20 Tem 2016

REAL TECHNİQUES DELUXE GIFT FIRÇA SETİ İNCELEMESİ

Real Techniques Makyaj Fırçaları uzun zamandır severek kullandığım ürünler arasındalar.Uygun fiyatlarının yanı sıra şık tasarımları,yumuşacık kılları ve yıkandığında bozulmayan yapılarından dolayışimdiye kadar edindiğim pek çok fırçasını severek kullanıyorum.
Daha önce markanın Eyes/Enhanced Starter Setini ve diğer pek fırçasını tek tek alıp kullanmıştım.Bu sebeple dış görünümünü çok beğenmeme rağmen Real Techniques Deluxe Gift Seti alıp almamak için biraz düşündüm.Set içinde bulunan Multi Task Brush ve Highlighter Brush açıkçası bu seti alma nedenim oldular.
Real Techniques Makyaj Fırçaları
Real Techniques Deluxe Gift Set fırçaların taşınabildiği beyaz bir çanta ile birlikte satılıyor ve içinde makyaj yaparken ihtiyaç duyulabilecek beş temel fırçayı barındırıyor.
Fırçaların tamamı alıştığımız Real Techniques kalitesine sahip.Tüyleri oldukça yumuşak olduğu gibi,ürün tutuş ve uygulamalarını da gayet iyi uldum.Üstelik yıkandıklarında tüyleri dökülmüyor şekil değiştirmiyor.
Real Techniques Makyaj Fırçaları
Set içindeki fırçaların kullanım amaçlarından bahsetmem gerekirse;
Multi Task Brush : Çok amaçlı bu fırça benim son zamanlarda severek kullandığım fırçalardan biri oldu.Allık,bronzer ve kontrollü pudra uygulaması için kullanılabilecek bu fırçayı ben sık sık allık uygulamak için kullanıyorum.Daha önce kullandığım Real Techniques Blush Brush ile kremsi ürünleri yeterince dağıtamazken ona göre daha tok yapılı bu fırçayla krem allıkları istediğim gibi dağıtabiliyorum.Pigmentasyonu yüksek olan allıklarda biraz daha dikkatli kullanım gerektiren bu fırça benzer bir fırçanız yoksa oldukça iyi iş görecektir.

Tapared Foundation Brush : Fondöten uygulaması amaçlanan yassı fırçalar bir dönem sürekli kullandıklarım arasındaydılar.Ancak artık fondöten uygularken zorda kalmadıkça bu tip fırçaları kullanmamaya gayret ediyorum.Bu tip bir fırçayla fondöten uygulamak zaman alıcı olduğu gibi dikkatli olunmazsa yüzde iz de bıraktığından ben bu fırçayı burun ve yanaklarıma kontur çizgisi yapmak için kullanıyorum.Bunun yanında hiç denememiş olsamda maske uygulamak içinde kullanılabilir.

Highlighter Brush : Likit ya da toz aydınlatıcıları istediğim bölgeye istediğim miktarda uygulamamı sağlayan fırçayı sıklıkla kullanıyorum.Dilendiği taktirde göz altına uygulanan kapatıcıyı dağıtmak ya da o bölgeyi pudra ile sabitlemek içinde kullanılabilir.

Base Shadow Brush ve Fine Liner Brush : Göz kapağına far uygulamak ve dağıtmak için kullanılan biraz kabarık fırça ile likit- jel eyeliner fırçası günlük kullanım için gayet uygun ürünler.Son jel eyelinerımı kuruttuktan sonra liner fırçam biraz atıl kalsada sürekli jel eyeliner kullananların seveceği bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Real Techniques Makyaj Fırçaları
Eğer elinizde çok sayıda fırçanız yoksa Deluxe Gift Set bence harika bir alternatif.Özellikle ''Makyaja yeni başlıyorum,uygun fiyatlı hangi fırçaları almalıyım?'' diyenler bu setle mutlu olabilirler.
Ben elimde diğer fırçalar zaten bulunduğundan Multi Task ve aydınlatıcı fırçasını favori ilan ettim.Diğer fırçalar ise elimdeki temiz fırça alternatifini çoğaltmaya yaradılar.İhtiyaç duyanlara,görünümünü sevdim diyenlere bu seti rahatlıkla öneririm.

Siz Real Techniques fırçalar hakkında neler düşünüyorsunuz,favori Real Techniques fırçanız hangisi?

24 yorum:

  1. Bu setin benim için en cazip yanı çantası ve Multi-tasking Brush :) Ama yalnızca bu ikisi için almak istemediğimden bakmakla yetiniyorum. Çok tatlı bir fırça yazısı olmuş bu arada, eline sağlık! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Multi task içinde olmasa bende almayabilirdim belki Başak'çım.Elinde zaten RT fırçaları bulunanlar için çok cazip değil.
      Sevgiler bendende ;))

      Sil
  2. yumuşacık tüyleri ve dökülmemesi harika :)

    YanıtlaSil
  3. güzel günlerde kullan tatlım benimde uzun zamandır almayı düşündüğüm bir fırça seti bu yazıdan sonra kesin alacağım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elinde fırça yoksa harika olur tatlım.Memnun kalacağını düşünüyorum;)

      Sil
  4. Kedi dili fırçaları ben maske uygulamada kullanıyorum, öyle çok pratik oluyorlar. Real Techniques fırçaları ben de severek kullanıyorum. Kuruma hızları da oldukça iyi... Mutlulukla kullanın Filiz Hanım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Kaliteleri ile popülerliklerini hakediyorlar bencede.Keşke far fırçalarının çeşitliliği daha fazla olsaymış ...

      Sil
  5. multi task, base shadow ve liner fırçaları bende zaten var o yüzden görüntüsü hoşuma gitse de bu seti almadım ben Filizcim özellikle base shadow fırçası benbim için bir kurtarıcı her işe yarıyor ve benim joker fırçalarımdan biri aslında bu seti de alıp o iki fırçayı yedeklemek gibi bir düşüncem de var ama bakalım indirim yakalarsam olabilir ancak :-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni tasarımlarıyla insanın aklını çeliyorlar gerçekten İrem'cim.Bir de göz fırçası seti varmış bende onun indirimini kolluyorum.Multi task benim için yeni olduğundan elimden düşmüyor bu ara biraz da base shadow'a biraz ağırlık vereyim bakalım...

      Sil
  6. Bu markanın sanırım bir tek ben almadım Bu fırça setine bir bakayım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şey kaçırıyorsun o halde Sedef'çim.Bence bakmalısın :)

      Sil
  7. Yana yakıla blending brush arıyorum arkadaşım ya elinde bi yerde örneğin bişeyin varsa yada göz makyajı için olmazsa olmaz fırçalar yada marka kıyaslaması gibi bişiler yazarsan çok seviniriiiimmmm :* Resimlere bayıldım pembiş pembiş (pembe aşığı oldum bloglarda) Real T. Bronzer fırçasını almıştım sasdece tüp gibi olan anlatamadım şuan ama :D Çok memnun kalmıştım bunlarda çok güzel görünüyor Güzel mi güzel günlerde kullan tatlıımmm :*:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ♥ Aslında çılgın bir fırça koleksiyonum yok.Ağırlıklı olarak RT fırçalar,birkaç MAC ve ecotools ile bir de Sigma var sürekli kullandığım.Edinmeyi planladığım bir iki fırça sonrası bir şeyler yazabilirim umarım.
      Bahsettiğiniz fırçayı da anladım.Şu metal ambalajlı olan sanırım.Onu bende çok merak etmiştim aslında ancak yıkayınca sorum olursa diye cesaret edememiştim.Nasıl,yıkayınca kurutma ya da içine su alma sorunu oldu mu acaba?

      Sil
    2. Onu kullanmaya pek elim gitmiyor benim süs diye koyuyorum masaya :D O yüzden henüz yıkamadım ama dur bi suya tutayım nolcak :D

      Sil
  8. real tecnuqies markasını alıpta sevmeyen yoktur herhalde inşallah birgün benimde olacak :D güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle sanıyorum.Uygun fiyatlı ve pahalı ürünlere taş çıkarıyor.Klasikleşmiş birkaç fırçasını mutlaka deneyin derim.

      Sil
  9. Güle güle kullanın.Çok şıklar:)

    YanıtlaSil
  10. Makyaj seven herkes iyi fırçalar edinmeli :) bence de çok şıklar :)

    YanıtlaSil
  11. Bende paramı biriktirip böyle bir set almak çok istiyorum bir kere verip hep kullanıcam sonucta yazı ve fotoğraflar cok güzel olmus :)

    YanıtlaSil
  12. Fondöten uygulaması için fırça tercih etmeyenlerdenim dediğin gibi dikkat ve zaman gerektiriyor. Ama göz makyajı ve pudra uygulamalarında iyi fırçaların önemi büyük. Markada rakamlar yüksek ama hakkını veriyor:)

    YanıtlaSil
  13. real techiques fırçalara bayılıyorum özellikle yüz fırçaları harika :)

    YanıtlaSil
  14. set süper güle güle kullanın

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma