6 Eyl 2015

Nasorinse Plus Nazal Yıkama Kiti Deneyimi

Nasorinse blogger etkinlikleri sayesinde tanıştığım ve iyi ki tanışmışım dediğim markalardan biri.
Yakın zamanda hava sıcaklıklarının düzensizleşeceğini, çocuklarımızın okula başladıklarının en geç ikinci haftasında grip mikrobuyla karşılaşıvereceklerini düşünerek bu yazıyı planladım.
Nezle,grip,sinüzit gibi hastalıkların en rahatsız edici semptomlarından biri kuşkusuz burun tıkanıklığı.
Nefes alma gibi en önemli vücut fonksiyonumuzu etkileyen burun tıkanıklığı  ile mücadelede ABFEN'in Nasorinse Plus ürünü kurtarıcı oluyor.

Nasıl mı?
Bir burun içi yıkama kiti olan Nasorinse kutusunun içinden plastik uygulama şişesi ve ayrı ayrı paketlenmiş karışım poşetleri çıkıyor.Bu karışım tıbbi kullanım için üretilmiş sodyum klorür,sodyum bikarbonat ve hyaluronik asit içeriyor.
Hyaluronik asit vücudumuzda da bulunan bir molekül.Deriye uygulandığında nem seviyesini artırıp cildi yumuşatma, yeniden yapılandırma gibi bir özelliği var.

Uygulama şişesi işaretli yere kadar temiz içme suyu ile doldurulup poşet içeriği suya karıştırılarak solüsyon hazırlanıyor.Sonrasında tek yapılması gereken lavabo kenarına geçip başınızı aşağı eğmek ve ürünün yarısını bir burun deliğinize pompalarken diğerinden akmasını beklemek.
Uygulama kısmına kadar genize kaçacak ürkütücü bir işlem gibi görünsede uygulama sırasında ağızdan nefes alma işlemi devam ediyor.Burna uygulanan içerik kesinlikle rahatsızlık yaratmıyor.
İki burun deliğine ürünü uyguladıktan sonra tıkalı burun kanalları hemen açılıp rahatlama sağlanmış oluyor.Bundan sonra şişeyi yıkayıp bir sonraki kullanım için temiz bir yerde saklamak gerekiyor.
Burun yıkama kitinin günde iki kez kullanılabileceği belirtilmiş.Çocuklar ve yetişkinler için iki farklı ambalajı olan Nasorinse kullanımı için doktorunuz ya da eczacınıza danışabilirsiniz.
Buradan Nasorinse Plus içerik detayları,kullanım alanları ve kullanım şeklini gösteren video'ya ulaşabilirsiniz.
Siz Nasorinse  deneme fırsatı buldunuz mu,kullandıysanız sizin deneyimlerinizi okumaktan da mutluluk duyarım.

10 yorum:

  1. Ben bu ürünü kullanmıştım bir ara. İlk kullanacağım zaman baya yadırgamıştım uygulanış biçiminden dolayı. Sonrasında kullanınca inanılmaz rahatladım. Hastayken burun tıkanıklığıma baya faydası dokunmuştu, gece rahat uyuyabilmiştim. Çoğu burun spreyinden çok daha etkili bir ürün, üstelik Otrivine burun spreyi ve türevleri bağımlılık yapabiliyormuş bir süre kullanımdan sonra. Ben çok memnun kaldım :) hasta olduğumda vazgeçilmezlerimden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğiniz gibi bende önyargı ile yaklaşmıştım ama kullanımı rahatsızlık vermeyen pratik bir ürün.Öncesinde denediğim ürünlerden fayda sağlayamasamda bu kitten çok memnunum bende :)

      Sil
  2. kış ayları geliyor nezle-grip olursak yine en büyük yardımcılarımdan biri olacak tıkalı burnumu gayet iyi açıyor..

    YanıtlaSil
  3. Harika bende kullanıyorum .bende bloğuma bekliyorum. www.rnkync.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. Bende alerjik rinit var ve bahar aylarında sürekli tınakıklık ve kuruluk yaşıyorum,bu ürün süper iyi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  5. 90 gün kullanınız uugulama şişesini diyor.Ne alaka özellikle neden 90 gün? Bilen varsa yardimci olur musunuz

    YanıtlaSil
  6. ben de yeni kullanmaya başladım fakat benim diğer burun deliğimden akmıyor. şişeyi çekiyorum aynı yerden boşalıyor. fazla zorladığımda ise göz çevreme ve kaşıma doğru bir sızı hissediyorum. yanlış mı kullanıyorum acaba, neden böyle oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başınızı öne eğip uygulama yaptığınızda burnunuz açıldıktan hemen sonra diğer delikten akması gerekiyor.Neden başarılı olmadı bilemedim.Bir kaç deneme daha yapıp başarılı olmazsa firmaya danışın bence ...

      Sil
  7. Merhaba arkadaslar. Ben bugun Nasorinse plus kullanmaya basladim. Uygulamayi yaptiktan sonra burnum acildi ama biraz sonra gene tikanmaya basladi burnum. Sizce neden olabilir? Yardimci olir musunuz

    YanıtlaSil
  8. Ürün gayet faydalı. Ama birkaç yerde sanki firma yaptırmış gibi fazla olumlu yorumlar gördüm. Sağlıklı bile olsanız haftada bir bunu kullanın. Östaki borularımın ikisi de tıkalıydı. Antibiyotik + Nasorinse ile açıldı.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma