13 Tem 2016

Eau Thermale Avène Crème Teintée SPF 50+ Kuru ciltler için yüksek koruma

  Eau Thermale Avène  Crème Teintée SPF 50+ kuru ve hassas ciltlerde UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlar. İçeriğindeki E vitamininin antioksidan etkisiyle serbest radikallere karşı savaşırken, Avène Termal Suyu  doğal yatıştırıcı ve anti-enflamatuar özelliklere sahiptir. Kolay emilen, ince dokusu sayesinde cildi nemlendirir ve mükemmel bir cilt tonu sağlar.

Ozon tabakasının incelmesi, güneş ışınlarının daha çok zarar vermesine, bağışıklık sistemini olumsuz etkileyerek,  cilt kanserlerinin artmasına neden oluyor.

Özellikle hassasiyeti olan kuru ciltlerde kullanılan minimum filtre sayısı ile UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan Avène Teintée SPF50+, kuru cildi nemlendirmeye yardımcı olur, ince yapısı sayesinde kolay uygulama sağlar. Teintée SPF50+, uzun süreli koruma, suya ve tere dayanıklılık sağlar. E vitamini öncüsü olarak serbest radikallere karşı anti-oksidan etki yapan pre-tocopherly içerir. Avène Termal Su sayesinde doğal olarak yatıştırıcı ve anti-enflamatuar özelliklere sahiptir. Paraben ve silikon içermez. İz bırakmayan, nemlendirici yapısı ile kuru ve hassas ciltleri korur ve nemlendirir.

Kullanım şekli: Güneşe çıkmadan en az 30 dakika önceden tüm yüze ve vücuda uygulandığında güneşin zararlı etkilerinden korur. Tüm dış etkenlere karşı Eau Thermale Avène Crème Teintée SPF 50+ kremin her iki saatte bir yenilenmesi tavsiye edilir. Şeffaf ve kolay emilen bir dokuda olduğundan ciltte saten bir görünüm sağlar.

SPF 50 korumasını elde edebilmek için, yaklaşık olarak yetişkin insan vücudunda 6 çay kaşığı ölçüsünde ürün kullanmalıdır.


Avène Crème Teintée SPF 50+ Eczane Satış Fiyatı: 50 ml Pompalı Tüp 72 TL


*Basın Bültenidir



3 yorum:

  1. Renksiz versiyonunu 3 sene önce kullanıp beğenmiştim ben de. Renkli güneş kremleri bana pek bir şey ifade etmiyor ^_^ Bu arada, şu çay kaşığı bilgisi çok iyi oldu; insan gerçekten ne kadar süreceğini bilemiyor tam koruma için. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bunuda almayı çok düşünüyordum kararsızlığımdan bir türlü alamadım güzel bir yazı teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Ben pek sevmem parfüm güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma