1 Nis 2016

OTACI İLE YENİ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU DENEYİMİ

Makyaj Temizleme Suları hayatımızı o kadar kolaylaştırdılar o kadar sevildiler ki markalar durup dinlenmeden bizleri yeni temizleyiciler ile tanıştırıyorlar.
Son dönemde pek çok markanın makyaj temizleme sularını denedim.Bu ürünlerin pek çoğu hemen hemen aynı işi yaparken kimilerini daha fazla makyaj kalıntısı bıraktığı için,kimilerini ise gözlerimde yanma yaptığı için tercihim olamadılar.



Otacı Makyaj Temizleme Suyu ile geçtiğimiz yıl tanışmış ve severek kullanmıştım.Geçtiğimiz hafta Kelebek Kadınlar etkinliğinde elime bir tane daha geçince görüşlerimi paylaşmak istedim.

Otacı Makyaj Temizleme Suyu 150 ml'lik sade bir ambalaja sahip.Bu ambalaj günde bir kez  kullanımla bir aya yakın bir süre dayanırken çok yer kaplamayan boyu ile seyahat çantasına atılmayı kolaylaştırıyor.

Ürünü diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri %100 doğal kökenli organik temizleyici içeriyor olması.
Su bazlı olan ürünle ten ve dudak makyajımı cildimi tahriş etmeden kolayca temizleyebiliyorum.Göz makyajımı temizlerken hangi misel suyu kullanırsam kullanayım tek başına tam temizlik sağlayamıyorum. Bu sebeple öncesinde ya çift fazlı bir ürün kullanıyorum ya da kalıntıları su ile temizleyip bir makyaj pamuğu ile üzerinden tekrar geçiyorum.

Bu ürünle temizlik sonrası cildimi hemen yıkamayacaksam bana verdiği his asla kurumamış ve nemli bir cilt hissi oluyor.Bıraktığı his ne kadar iyi olursa olsun tabi ki su ve jel ile temizlenmiş cilt hissini vermediğinden hemen kullandıktan sonra ya da uyumadan önce rutin temizliğimi yapıyorum.Aksi takdirde içi tam temizlenmeyen gözeneklerle cilt sorunlarıma zemin hazırlanabiliyor.

Ürünle ilgili son bilgilere yer vermem gerekirse öncelikle yerli bir ürün olması onu tercih sebebi yapıyor.Paraben,alkol ,parfüm içermiyor ve %100 doğal kökenli Ecocert sertifikalı organik temizleyici madde içeriyor.Hayvansal kökenli maddeler içermediği gibi hayvanlar üzerinde test yapmıyor oluşuyla da çok tercih edilesi bir ürün oluyor.

Otacı ürünleri oldukça kolay ulaşılabilir ürünler.Marketlerde,parfümerilerde ya da online alışveriş sitelerinde bulmanız mümkün.Makyaj temizleyici alışverişi yaparken Otacı'da aklınızda bulunsun derim...

Siz Otacı Makyaj Temizleme Suyunu denediniz mi,eğer kullandıysanız yorum kısmından sizin deneyiminizi de okumak isterim...

33 yorum:

  1. Otacı'nın temizleme suyunu denememiştim ama anlattıkların oldukça dikkat çekici. Elimdekiler bitince deneyebilirim. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence denemeye değer Başak'çım.Çok çok öperim ♥

      Sil
  2. Cilt ürünlerinde, özellikle temizleyicilerde en dikkat ettiğim şey alkol içermemesi. Çünkü alkol içeren ürünler cildimde genellikle yanma yapıyor. Hem yerli hem temiz içerikli olması ile bile denemeye değer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt ürünlerinde Alkol istenmeyen bir içerik olmasına rağmen bazı ürünlerde memnun kalıp bazılarında nefret ettiğim bir içerik olmuştur.Mesela Lancome tonikteki etkisini severken Clinique üç adımlı seri de cildimi inanılmaz yakıp en sevmediğim ürün olmasına yol açmıştı...

      Sil
  3. otacının temizleme suyunu yeniduydum en kısa zamanda bende deneyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir bak bakalım canım.Umarım sende seversin ...

      Sil
  4. ben bu yeni versiyonu eskiye göre daha çok sevdim kısa zamanda bir karşılaştırma yazısı yazacağım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana çok farklı gelmedi yapıları.Ne farklar buldun merak ettim :)

      Sil
  5. Dogal ve organik içerikli olmasi çok güzel temizlerken cildi yormadan yipratmadan temizliyor dur,elimde bioderma H2O var bitince deneyecegim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünü öne çıkaran da içeriği zaten canım.Umarım denediğinde sende seversin ♥

      Sil
  6. Temizleme suları ile ilgili son kararım benim makyajımı temizlemedikleri :)) şaka bir yana öyle çok abartılı makyaj da yapmıyorum ama bu suları sadece tonik yerine kullanabiliyorum. Veya hiç makyaj yapmadığım günlerde cildimi temizlemek için kullanıyorum. Çift fazlı temizleyiciler ve sütler benim vazgeçilmezim galiba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbirinin tam temizlik sağladığını düşünmüyorum bende.Bunları kullanıp yıkama yapmadan günü geçirenler var mıdır bilmiyorum ama benim için kullanım amaçları da makyajın kabasını almak ve fazla yağlanmayı gidermek şeklinde...

      Sil
  7. Benim en beğendiğim makyaj temizleme suyu kendisi bittiği gibi tekrarını alırım hep.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benzer görüşte olduğumuza çok sevindim canım :)

      Sil
  8. Bende de var ama henüz denemedim, senden geçer not aldıysa sıraya koyalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sıraya al canım.Ben sevdim umarım sende seversin :)

      Sil
  9. Otacı'nın bu ürününü deneemiştim, elidekiler bitince şans verebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ön plana çıkan bir ürün değil ama gözden kaçırılmamalı bence...

      Sil
  10. yeni denemeye başladım ben de kısa süre içinde bloğa da yazacağım, bilgi için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim tatlım.Senin yorumlarını da merakla bekliyoruz o zaman :)

      Sil
  11. Makyaj temizleme sularına daha yeni geçebildim ben, Elimde bir kaç su var, onlar bitince kesinlikle bunu da deneyeceğim. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Benimde öyle bir misel su stoğum var ki nasıl bitecekler bilmiyorum :)

      Sil
  12. sağlıkla kullan canım günlük makyaj yapanlar için oldukça iyi ürünler deneyimleyip aktarıyor olmanız da harika canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Ah ne yazık ki günlük makyaj yapanlardan biri de benim.Eve döner dönmez elim bu temizleyicilere gidiyor.

      Sil
  13. %100 organik olması çok güzel. Benim de alasım geldi 😄

    YanıtlaSil
  14. otacı şampuanından çok memnun kalmıştım, bu ürününü duymadım ama doğal olmasını çok sevdim, teşekkürler yazı için bilgi sahibi olduk ;)

    YanıtlaSil
  15. Merhaba blogumu ziyaret etmişsiniz çok teşekkür ederim. :)
    Hiç denemedim özellikle göz makyajı için kullanıyorum makyaj suyu kullanırsam bu da aklımda bulunsun teşekkürler yorumlarınız için, sevgiler :)

    http://menfiebrutas.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  16. Otacı benim güvendiğim markalardan biri. Makyaj temizleme suyunu da denedim ve performansı düşündüğümden iyiydi. Kuruya dönük karma ve bir cildim var buna rağmen cildini kurutmadı kötü hissettirmedi.

    YanıtlaSil
  17. Bende severek kullanıyorum canım.Seninle aynı fikirdeyim hangi ürünü kullanırsam kullanayım suylada son temizliği yapmadan içim rahat etmiyor.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  18. Organik olması iyimiş deneyeyim bir teşekkürler.

    YanıtlaSil
  19. çok pratik olmasına bayıldım...

    YanıtlaSil
  20. Bu bilgileri bugun okudum : 100 doğal kökenli Ecocert sertifikalı organik temizleyici madde içeriyor.Hayvansal kökenli maddeler içermediği gibi hayvanlar üzerinde test yapmıyor... ve aksam aldim:) henuz denemedim ama pisman olacagimi sanmiyorum:) sevgiler

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma