8 Eki 2015

RENGİNİ BUL ETKİNLİĞİ İLE RENGARENK BİR GÜN GEÇİRDİK

Cumartesi günü renkli kişilikleriyle çok sevdiğim,blog yazılarını ve Youtube videolarını kaçırmadan izlediğim iki blogger arkadaşımın ortak projesi olan #renginibul Blogger Event'ine katıldım.
Yaklaşık bir ay kadar önce davetiyeleri elime ulaştığında güzel bir gün geçireceğimizi tahmin etsemde Cumartesi günü gördüklerim hayal edebileceğimin çok üstündeydi.
Taksim Feronya Hotel'in sıcak atmosferi ve kaliteli hizmetleri,Buket ve Ebru'nun ev sahipliği ile buluşunca bize kalan  bu renkli günün her dakikasının tadını çıkarmak oldu.

Etkinlik ile ilgili detaylara diğer yazılarımda olduğu gibi etkinlik günü ve workshop yapan firmalar ile başlayacağım.Bundan sonraki yazılarımın konusu ise sponsorlar üzerine olacak.

İlk olarak fotoğraflar ile başlamak istiyorum.
Bu yazıda kullanılan tüm fotoğrafları sevgili Buket'in aynı zamanda arkadaşı olan Simin Öktem çekti.Yakaladığı harika karelerle hatıralarımıza katkıda bulunan Simin,Fotoğraf ve Video Programı mezunu ve özel gün fotoğrafçılığı yapıyor.Belki ihtiyacınız olur diyerek buraya linkini ekliyorum.
Etkinlik boyunca firmaların yeni ürünleri hakkında bilgi edindik.Yepyeni markalar ve farklı fikirlerle yola çıkan girişimciler tanıdık.Bunların yanında bir de el emeği ile ürettiği ürünleriyle etkinliğe destek olan isimler vardı ki bence çok özeller ve bir kenara mutlaka not edilmeliler.
Bunlardan bir tanesi 10yüzbinbaloncuk hepimiz için üzerinde sahibini temsil eden el boyaması yıkanabilir  kadehler tasarlamış.Kadehimi sponsorlar yazımda paylaşacak olsamda bu fikre bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim.
Şarkgülü Kırtasiye'den gelen Monami boyalar,Stabilo tarafından gönderilen rengarenk kalemler,Libros Yayınları'nın yetişkinler için boyama kitabı masamızı süsleyen diğer detaylardı.
Özlem Sabun dudak şeklinde çok tatlı bir kokulu taş gönderirken Fish Organizasyon bonibon şişeleri,çikolatalar ve salon süslemeleri ile ortama renk katmış.
Bir de Buket'in arkadaşı Müzeyyen Hanım'ın kalpli kurabiyeleri  vardı ki kuzulara paylaştırıp sadece koklamakla yetindim :))
Feronya Hotel'in lezzetli ikramlıkları ve ilgili personelinden de bahsetmemek olmaz.Bizler için muhteşem lezzetler hazırlamışlar ve etkinlik süresinde desteklerini esirgemediler.Kendilerine sonsuz teşekkürler.
İlk olarak Psikoterapist Iraz Savun'dan Renk terapisi ve renklerin insan  yaşamındaki yeri hakkında bilgi aldık.Verdiği tüm bilgiler için Iraz Hanım'a teşekkürler.
 Ardından Kozmela yetkililerinden site ve sitede satılan ürünler hakkında bilgiler aldık.Kozmela bünyesinde bulundurduğu markalar ile minik bir stant açtı.Biz de merak ettiğimiz ürünleri inceleme fırsatı bulduk.
 Gizem Akgüneş,Zorbeanne Buse Hanım'a Kozmela markalarından Youngblood,essence gibi markaların ürünlerini kullanarak makyaj yaptı.Bizde bu anı keyifle izleyip fotoğrafladık.
 Kozmela'nın bizler için hazırlanmış olduğu zengin içerikli bir paketleri vardı.O paket de sponsorlar yazımda ayrıca bahsedeceğim.
 essence'in yeni rujlarını fotoğraflarken objektife takılan ben...


 Hediye Mucidi'nin şirin yastıklarıyla...


 Daha önce blogda detaylıca bahsettiğim Tatlımo'nun nefis kurabiye,kek ve çikolata kaplı meyveleri...
Kendinizi biraz şımartmak ya da sevdiklerinize lezzetli sürprizler yapmak için kek,kurabiye ve çikolata kaplı meyvelerden daha iyi bir seçenek olamaz.


 Doğan Ecza'dan Ilana Bensuse bize satışını yaptıkları ürünlerden bahsetti ve Avalon markasına ait Şampuan ve Lip Balm ile tanışmamızı sağladı.
Ürünlerini  yakından inceleme fırsatı bulduğuma sevindiğim bir diğer marka Zao Organic oldu.
Adından da anlaşıldığı gibi mineral kozmetik ürünleri içeren Zao organik sertifikaya sahip bir ürün.İçeriğinde zararlı kimyasallar bulunmadığı gibi ambalajlarında da doğayla dost bambu kullanan marka her haliyle çok göz alıcı görünüyor.


Lilakutu aracılığı ile ulaşan Zao fondöteni merakla deneyeceğim.

Revox'tan Gamze Hanım bizlerle birlikte olarak yeni ürünleri ''Saç dökülmesini önleyen Bakım Serumu''nu anlattı.Benim saç dökülmesi sorunum yok ancak eşim üzerinde hızlıca deneyip sonuçları paylaşacağım ...





  Kore'li Kozmetik markası Limonian bazı ürünleri ile daha önceden tanıştığım ve başarılı bulduğum bir marka.Etkinlik günü Oksijenli yüz temizleme ürünü,vücut peelingi ve Kiwi yüz maskesi tanıtıldı.
 Kolay Randevu günlük yaşamımızdaki güzellik ve bakım,hayvan bakımı ve sağlıklı yaşam alanlarında Web ya da App kullanarak online randevu alabileceğimiz yenilikçi bir site.Günlük yaşamımızı kolaylaştırmak için tek yapmamız gereken siteye üye olmak ve Kolay Randevu'yu nasıl kullanacağımıza karar vermek.

Yeni tanıştığım bir diğer isim ise Online Alışveriş Sitesi // Fırsat Sevdası oldu.Ayakkabı,aksesuar,çanta,ev giyimi gibi pek çok kategoride hizmet veren siteyi buradan inceleyebilirsiniz.
Eyetrendsetter gözlükleri ile Rengini bul ekibi :))
Etkinlik sonunda @mutlulukdukkani_by_seda_alcin tarfından hazırlanan pasta kesildi.Konsepte uygun görünümü ve lezzetiyle Seda Hanım'ın pastası bence 10 üzerinden 10 puandı.Instagram sayfasındaki yaratıcılıkta sınır tanımayan pastalara mutlaka göz atmanızı öneririm.


Etkinlik günü ile ilgili ilk yazıma burada son verirken Bir Buket Kozmetik//Buket  ve Hayatı Makyajla// Ebru'ya davetleri için çok teşekkür ediyorum.
Etkinlik ile ilgili burada bahsedemediğim detaylar bundan sonraki sponsor yazılarımda yer alacak.
Beklemede ve sevgiyle kalırken Buket'in videosunu izlemeyi de unutmayın ...


22 yorum:

  1. CaNIM BENİM İYİ Kİ GELDİN TEŞŞEÜR EDERİZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim canım.Emeğinize,yüreğinize sağlık :)

      Sil
  2. harika bir güne harika bir yazı yazmışsın Filizcim :-))) sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Sevindim şimdi bu sözlere :)

      Sil
  3. Filizcim bu ne güzel ifade şekli milim milim anlatmışsın etkinliğimizi geldiğin için çok teşekkür ederim öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha anlatılacak çok şey var Ebru'cum.Teşekkür ederim davetiniz için.Çok çok öpüyorum bende :)

      Sil
  4. çok renkli bir etkinlik olmuş.
    Bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. Her şey çok renkli ve çok güzel ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Sena'cım.Bol renkli ve özenli bir etkinlikti :)

      Sil
  6. Çok güzel anlatmışsın Filiz'cim kalemine sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Duygu'cum.Çok sevindim beğenmene :)

      Sil
  7. Tatlım gerçekten harika geçen bir gündü :) ellerine sağlık yazı için :) öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım.Etkinlik kadar tekrar görüşmüş olmakta çok güzeldi.Öptüm bende :)

      Sil
  8. Oldukça renkli bir etkinlik olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet etkinliğin adına yakışır şekilde bol renkliydi :)

      Sil
  9. filizcim kalemine sağlık, ne güzel yazmışsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Elif'çim.Senin yazınında eksiği yok,fazlası vardır bence :)

      Sil
  10. Harika bir etkinlik olmuş

    YanıtlaSil
  11. Çok keyifli bir gün olmuş.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma