28 Eyl 2015

BAYRAM İNDİRİMİ ALIŞVERİŞİ : Gratis,Watsons,Migros

Uzun bir tatil,alışverişi seven bir yol arkadaşı ve bayram öncesi başlayan indirimler dışarda bolca vakit geçirmeme ve merak ettiğim ürünleri daha bir keyifle almama yol açtı.İndirim alışverişimin Gratis ile ilgili kısmına son yazımlarımda yer vermiştim.Daha önce denk gelmediyseniz buradan  okuyabilirsiniz.

Bu yazımda ise Migros,Watsons gibi mağazalardan daha sonra yaptığım alışverişlere yer vereceğim.
İndirim dönemininin bana göre en hatırı sayılanı Migros tarafından yapıldı.Katalog ürünleri dışındaki tüm ürünlerde % 50 indirim mevcuttu.Kokusunu çok sevdiğim ve havaların serinlediği dönemde etkisini başarılı bulduğum Dove deodorantı ve Nivea Yüz Temizleme Köpüğünü Migros'tan aldım.
Caudalie yüz temizleme köpüğünü çok sevince içerik olarak olmasada ürün türü olarak benzeyen uygun fiyatlı alternatifleri denemek istedim.Temizleme jel ya da köpükleri cildimde temizlik sonrası ilk anda hissedilen gerginliğe yol açtığından daha hafif formüllü olacağını düşünerek karma cildime rağmen kuru ve hassas ciltler için olan temizleyiciyi tercih ettim.Ürünü denediğimde ise çok hafif bir gerginlik hissederek doğru bir karar verdiğimi anladım.
İndirimle 4.50 TL'ye gelen köpüğü deneyip iyi bulunca indirim bitmeden bir tane daha alarak yedekledim zira bu tip köpük ürünler diğerlerine göre daha hızlı bitiyorlar.
 Nivea Fresh Natural Deodorant yıllardır favorim olmasına rağmen cam ambalajdaki versiyonunu hiç denememiştim.Bu ürün içeriğinden alüminyum'un çıkarılmış olduğunu görünce Gratis alışveriş sepetime ekleyip denemek istedim.

Gratis'ten aldığım diğer bir ürün ise Max Factor Lasting Performance Fondöten oldu.Bu fondöten ile henüz kozmetiklere bu derece ilgi duymadığım dönemde tanışmış ve uzunca bir süre kullanmıştım.İndirimde 31 TL gibi bir fiyata inmiş olduğunu görünce günlük kullanım için tekrar şans vermek istedim.
Loreal Lumi Magic Fondöteni karma cildimde azıcık parlamasına rağmen sevmiştim.Bu kez aynı serinin aydınlatıcı gözaltı kapatıcısına şans vermek istedim.
Golden Rose Velvet Mat 02 numaralı ruj ise indirim dönemi boyunca Watsons'tan aldığım tek ürün oldu.
 Ojelere gelince,elimdekilere yeni pek çok renk ekledim ancak sadece üçü bu yazıda yer alabildi.essence'in beyaz baz ojesi,Flormar'ın  Full Color ve Silk Satin serilerinden iki yeni renk yakında denenecekler arasındalar.

Benim son dönem alışverişlerim arasında yer alan ürünlerden bazıları bunlardı.Siz indirim alışverişi yapma şansı buldunuz mu? iyi ki indirimde denk geldim dediğiniz ürünleri paylaşırsanız sevinirim.

21 yorum:

  1. Essence'in ojesi ilgimi çekti... Bembeyaz değil sanırım, açık renk ojeler rengini iyi versin amaçlı mı? Güle güle kullan hepsini, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tahmin ettiğin gibi Başakçım.Nail art uygulamalarına zemin olma ya da diğer renklere astar görevi olan bu ojenin yapısını çok sevdim.Aynı renkteki beyaz ojeleri uygulamak çok zorken bu çok rahat uygulanıyor ve tek başına bile hiç fena durmuyor.Çok teşekkür eder,öperim bende :))

      Sil
  2. loreal lumimagic aydınlatıcı bazı aldım ben de ama kapatıcıyı bulamadım eğer memnun kalırsan bir sonraki indirime alırım onu ben de güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Sonradan sonraya nasılsa merak ettim bunları.Deneyeyim hemen paylaşırım canım :)

      Sil
  3. bir kısmı kullandığım ürünler ama ruj ve ojenin rengine bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.Güle güle kullanın sizde :)

      Sil
  4. güle güle kullan hepsi de harika :)

    YanıtlaSil
  5. Migros, Gratis ve Watsons'tan daha başarılı indirimler yapıyor kesinlikle ! :) Çok güzel bir alışveriş olmuş, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Benim son gözlemlerimde aynı şekilde.Özellikle Watsons'ta bir indirim yapamama durumu var nedense ...

      Sil
  6. Çok kontrollü bir alışveriş olmuş. Bazen insan indirimlerde kendini kaybediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında planladığımın biraz dışına çıktım ama önceki indirim dönemlerindeki gibi kendimi kaybetmiyorum artık :))

      Sil
  7. Dove'nin deodrantını aldım. Kızlarım kullanıyor. Çok güzel bir kokusu var. Rahatsız etmiyor. Normal şartlarda deodrant kokusu bende alerji yapıyor ama dove den hiç rahatsız olmadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana daha önce hediye gelmişti.Kullanıp sevince tekrar aldım.Dediğiniz gibi hafif,boğmayan bir kokusu var :))

      Sil
  8. max factor fondöteni kuzenim kullanırdı yıllardır. Yağlılık oranı nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağ oranı fazla değil bence.Ben karma ciltliyim ve gün sonunda sadece alnımda parlama yapıyor.

      Sil
  9. Güle güle kullan.. Bu indirimden sadece pamuk aldım. Büyük gelişme :))

    YanıtlaSil
  10. Flormar'ın ojesinin rengine bayıldım :) Güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
  11. Şahane bir alışveriş olmuş (:

    YanıtlaSil
  12. çok güzel bir alışveriş güle güle kullanın

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma