18 Eki 2015

Bobbi Brown’un Yeni Intensive Skin Serum Makeup Koleksiyonu



Bobbi; üç yeni lüks hibrit formülünü sunar: Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 ve Intensive Skin Serum Corrector & Concealer. Yenilikçi teknolojisi, ultra etkili serum formülü ve ipeksi dokusu ile cildi yeniler, doğal görünen, kusursuz ve gün boyu süren kapatıcılık sağlar.
Cilt bakım ve makyaj faydalarını bir arada sunan fondöten, corrector ve concealer formülleri soğuk füzyon teknolojisi sayesinde cilt tonunu eşitleyen ve doğal kapatıcılık sağlayan pigmentler ve cilt bakım içerikleri bir arada tutulur. Füzyon sonucunda cilde enerji aşılayan Kordiseps Mantarı, ışıltı veren Bambu Çimeni Özü,  sıkılaştıran Hint Mukul Mür Ağacı Özü ve koyu halkaları hedefleyen özel aktiflerin ekstra ince formüllü karışımı ortaya çıkar. İçeriğindeki pigmentler cilt üzerinde kayar gibi sürülür, asla ince çizgilerin arasına yerleşmez, canlı ve doğal bir görünüm, ipeksi bir his yaratır. Cilt enerji ile dolar, daha sıkı, pürüzsüz ve ışıltılı görünür.

NASIL ÇALIŞIR?

Enerji Verir: Tüm formüllerin içinde Geleneksel Çin Tıbbında kullanılan Kordiseps Mantarı özü vardır. Kordiseps Mantarı özü,  hücrelerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi vererek cildin onarım sürecini destekler. Cilt enerji ile dolduğunda, yaşlanmanın görünür etkilerinden daha güçlü ve daha başarılı korunur. Zaman içerisinde, göz çevresi dahil tüm cildiniz daha dinç, canlı ve sağlıklı görünür.

 INTENSIVE SKIN SERUM
FOUNDATION SPF 40

Işıltı Kazandırır:  İçeriğindeki Bambu Çimi özü donuk ve lekeleri hedef alarak cildin aydınlık ve ışıl ışıl görünmesini sağlar. Yosun Özü istenmeyen parlamayı azaltır ve zaman içerisinde gözenekleri sıkılaştırır.
Nem Aşılar: Liçi, Karpuz ve Elma özlerinin karışımı cildin nemlendirilmesini, doğal nem dengesini kurmasına yardımcı olur ve  sağlıklı görünmesini sağlar.  Yoğun nemlendirici özelliği sayesinde amino asitler nemi hapseder ve cilt anında sıkılaşır daha pürüzsüz ve canlı görünür.
Sıkılaştırır, Kaldırır ve Pürüzsüzleştirir: «Asetil Hekzapeptiteptid» Peptit teknolojisi cildin doğal kolajen üretimini destekler ve  ince çizgi &vkırışıklıkların görünümünü azaltır.
Cilt Bariyerini Onarır: Okyanus tabanından elde edilen doğal deniz fermentlerinin karışımı; cildin temel yağlarının yenilenmesine ve cilt bariyerinde oluşan boşlukları doldurup nem kaybını engelleyerek cildin güçlenmesine yardımcı olur.
Nasıl Kullanılır:
Cildi temizledikten ve nemlendirdikten sonra, şişeyi iyice çalkalayın ve fondötenden az miktarda burun, dudak çevresi ve kırmızılık ya da renk eşitsizliği gördüğünüz yerlere uygulayın. Fondöten fırçası, sünger ya da parmak uçlarınızla yayın. FİYAT:180 TL

INTENSIVE SKIN SERUM CORRECTOR&
INTENSIVE SKIN SERUM CONCEALER

Koyu Halkalara Karşı Savaşır: Çok amaçlı hepsi bir arada formülü koyu halkalara neden olan tüm sebepleri hedefler.
Yaş: Yaş arttıkça, göz çevresindeki cilt incelir ve kan damarları daha görünür hale gelir.  İçeriğindeki güçlü peptitler, şifalı Ayurveda ve Hint Mukul Mür Ağacı Özleri doğal kolajen üretimini artırıp göz altı bölgesini dolgunlaştırırken, şerbetçiotu özü cildin dokusunu destekler.
Yoğun pigmentasyon:  Formülündeki Bambu Çimeni Özü, C vitamini ve Meyan Kökü cildin daha aydınlık, genç ve eşit görünmesini sağlar.
Nem Aşılır: Yoğun nemlendirici formülündeki Sodyum Hiyalüronat  ve Peridot karışımı cildin doğal nem seviyesini anında arttırır. Muru Muru Çekirdeği Yağı ve Kahve Çekirdeği Özü nemi hapseder ve göz altı bölgesinin sağlıklı görünmesini ve yumuşak hissedilmesini sağlar.

NASIL KULLANILIR?

1.Adım: Düzeltin
Intensive Skin Serum Corrector ile
göz altındaki koyuluğu nötralize
edin. Mavi ya da mor halkalar
için bisque tonlarını, kahverengi&gri
renk eşitsizlikleri için şeftali
tonlarını tercih edebilirsiniz.
2. Adım: Kapatın
Cilt tonunuza uygun renkteki
Intensive Skin Serum Concealer’ı
Corrector üzerine uygulayarak
göz altı bölgesindeki rengi eşitleyin
ve aydınlatın. Parmaklarınızla hafifçe
tamponlayın. Fiyatı: 138TL





3 yorum:

  1. Başarılı ürünler gerçekten

    YanıtlaSil
  2. fondöteni çok merak ettim bir ara deneyelim :-)))

    YanıtlaSil
  3. Klasik correctoru kadar basarilimi acaba yogun kapatiyorumu tam benlik gibi duruyor

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma