17 Eyl 2015

Gratis İndirimleri İcin Alışveris Rehberi

Bayram tatiline sayılı günler kala kişisel bakım marketleri kozmetik severleri mutlu edecek indirimler yapmaya başladılar.Ben bu indirim dönemlerini seviyor ve zaten almayı planladığım ürünleri alarak hesaplı bir alışveriş yapmış oluyorum.
Hepimizin ihtiyaçları farklı ve pek çoğumuz indirim alan ürünleri ve fiyatları başka bir açıdan değerlendireceğiz.Ben bu yazımda daha önceden almış olup denediğim ve memnun kaldığım ürünlerden ve bu indirimde almayı istediklerimden bahsedeceğim.Umarım bu yazım kozmetik ihtiyaçlarını tamamlamak isteyip hangi ürünü tercih edeceğini bilemeyenlere yol gösterir.
Gratis İndirimi

 THE BALM
The Balm ürünleri %40'lık bir indirimle sizi bekliyor olacak.Ben şimdiye kadar markadan pek çok ürün denedim.Burada bahsettiklerim dışında da pek çok sevdiğim ürün var.Hepsine burada yer vermek mümkün olmadığından içinde olduğumuz mevsime en çok yakışan ürünleri seçtim.
Elinizde çok fazla palet yoksa öncelikle yeni çıkan Voyage 2 palete ve Meet Matte rujlara bakmanızı öneririm.Bu iki ürün bende yok ve bu indirimde en az birini edinmeyi planlıyorum.
Gratis İndirimi
 Nude Tude ve Nude Dude Paletler ; İlk çıkan Nude Tude ve onun bejler,kahveler,pembemsi tonlar içeren kardeşi bence olmazsa olmazlardan.Nude Tude incelemesini içeren yazıma buradan ulaşıp fikir sahibi olabilirsiniz.Ayrıca blogun sağ tarafındaki etiketler kısmından The Balm'ı seçerek şimdiye dek yazmış olduğum tüm The Balm yazılarını okuyabilirsiniz.
Mary Lou Manizer bence modası hiç geçmeyen aydınlatıcılardan.Instain Allıkların Pinstripe rengi ile Mont Balm Far Paleti ise içerdikleri mürdüm tonları ile sonbahara yakışacak ürünler...

GOSH
Gosh'un en sevdiğim ürünlerini bazı eksiklerle seçiverdim.Bu ürünlerin dışında  BB Pudra ile Boombastic Maskara  var ancak onlar buraya eklenmeyi unutuldular :/ Markanın benim için en değerli ürünü Forever Göz Kalemleri.Yapıları yumuşacık ve yoğun pigmentli kalem farları mutlaka test etmenizi öneririm.
Gratis İndirimi
  Gosh Smokey Eyes Paleti hafif renkleriyle severek kullandıklarımdan.Bu paletin tahtını sallayacak yeni far paletleri de çıkmış ancak ben onlara henüz rastlayamadım.
Gosh rujlar renk seçenekleri az olsada yapılarıyla kendilerini sevdiriyorlar.Lip Lacquer'ler ise çok kalıcı olmayıp belki herkese göre değiller ama ben severek kullanıyorum.
Lip LacquerBB Pudra, Boombastic Maskara ve Forever Göz Kalemi yazılarına ürün isminin üstüne tıklayarak ulaşabilirsiniz.

PASTEL
Pastel markasından en sevdiklerim arasında Matte rujlar,Pro Fashion Far Paletinin 201 numaralı rengi ve Fast&Easy göz kalemi var.
Gratis İndirimi
 Markanın son dönemde popüler olan ürünler Moon Light Aydınlatıcısı ve 8'li far paletleri bakmanızı tavsiye edebileceğim diğer ürünler arasındalar.

MAX FACTOR
%50 indirim uygulanan Max Factor ürünlerinden en sevdiklerim kuşkusuz rujları ve Excess Shimmer Krem Farları.Markanın son dönemde çıkan ve Hour Glass allıklara muadil gösterilen Creme Puff Allıkları ise benim almayı planladığım ürünler arasında.
Gratis İndirimi

 REAL TECHNIQUES
Real Techniques makyaj fırçalara bu indirimle %30 daha az ödeyerek sahip olmanız mümkün.Eksik fırçalarınız varsa hazır indirimdeyken göz atabilirsiniz.Bulabilirsem benim tercihim Setting Brush'tan yana olacak.
Gratis İndirimi

 GRATİS'E ÖZEL ÜRÜNLER BENRİ-FRATERNIKUS
Gratis'e özel ürünlerin indirim oranını hatırlamamakla birlikte birkaç minik tavsiyede bulunabilirim.
Öncelikle Çilek kokulu aseton oldukça kullanışlı ve seyahatleriniz için uygun.Eğer büyük boy aseton tercih edecek olursanız benim öncelikli favorim Koyu Renklere Özel Aseton diyebilirim.Öyle ki mecbur kalmadıkça başka hiçbir aseton kullanmıyorum.
Gratis İndirimi
Oje Kurutucu Sprey biraz yağlı his bıraksa da pratik bir ürün.Sprey tarzı kurutuculardan hoşlanıyorsanız şans verebilirsiniz.
Fraternikus Çeşme Limonu Kolonyası ise çocuklu annelerin çantasına atıvermesi için çok uygun bir ürün.Görürseniz çeşitlerine bir göz atın derim.

Benim bugünlük nacizane tavsiyelerim bunlardı.Umarım hepiniz sizi mutlu edecek alışverişler yapar ve almak istediklerinizi ya da aldıklarınızı benimle paylaşırsınız.

Bu yazıdan memnun kaldıysanız ve blogumu takip etmiyorsanız sağdaki buton'dan beni takip edebilir,instagram'daki anlık paylaşımlarım ve çok daha fazlası için @makyajkelebegiblog 'u aratabilirsiniz.

19 yorum:

  1. Ben de bekliyorum indirimi :) Tavsiyelerini dikkate alacağım ve özellikle de matt ruj için gideceğim Gratis'e ...
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Keyifli alışverişler:)))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir yazı olmuş canım ben çok bir şey almayacağım gosh'un göz altı primerım bitmişti onu alacağım bir de balmın yeni kalemlerinden almayı planlıyorum bakalım inşallah o kadarla kalırım :-)))

    YanıtlaSil
  4. Emeğinize sağlık. Gratiste güzel indirim var. Geçen Revox da 39 TL den 35 tl ye inmiş. Bu da benden olsun

    YanıtlaSil
  5. cok iyi, hemen gratise gitmem gerek :=)

    YanıtlaSil
  6. Ben de henüz ne alacağımı bilmiyorum, The Balm'ın yeni ürünlerine bakmayı planlıyorum.

    YanıtlaSil
  7. bu tarz yazılar çok işe yarıyor eline sağlık...ben bu indirimi pas geçeceğim artık yılbaşı indirimine acısını çıkartırım.

    YanıtlaSil
  8. Fırçaları çok beğendim..

    YanıtlaSil
  9. Çok faydalı bir yazı olmuş, ben de Gosh standını biraz kurcalamayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  10. İndirimli alışverişi sevmeyen yoktur. Hepside çok güzel ürünler.

    YanıtlaSil
  11. Yemek canim ceker gibi bunları da aserdim galiba

    YanıtlaSil
  12. Sizler sayesinde cok farki markalari tanimis oldum tesekkurler paylasim icin..

    YanıtlaSil
  13. ürünler çok iyi ancak mağaza olarak gratisi çok sevmiyorum çünkü genelde raf etiketleri ile kasa daki fiyatlar farklı çıkıyor dikkat etmek gerekiyor...

    YanıtlaSil
  14. Mont Balm far paleti var aklımda. Hem renkleri hem de çantada taşıma pratikliği sebebi ile. Pastel'in kaş farını merak ediyorum. Aydınlatıcısını aldım ama denemedim henüz.
    Real Techniques fırçalara bakmak istiyorum. Yine bir kaç oje aseton pamuk filan var listemde. Ancak bugün bir instagram paylaşımdan "silip süpürmüşler" gibi bir yazı okudum. Gün içinde Profilo AVM ye bakıcam olmazsa anneme gittiğimde Şirinevler şubesine gideceğim. İnşallah aradıklarımı bulabilirim:)
    Bu arada evet yazından çok çok memnun kaldım, her yazın gibi:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Gratis her zaman uğradığım bir mağaza. Sizin de tavsiye ettiğiniz ürünler için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel bi rehber yazı olmuş ne alacağını bilemeyenlere :)

    YanıtlaSil
  17. özene bezene hazırlamışsın valla ellerine sağlık ^-^

    YanıtlaSil
  18. The Balm Mary Lou aydınlatıcının yüzde 50 indirim de olduğunu görünce bende hiç kaçırmadan satın aldım :)) Paste Matte rujlardan istediğim gibi bir renk bulamadım :/

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma