20 Eki 2015

Rengini Bul Etkinlik Sponsorları 2.Bolum

 Rengini Bul etkinlik sponsorlarının ilk bölümünü geçtiğimiz günlerde yayınlamıştım. Bugün yazdığım ikinci bölümü anlatan bu yazım  bol miktarda kozmetik içerir!
Yeni deneyimlerin ipuçlarını bulabileceğiniz yazıda adı geçen ürünler önümüzdeki dönemde aralıklarla blogta ve @makyajkelebegiblog instagram sayfasında olacaklar.

CECİLE

Yerli kozmetik markamız Cecile denememiz için iki oje ve bir gloss'tan oluşan bir paket göndermiş.Her ne kadar Gloss densede elimde denediğimde kalıcı bir likit ruj olduğunu farkettiğim bu ürünü bir kaç kez deneyip ayrıntılı olarak paylaşacağım.


FARMASİ

Farmasi son dönemde oje serilerini yenilemişti.Ben yeni ojelerin ambalajlarını daha sevimli bulup denemek için sabırsızlanıyorken bu paketten marsala rengi bir ojenin çıkmasına çok sevindim.(instagram @makyajkelebegiblog sayfamda yayında)Son zamanlarda çokça dökülen kaşlarım için Kaş ve Kirpik serumunu denemeye başlarken pirinç özlü sabun deneneceği günü bekliyor.

NİVEA


Nivea son dönemlerde yeni ürünler çıkarma konusunda hız kesmiyor.Dudak Bakım grubu ailesine Bakımlı&Renkli adıyla yeni Lip Balm'lar ekleyen markanın hafif renk veren ürünleri yakında blogda olacak.

UNİ

Pratik makyaj temizleme yardımcıları olan Kayısı özlü göz makyajı temizleme pedleri,disk pamuk ve severek kullandığım makyaj temizleme mendilleri Uni'den.
Özellikle kayısılı makyaj temizleme pedleri seyahatler'de yanımdan ayırmadığımı şimdiden söylemek isterim.

TURUNCU KASA

 Turuncu Kasa La Roche Posay termal suyun seyahat boyunu paylaşmış.Yaza doğru sık sık benimle olacak.

COSMED

Cosmed'in yaz başında ailesine kattığı DD krem pek çok kişinin ilgisini çeken bir ürün.Bir yandan cilt tonu düzenlerken diğer yandan güneş koruması sağlayan bu ürünü daha önce denemiş ve blogta detaylı yazısını yazmıştım.Merak edenler buradan yazıya ulaşabilirler.

DERMOKİL

Kil maskelerini çok severek kullandığım Dermokil temizleme jeli,temizleme sütü,vücut losyonu,el kremi ve kil maskesinden oluşan bir paket paylaşmış.Kısa zamanda markadan denediğim diğer ürünler ile birlikte toplu bir yazıda hepsinden bahsediyor olacağım.

MiSS PERA

MissPera sitesinde kullanılmak üzere hepimize 50 TL'lik bir alışveriş çeki hediye etti.Sevdiğim parfümü yenilerken bu çek çok işe yarayacak....

LİLA KUTU

Lila Kutu aracılığı ile Zao Organic İpek Fondöten ile tanıştık.Zararlı kimyasal içermeyen,hayvanlar üzerinde test yapmayan,ECOCERT sertifalı bu fondöten ile ilgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

EVA MAREE

Son dönemde adını sıkça duyduğum Eva Maree Lip Maximizer ile Rengini Bul sayesinde tanışmış olduk.Düzenli kullanım ile dudaktaki istenmeyen çizgileri doldurmayı ve dudaklara dolgun bir görünüm vermeyi vaad eden ürün sizce de merak uyandırıcı değil mi?

YAŞAM DÜKKANI
Doğal ve mümkün olduğunca organik içerikle hazırlanan ürünleri tüketici ile buluşturan Yaşam Dükkanı %99 doğal içerikten oluşan Absolution ile tanışmamızı sağladı.Cilt kusurlarını örterken iyileştirici özelliği ile leke ve cilt kusurlarıyla mücadele eden krem en az Yaşam Dükkanı'nın felsefesi ve bünyesinde bulundurduğu markalar kadar dikkatimi çekti.Bir süre daha denedikten sonra bu ürün üzerinde daha detaylı konuşuyor olacağız.

DERMOKOZMETİK.COM


Online Alışveriş denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Dermokozmetik.com 'un seyahat çantasının içinden Nuxe markasına ait bir duş jeli ile Murad'a ait soyucu etkili yüz temizleme peeling'i çıktı.Çok merak ettiğim iki ürün ile ilgili yorumlarım blogta olacak.

HEDİYE MUCİDİ

Hediyemucidi.com etkinliğe katılan tüm arkadaşlarım gibi benimde çok beğendiğim emoji desenli seyahat  yastığı göndermiş.Şansıma en sevdiğim emoji'nin düşmesi ise daha da mutluluk verici oldu.
Eşinize,sevgilinize,arkadaşınıza hediye almak istiyor ancak ne alacağınıza karar veremiyorsanız bu site adından da anlaşıldığı gibi size çok yardımcı olacak.

LENJORA.COM

Giyim,Kozmetik,Kişisel Bakım ve Parfüm gibi en çok ilgi duyduğumuz kategorilerde çeşitli ürünler sunan  Lenjora.com harika bir makyaj organizeri ile birlikte Note ürünlerini denememiz için göndermiş.Yakın zamanda çok okunan diğer Note yazıları arasına katılacaklar.

DOĞAN ECZA

Etkinlik'te yetkilileriyle tanışma fırsatı bulduğumuz Doğan Ecza 1994 yılında başladığı hizmetine geniş bir ürün yelpazesi ile devam ediyor.Avalon Organics, Earth’s Best, Jason ve Alba Botanica gibi ürünleri ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz siteye mutlaka göz atmanızı öneririm.Bizlere hediye ettikleri şampuan ve dudak balmı önümüzdeki süreçte blogta olacak.


LİMONİAN

Birbirinden keyifli Kore markalarını tüketicilerle buluşturam Limonian  yetkilileri etkinlik günü bizlerle olup markalardan bahsettiler.Daha önce birkaç ürününü deneme fırsatı bulduğum firmanın bu ürünlerini de keyifle kullanıp paylaşacağım.

LOKUM İSTANBUL

Lokum İstanbul  markası Osmanlı-Türk kültürünün yıllar öncesine dayanan lezzet ve alışkanlıklarını modern bir sunumla yerli ve yabancı tüketicilerle buluşturuyor.İnsanoğlunun beş duyusuna hitap eden  yaşam biçimi mağazasında Kolonya,mum,akide şekeri,lokum,isme özel üretilen kırtasiye malzemeleri gibi birbirinden özel pek çok ürün bulunuyor.
Yakında hakkında ayrı bir tanıtım yazısı bulacağınız Lokum İstanbul'un sitelerine şimdiden bir göz atmanızı öneriyorum çünkü ben sitede gördüklerimden adeta büyülendim...

HIERAPOLİS KOLONYA
Yıllarını eczacılık mesleğine adamış bir duayenin dokunuşları ile emekle, özenle, geleneksel yöntemle hazırlanan HIERAPOLIS Kolonya adını şifalı suları ile ünlü Pamukkale (Hierapolis)ten alıyor.Mutluluk ve huzur veren aromasıyla bu özel koku yakında blogta olacak.

DOĞAL TAŞ TAKI BY YAĞMUR
Instagram hesabında birbirinden güzel doğal taş takıların satışını yapan Yağmur Hanım'ın bilekleri etkinlik günü masalarımızda bizleri bekliyordu.Her bakışımda yaz'ı hatırlatan bu güzel hediye için teşekkür ederken çok daha fazlası için dogal_tas_taki hesabına göz atmanızı öneririm.

KLİKSA
Ürün yelpazesinde yok yok diyebileceğimiz Kliksa modellerini uzun süredir beğendiğim Chiccy'e ait bir kolye göndermiş.Buradan diğer modellere göz atmanız mümkün...

DERMOLOGİCA

Age Smart ve Powerbright serilerinin deneme boylarını paylaşan Dermologica tam da ihtiyacım olan serileri denememi sağladı.Teşekkürler

FIRSAT SEVDASI

Ayakkabı,aksesuar,çanta,ev giyimi,kozmetik gibi pek çok ürün seçeneği ile keyifle alışveriş yapılabilecek sitelerden biri olan Fırsat Sevdası'nı etkinlik günü tanıdık.Hesaplı fiyatlarıyla dikkat çeken Fırsat Sevdası'nın renkli sayfalarını ben çok sevdim.Sizde buradan sayfalarına göz atabilir,yeni fırsatlara göz atabilirsiniz.

TOPİCREM

AC serisini severek kullandığım Topicrem denememiz için Makyaj Temizleme Suyu göndermiş.Elime geçtiği günden beri kullandığım ürünün yazısı yakında burada olacak.

EYETRENDSETTER



Eyetrendsetter göndermiş olduğu gözlüklerle hem etkinlikte keyifli dakikalar geçirmemizi sağladı hemde gözlerimizi güneşin rahatsız edici ışığından koruyacak yeni bir destekçimiz oldu.Eyetrendsetter'da zevkinize göre uygun fiyatlı gözlüklere sahip olmanız mümkün.Buradan instagram hesaplarını inceleyebilirsiniz.


Sponsorlar yazıma burada son verirken etkinliğe destek olan tüm firmalara,Sevgili Buket ve Ebru'ya teşekkür ederim.

En çok merak ettiğiniz ürünleri yorum olarak yazarsanız detaylı yazılarda önceliği onlara verebilirim.
Yenilikler için beklemede kalın...

16 yorum:

  1. ellerine saglık, fotograflarına bayılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Buket'çim.Bende senin videolarına :))

      Sil
  2. Hepsi birbirinden güzel ürünlerinizi güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. Avalon, Limonian, Lokum İstanbul ve Yaşam Dükkanı-Absolution en çok merak ettiklerim. Absolution'ın içeriği özellikle ilgimi çekti. Hepsi çok güzel görünüyor, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Lokum İstanbul ve Absollution çok yakında blogta olacak.Diğerleri de sırayla gelecek.Yaşam Dükkanı epeyce ilgimi çekti.Siteyi bolca karıştırmak lazım :))

      Sil
  4. canım harika bir yazı olmuş hele çantanın o hoş resmine bayıldım :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım.Beğenmene sevindim.Öpüyorum :))

      Sil
  5. emoji yastıklar ile fotoğraflar çok tatlı :) bizim kız el koydu yastığa ama :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Elif'çim.Benim kızlar el koymadılar mı sanıyorsun? Zavallı en fazla 10 dk durabildi orada :))

      Sil
  6. Güle güle kullanın. Hepsi çok güzel

    YanıtlaSil
  7. Lokum istanbul A bayildik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitelerini inceleyince benim beğenim de kat kat arttı.Yakında daha detaylı konuşuyor oluruz :))

      Sil
  8. Çok tatlı hepsi güle güle kullanın

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma