8 Nis 2016

THALİA NATURAL SABUN VE LEKE KARŞITI KREM DENEYİMİ

Geçtiğimiz ay katıldığım Kelebek Kadınlar Blogger Etkinliğinde Thalia markasına ait ürünlerle tanışma fırsatı bulmuştum.
Thalia ürünleriyle dolu pakette pek çok sabun ve Leke Karşıtı Krem ve diğer ürün çeşitlerinin numuneleri bulunmaktaydı.Ben bugün özenle hazırlanan bu ürünler içinden denemiş olduğum birkaç sabundan bahsederken Leke Kremi ile ilgili ilk izlenimlerime yer vermek istiyorum.
Ben yüz temizliğim için genellikle jel yapılı ürünleri tercih ediyorum.Thalia'nın her biri farklı çekicilikte sabunlarından Çikolata&Portakal,Nar ve Vanilya kokulu olanlarını birkaç sefer yüzümde kullandıktan sonra duş rutinime ekledim.



Pek çok farklı sabun çeşidi içinden burada bahsettiğim üç sabun muhteşem kokuları ve cildimi kurutmadan temizleme güçleri ile favorim oldular.
Thalia Çikolata ve Portakallı Banyo Sabunu : Kokusuyla beni en çok mutlu eden sabun kuşkusuz portakal ve çikolata kokulu sabun oldu.İçerdiği portakal ve çikolata özleri ile antioksidan özelliğe sahip olan sabun tüm cilt tipleri için uygun.Gördüğünüz yerde mutlaka koklamanızı,markadan alışveriş yapacaksanız aldıklarınızın yanına eklemenizi öneririm :)

Thalia Vanilya Butter Banyo Sabunu : En sevdiklerim sıralamasında ikinci olan bu sabun içerdiği yoğun vanilya yağı ile cildi nemlendiriyor ve uzun vadede cilt yaşlanmasıyla mücadele ediyor.Hem yüz hemde banyo için kullanılabilecek sabun vanilya kokusuyla kokladıkça koklatıyor.Zaten vanilya kokusunu çok seven biri olarak bu sabunu çok beğendim.

 Thalia Nar Özlü Yüz Sabunu : İçeriğinde nar özü bulunan sabun bu içerikle cildi zarar verici serbest radikallerden koruyor.Cilt dokusunun daha parlak olmasını sağlıyor.

Burada bahsettiğim üç sabunda Kostik ve paraben içermiyor.


Thalia Leke Karşıtı Krem hafif formülüne rağmen dokunduğumda (karma)cildimi nemli hissettiren bir krem oldu.Çabuk emilmesi ve yağlı his bırakmaması,paraben içermemesi ile oldukça hafif olan kokusu diğer beğendiğim yönleri oldu.
Cildimde belirgin lekelerim yok ancak iki yıl önce tatile çıktığımda dudak üstümde oluşma nedenine anlam veremediğim bir leke oluştu.Yazın belirginleşen bu leke kış aylarında kaybolduktan sonra geçen yaz tekrar belirdi.Bu yıl güneşin kendini göstermesiyle çok hafif belli olmaya başlayınca güneş kremimle birlikte Thalia Leke Karşıtı Kremi kullanmaya başladım.Bu yazı lekesiz atlatırsam güneş kremimin ismi ile birlikte gerekli güncellemeyi burada yapıyor olurum.

Thalia ürünleri Akten Kozmetik tarafından üretiliyorlar.Ürünlerin İyi İmalat Uygulamaları ve Helal Sertifikaları bulumuyor.İlgili sertifikaları sitelerinde görmeniz ve online alışveriş yapmanız mümkün.

Thalia deyince sizin aklınıza hangi ürünler geliyor,daha önce deneyip memnun kaldıklarınız var mı?

24 yorum:

  1. Thalia ürünlerini hep sizlerden duyuyorum, nerede satıldığıı da hiç bilmiyorum açıkçası, gördüğümü hatırlamıyorum :) Fakat şu POrtakallı Çikolatalı Sabun ve Vnailyalı olan başımı döndürmedi değil :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satış yeri ile ilgili bilgiye bende ulaşamadım Başak'çım ancak online satışları mevcut.Bu yolla istediklerini alabilirsin ♥

      Sil
  2. sabunların kokularına bayıldım dediğin gibi vanilya ve nar kokulu olanlar favorim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi ayrı güzel değil mi İrem'ciğim.Burada yazdıklarımı bol bol kokladım bende ♥

      Sil
  3. markayı ilk defa duydum ama çok güzel görünüyor denemek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine'cim ben daha önce duymuştum ancak ilk kez deneme fırsatı buldum ürünleri.Denk gelirsen bir göz atmanı öneririm ...

      Sil
  4. Thalia markasını hiç denemedim. Benim lekelerim yok ancak sabunları gerçekten merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Leke kremi dışında BB krem,sivilce karşıtı krem gibi ürünleri de var canım.Sitelerine göz atabilirsin ♥

      Sil
  5. ben argan içerikli şampuanını kullanıyorum, gayet başarılı bir ürün bence:)

    YanıtlaSil
  6. sabunlar <3 güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  7. karınca yumurtası yağı vardı benim aklıma o geldi :D

    YanıtlaSil
  8. Bende çok severek kullanıyorum makyaj kelebeğim...

    YanıtlaSil
  9. ben tam bir sabun delisi olarak zevkle okudum:)

    YanıtlaSil
  10. Narlısını merak ettim açıkcası

    YanıtlaSil
  11. Nereden temin edebiliriz sabunları?

    YanıtlaSil
  12. Vanilyalı yi merak ettim şimdi mis gibidir eminim:)

    YanıtlaSil
  13. Şunlarin tatlışlıklarına bakar mısın 😍😍 bayildim

    YanıtlaSil
  14. İlk defa duydum ama sabun sürmeyi pek tercih etmiyorum. yazı ıcın teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  15. Urunler cok guzelmis iyi gunlerde kullanin en cok leke karsiti kremi merak ettim gercekten ise yariyormu acaba. Sivilce lekelerim olustu ufak tefek onlara kullanirim diye dusundum guncellemeyi bekliyorum ozaman:))

    YanıtlaSil
  16. Daha önce kullanmadım, ama çikolata ve vanilya kokuları çok güzeldir, denemek lazım.

    YanıtlaSil
  17. Aktarlarda satılıyor arkadaşlar bilginize yani bizim burdakinde var hiç değilse ben herşeyini bayılaraaak kullanılıyorum ,:)

    YanıtlaSil
  18. Merhaba leke kremi etkisi nasıl oldu sonuç olarak detayları iletebilir misin?

    YanıtlaSil
  19. merhaba leke kreminin etkisini bizimle paylaşır mısın artık lütfen?

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma