25 Eki 2015

KOÇTAŞ’LA DAHA GÜZEL EVLER!

Evini ve yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlerin ilk durağı olan Koçtaş, “Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar” sloganıyla yeni sezonda da tüketicilere birbirinden şık seçenekler sunuyor. Koçtaş, yeni sezon mobilya, aydınlatma ve dekorasyon ürünlerinin yer aldığı 2015 Dekorasyon Kataloğu’nu yayınladı. Katalogda, Koçtaş mağazaları ve online mağazada yer alan binlerce çeşit ürün özel çekim ve dekorasyon önerileriyle tüketicinin beğenisine sunuluyor.   



Dekorasyon alanındaki uzmanlığıyla yenilikçi ve şık çözümler sunan Koçtaş, yeni sezon için hazırladığı 2015 Dekorasyon Kataloğu ile bu yıl da benzersiz önerilerle müşterisine ayrıcalıklı hizmet vermeye devam ediyor. Koçtaş’ın 2015 Dekorasyon Kataloğu’nda her zevke ve her bütçeye uygun çözüm önerileri ve tam bin yeni ürün bir arada bulunuyor.

Koçtaş Farkıyla Yeniliğin Keyfini Çıkarın
Evinizin her köşesi için yepyeni ürün seçenekleri sunan Koçtaş’ın yeni yatak odası ve çalışma odalarıyla evinizi güzelleştirebilir ya da dilerseniz baştan yaratabilirsiniz. Koçtaş’ta yeni Viva Okyanus Mavi genç odası 4 parçalı seti 849,90 TL’lik, yeni Etro 6 parçalı genç odası ve Mindy 6 parçalı genç odası setleri 1.290 TL’lik, yeni Carmina 5 parçalık çift kişilik yatak odası seti 1.390TL’lik cazip fiyatlarıyla evini yenilemek isteyenleri bekliyor.

Koçtaş, 199,90 TL’den başlayan fiyatlarıyla her zevke hitap eden çekmeceli, aynalı ve sürgülü kapaklı, 50 gardırop çeşidiyle de dolabınızı rahatça kullanma özgürlüğü sunuyor.

Koçtaş’la Evinizi Bin Türlü Aydınlatabilirsiniz
Koçtaş, aydınlatma alanındaki iddiasını bu sezonda da artırarak devam ettiriyor.  Koçtaş’ın 2015 Dekorasyon Kataloğu’nda yer alan sarkıt, avize, lambader, masa lambası, abajur, spot, aplik ve plafonyer gibi aydınlatma seçenekleri yepyeni çeşitleriyle                                                                         yaşam alanlarınıza farklılık katacak. Tam 1000 yeni çeşit aydınlatma ürününün,  farklı dekorasyon stillerine göre sergilendiği Koçtaş 2015 Dekorasyon Kataloğunda; bütçenize, ihtiyacınıza ve zevkinize en uygun ürünü kolayca bulacaksınız.

Güzelliğe Açılan Perdeler Koçtaş’ta
Koçtaş’ın, güzelliğe açılan 150’den fazla yepyeni perde modeli ile evinizde mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz. Koçtaş’ın yeni ürünleriyle odalarınızda isterseniz romantik, isterseniz modern, isterseniz de rengârenk bir hava yaratabilirsiniz. Ayrıca, perdelerle uyumlu minderler ve perde aksesuarlarının yanı sıra; ahşaptan metale, renkliden taşlı modellere kadar her zevke uygun çeşidi bulunan rustiklerle dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Tül ve fon perdelerinizi bir arada kullanmayı sağlayan çift mekanizmalı rustikler, küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratmanızı sağlayacak.

Yenilik ve alternatif arayanlar ise; şık ve kullanışlı jaluziler ile kullanımı kolay stor perdeleri tercih edebilir. Ahşap, alüminyum ve PCV jaluzi seçeneklerinden odanıza en uygun olanı seçebilir; ısı yalıtımlıdan çift mekanizmalı seçeneklere,  zebra modellerden desenlilere, tek renklilerden çocuk odası seçeneklerine kadar, A’dan Z’ye tüm stor perde çeşitlerini Koçtaş’ta bulabilirsiniz.

Koçtaş’la Duvarlarınıza Tarzınızı Yansıtın
Koçtaş’taki 200’den fazla duvar kâğıdı seçeneği evinize farklı bir görünüm katıyor. Boyanabilir veya ıslak zemin duvar kâğıdı seçeneklerinin yanı sıra; her zevke hitap eden duvar kağıdı çeşitliliğiyle istediğiniz tarzı yaratmanız her zamankinden daha kolay. Boyanabilir duvar kağıtlarından, tuğla ve ahşap görünümlülere; çiçeklilerden damask desenlilere; yazı desenlilerden film ve çizgi roman karakterlerine kadar yüzlerce çeşit duvar kağıdı 19,99 TL’den başlayan fiyatlarıyla Koçtaş’ta satışa sunuluyor. Çocukları da unutmayan Koçtaş, en sevdikleri çizgi film karakterlerini odalarına getirerek, çocukların hayal dünyalarının kapılarını aralıyor.

Şık ve Kullanışlı Çalışma Odalarına Koçtaş’la sahip olun
Koçtaş Dekorasyon Kataloğu’nda sergilenen önemli ürün gruplarından biri de çalışma masaları. Şıklıkla fonksiyonelliği buluşturan yeni sezon ürünleri arasında yer alan Zigzag çalışma masası 299,90 TL’den, Mona çalışma masası 179,90 TL’den, Kinetik Trend çalışma masası ise 179,90 TL’den, mini bilgisayar masası 59,99TL’den başlayan cazip fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor.

Koçtaş’ta her zevke uygun çalışma koltukları da rahatlığıyla ve cazip fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Klasik ve modern çalışma koltuklarından, dekorasyonunuza hareket katacak renkli ve baskılı modeller arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Her zevke ve bütçeye yönelik alternatifler sunan Koçtaş, öğrencileri de unutmuyor. Üç renk alternatifli öğrenci koltuğu 109,90 TL’lik fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor.

Her Bütçeye Uygun En Şık Kitaplıklar Koçtaş’ta
Koçtaş’ın yeni sezon ürünleri arasında yer alan ve çalışma odalarından salona, oturma odasından antreye kadar pek çok iç mekanda kullanılabilecek kitaplıklar, yaşam tarzınızı en iyi şekilde yansıtmak için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Koçtaş 2015 Dekorasyon Kataloğu ile birlikte, farklı boyut ve şekillerde tasarlanan yepyeni kitaplıkları tüketicinin beğenisine sunuyor. Her evde kullanılabilecek; milas, akçaağaç ve beyaz renk alternatifleri olan, 5 raflı kitaplığa sadece 89,99TL’ye sahip olabilirsiniz. Katalogdaki yeni ürünlerden olan Viva kitaplık 120 TL’den, Nisa kitaplık 139,90 TL’den, Etro kitaplık ise 140 TL’den satışa sunuluyor.

En Güzel Saklama Kutuları İçin Koçtaş’a Gelin
Evlerinizde ve işyerlerinizde dağınıklığa sebep olan her şeyi kaldırabileceğiz, aynı zamanda evinizin dekorasyonunda kullanabileceğiniz çeşit çeşit saklama kutuları, desenli metal kutular, söğüt kumaş ve bambu banyo sepetleri, dolap için düzenleyiciler, yepyeni makyaj ve takı düzenleyici kutularla küçük dokunuşlarla hayatınıza hem düzen hem de renk katabilirsiniz. Koçtaş 2015 Dekorasyon Kataloğu iddialı saklama ürünleriyle de öne çıkıyor.

Parkede Çok Çeşit, En İyi Fiyatla Koçtaş’ta
Koçtaş, tüm mekanlarınız için her renk parkeyi; en iyi fiyat avantajı ve nakliye-montaj ayrıcalığıyla birlikte sunuyor. Yeni otantik görünümlü Garage laminat parkeden, seramik görünümlü Exposed Dark parkelere kadar metrekaresi 18,49 TL’den başlayan yüzlerce parke seçeneği Koçtaş mağazalarında sizleri bekliyor.

Dekorasyonun Tamamlayıcısı Halılar Koçtaş’ta
Koçtaş yeni sezon kataloğunda yer alan yüzlerce halı çeşidi ev dekorasyon seçimleriniz için en iyi tamamlayıcı olmaya aday. En yeni trendlerden olan patchwork halıları 79,99 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla Koçtaş’ta bulmak mümkün.  Atlas Nano halılar, kendi kendini temizleme ve sıvı itici etkisiyle leke barındırmama özellikleriyle evin her alanında güvenle kullanılabiliyor. Çocuk odaları için de rengarenk seçeneklerinin yer aldığı Koçtaş kataloğunda yer alan tüm halılar 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  

Koçtaş’ın Çocuk Dünyasında Her Şey Çok Renkli
Bu sezonda da çocuklar için birbirinden renkli seçenekler hazırlayan Koçtaş’ta, özel araba oyuncak kutusundan oyun halısına, astronot puf kutusundan çamaşır sepetine, renkli perdelerden dekoratif aydınlatmalara, eğlenceli minderlerden çocukların hayal dünyalarını genişletecek duvar kağıtlarına, asılabilir cepten masaüstü düzenleyicisine kadar çocuk odası için tüm detaylar hazır.

Alışverişin Keyfi Koçtaş’la Çıkar
Ne zaman, nereden alışveriş yapmak isterseniz size en yakın Koçtaş mağazasını ziyaret edebilir, koctas.com.tr internet sitesini tıklayabilir, ister mobil uygulama isterseniz de sadece bir telefonla siparişinizi verebilirsiniz. Koçtaş 2015 Dekorasyon Kataloğu’nda yer alan binlerce yeni ürünle hayallerinizdeki evi ve mekanı yaratmanız artık çok daha kolay.


13 yorum:

  1. yapı marketler içinde Koçtaşın ürün yelpazesini ve fiyat politikasını cok beğeniyorum

    YanıtlaSil
  2. Koçtaşı gezmekten çok zevk alırım. Kataloğuna göz atmam gerek,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni ürünleri mutlaka görmelisin bence.Sevgiler canım :)

      Sil
  3. Kafes şeklindeki aydınlatma çok hoş..

    YanıtlaSil
  4. bende özellikle mobilya ürünlerini çok seviyorum

    YanıtlaSil
  5. saklama kutuları ve 1-2 yeni aydınlatma alacağım mutlaka en kısa zamanda..

    YanıtlaSil
  6. Koçtaş'a sabah bıraksın beni akşama alsınlar :) Gezmekten hiç bıkmıyorum ve her ürünü incelemeye bayılıyorum :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Paylaşımın için tşk ederim.

    YanıtlaSil
  8. makyaj malzemeleri standı cidden güzelmiş, bayıldım doğrusu.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
  9. Kopçtaş ürün yelpazesi ile her zaman göz dolduruyor.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma