürünlerine meraklıysanız 16.90'dan satılan Flormar Back to School Lip Tint ile 14.90'dan sayılan Match BB Lip Balm'a göz atabilirsiniz.


20 yorum:

  1. bu mevsimlerde çok da iyiymiş :)

    YanıtlaSil
  2. Mulberry pek back to school olmamış ama, nude olana bayıldım *.* Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
  3. Mulberry tam sonbaharlık bir renk... Bu sene koyu renk rujlar çok hoşuma gitmeye başladı, sanırım nude tonları çok fazla kullanınca sıkıldım. Size de çok yakışmış. Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım <3

    YanıtlaSil
  4. Renkleri çok güzel ama benim en beğendiğim mulberry oldu. Sana çok yakışmış canım.

    YanıtlaSil
  5. Bu seriyi çok merak ediyorum rujların renkleri de gayet hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel görünüyorlar, favorim mulberry oldu ama :)
    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Hepsi çok güzel ama match bayıldımmm listeye ekliyorum ellerine sağlık balım ♥

    YanıtlaSil
  8. Renkleri çok yakışmış Filiz'cim sana, ama galiba en çok Match BB Lip Balm'ı yakıştırdım :) Nem vermesini ben de çok sevdim! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. mulberry rengini sevdim ben güle güle kullan canım :-)

    YanıtlaSil
  10. Geçenlerde gördüm bu ürünü. Cıvıl cıvıl çok hoşlar...

    YanıtlaSil
  11. Mulberry cok yakismis sana;)lip tintleri cok sevdim bende

    YanıtlaSil
  12. vay canına ürüne kesinlikle bakacağımmm çok şeker :)

    YanıtlaSil
  13. Sonuncuya bayıldım kış icin harika olabilir :)

    YanıtlaSil
  14. Coton Candy'yi bugün instagramda görmüştüm favori rengim Essence satin mauve dudak kalemine benziyor sanki. Makyajda soğuk tonlara bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  15. renkler çok güzel gözüküyor güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  16. Match BB Lip Balm'a Bayıldım. Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  17. Mulbery rengini çok begendim.

    YanıtlaSil
  18. bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği ve bir de çekiliş var beklerim :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma