2 Tem 2016

BIOTA 59 ELEMENTS SHIMMERING TINTED HIGHLİGHTER // LİKİT AYDINLATICI

Bugün renkli kozmetik kısmında yeni olsada aslında pek çoğumuzun bildiği bir markanın aydınlatıcı ürününden bahsedeceğim.
Bioxcin,Bioblas,Bioder başta olmak üzere pek çok markanın üreticisi olan B'iota kısa bir süre önce  renkli kozmetik alanında da faaliyet göstermeye başladı ve incelemek için sabırsızlık duyduğum mağazalarını İstanbul'da açtı.Markaya ait elimde anlatacak pek çok ürün var.Bugün denediklerim içinde  içinde en çok merak ettiğim ürün olan Biota 59 Elements Shimmering Tinted Highlighter yani likit yapılı ışıltılı aydınlatıcıdan bahsedeceğim.
Aydınlatıcı ürünler son dönem makyajlarının vazgeçilmez ürünleri arasındalar.Bende bu kış farklı markaların değişik yapıdaki aydınlatıcı ürünlerini deneyimledim.Toz yapılı aydınlatıcıları uygulamak oldukça pratik ancak arzu edilen ıslak görünümse mutlaka likit yapılı bir ürün kullanmak gerekiyor.
Biota'nın bu aydınlatıcısı dore yansımalı rengi ve likit yapısıyla istediğim nemli sonucu veriyor. 

İnstagram hesabımdaki küçük bir video ile aydınlatıcının rengini daha iyi anlatmaya çalışmıştım.Buraya tıklayarak video'yu izleyebilirsiniz.
Ürünü parmak uçlarım ile aydınlatmak istediğim bölgeye noktalar halinde bırakıp  aydınlatıcı fırçası ya da Beauty Blender ile sabitliyorum.Özellikle elim ya da Beauty Blender ile dağıttığımda etkisi epeyce hafif oluyor.Bu uygulama sonucunda çok hafif bir yansıma isteyenlerin hoşlanabileceği bir görünüm ortaya çıkıyor.Eğer benim gibi  belirgin bir görünüm istiyorsanız en az  iki kat ürün uygulamak gerekiyor.
Ben ürünü sadece aydınlatıcı olarak denedim ancak aydınlık ve ışıltılı bir cilt görünümü istiyorsanız mat yapılı bir fondötenle karıştırarak ta kullanılabileceğini düşünüyorum.
Aydınlatıcı ürünlere merağınız varsa,özellikle nemli görünen dore yansımalı bir ürün arayışındaysanız hafif yapılı bu ürünü Biota 59 Elements mağazalarında deneyebilir ya da internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.
Mağaza bilgisi ve internet sitesi için;


Sizin aydınlatıcı ürünlere bakış açınız nasıl,toz krem ya da likit aydınlatıcılar içinde en çok sevdiğiniz aydınlatıcı türü hangisi? 

18 yorum:

  1. Likit aydınlatıcıları en çok fondöten yada nemlendiricime karıştırmayı seviyorum. Cildim çok kuru olduğu için verdikleri sağlıklı ve hafif parlak görüntü çok hoşuma gidiyor :)

    YanıtlaSil
  2. artik bende sürekli olarak aydinlatici kullaniyorum, likit olanlari daha önce hic denememistim, fakat yüzde daha hos durabilir. Pudrali olanlar fazla hafif duruyor bazen.

    YanıtlaSil
  3. son zamanlar da bir çok blogger da gördüm ürünleri merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. Likit, krem aydınlatıcılar daha doğal gözüküyor sanki toz olanların çoğu gözenekleri, çizgileri belli ediyor.

    YanıtlaSil
  5. Flormar kamuflaj paletindeki en açık renk çok sevdiğim bir krem aydınlatıcı

    YanıtlaSil
  6. Aydınlatıcıları çok sevdiğim çok hoşuma gitti :)) İnternetten bakacağım :)

    YanıtlaSil
  7. likit aydınlatıcıları başarılı buluyorum bu da çok güzel bir ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel resimlemissiniz yine. Insanin kullanmadigi ürünü bile alasi geliyor sizin bloga ugrayinca :)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel görünüyor teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  10. Bir aydınlatıcı hastası olarak en merak ettiğim biota ürünü buydu :)

    YanıtlaSil
  11. Cnm ben hem likit hem toz kullanıyorum. Çıldırın kuru olduğu günlerde toz ürünler oldukça kötü duruyor o zamanlarda likite yoneliyorum

    YanıtlaSil
  12. Renkler çok güzel ama sizin resimleriniz de bir harika.

    YanıtlaSil
  13. Güzel gözüküyor hüç denemedim denediklerim hep tozdu :)

    YanıtlaSil
  14. Aydınlatıcı kullanmaya yeni başladım. Bu arada fotolar ve anlatım harika.

    YanıtlaSil
  15. Henüz likit aydınlatıcı denemedim ama çok merak ediyorum. İlk fırsatta mağazalarını ziyaret etmeli :)

    YanıtlaSil
  16. Bu ürünle ilgili yorumlarımız benziyor birbirine Filiz'cim. Ben fondötene karıştırarak da denedim sonra, gayet hoş bir sonuç verdi. Toz aydınlatıcının etkisini arttırmak için başarılı bir ürün ayrıca. Güle güle kullan, öpüyorum!

    YanıtlaSil
  17. aydınlatıcı artık olmazsa olmazımız..Denediğim Biota ürünlerinden çok memnun kaldım. Likit aydınlatıcısını henüz denememiştim. Ben ıslak yapılı aydınlatıcılardansa toz ürünleri ıslatarak kullanmayı tercih ediyordum. Senin yönteminle uygulamayı deneyeceğim. Sevgiler,

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma