12 Eki 2015

Michael Kors Gold Collection


Michael Kors, Michael Kors Collection parfümlerinin en yeni kokularını sunar: Gold Collection. Her bir parfüm, paha biçilemez beyaz, pembe ve sarı altının ihtişamını ve lüksünü yansıtmak için tasarlandı.

Neden altın? Çünkü altın Michael Kors kadınının lüks ihtişamını yansıtırken parlak kumaşlar ve güneş dokunuşlu ciltlerden ışıl ışıl mücevherlere kadar giden Michael dünyasının vazgeçilmez sembolüdür.

“Muhteşem bir tatilden yeni dönmüş ışıldayan bir kadından daha seksi hiç bir şey olamaz – ve parlak altın mücevher veya aynı şekilde ihtişamlı hissettiren bir parfümden başka hiçbir şey bu ışıltının yerini alamaz.” diyor Michael Kors.

Bu koleksiyonun kalbindeki üç farklı parfüm; her ortam, ruh hali ve kişisel estetik göz önünde bulundurularak Michael Kors kadınına hitap edecek şekilde dikkatlice tasarlandı.

  
WHITE LUMINOUS GOLD: Parlak ve duyusal.  White Luminous Gold; tatlı meyve notaları, yasemin ve amberin egzotik ve nefes kesici birleşimidir.

24K BRILLIANT GOLD: Kadınsı ve baştan çıkarıcı. 24K Brilliant Gold mandarin, seksi çiçeksiler ve hafifçe artan odunsularla parlıyor.


ROSE RADIANT GOLD: Umutlandırıcı ve çekici. Rose Radiant Gold, parlak meyvelerle vurgulu bir açılış yapıp zengin çiçeksi ve yumuşak misklerin göz alıcı kadınsılığıyla kapanıyor. 
Michael Kors, Gold Collection parfümleriyle eş zamanlı olarak modern, dikkat çekici ve ihtişamlı mücevherlerini de tanıtıyor – ince uzun parfüm şişeleri, bu modern takıların estetiğini yansıtıyor.

Mario Testino tarafından çekilen reklam kampanyası, Michael’ın ilham perisi ve baştan çıkarıcı şekilde bronz tenli Karmen Pedaru’yu, Michael Kors’un lüks altın yaşam stilini yansıtan üç farklı renkteki metalik bilekliklerini takarken resmediyor.

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatları;

Michael Kors White Luminous Gold Edp 100ml          – 360TL
Michael Kors White Luminous Gold Edp 50ml            – 280TL
Michael Kors 24K Brilliant Gold Edp 100ml                  – 360TL
Michael Kors 24K Brilliant Gold Edp 50ml                    – 280TL
Michael Kors Rose Radiant Gold Edp 100ml               – 360TL
Michael Kors Rose Radiant Gold Edp 50ml                 – 280TL


Michael Kors Hakkında


Michael Kors dünyaca ünlü, ödüllü bir lüks aksesuar ve giyim tasarımcısıdır. Kendisiyle aynı adı taşıyan firması 1981’de kurulmuştur ve Michael Kors, KORS Michael Kors ve MICHAEL Michael Kors markalarının aksesuar, ayakkabı, saat, takı, bay-bayan giyim ve parfüm ürünlerini üretmektedir. Michael Kors mağazaları direk olarak veya lisanslı iş ortakları tarafından yönetilir ve New York, Beverly Hills, Chicago, Londra, Milano, Paris, Münih, Istanbul, Dubai, Seoul, Tokyo ve Hong Kong gibi dünyanın en prestijli şehirlerinde yer almaktadır.


*Basın Bültenidir




4 yorum:

  1. pembe olanı özellikle merak ettim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hepsini meraktayım.Hafta sonu koklatacağım artık :)

      Sil
  2. harika kokuları var gerçekten yılbaşına falan bir set almak lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum kesinlikle.Bende en kısa zamanda bakacağım yeni kokulara :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma