10 Eyl 2015

4 Mevsim Kadını Etkinlik Sponsorları

#4mevsimkadini etkinliği ile ilgili detaylara şu yazımda yer vermiştim.Bugün ise etkinlik sponsorlarından bahsederek desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum..
Etkinlik masalarımızı süsleyen sabunlar Özlem Sabun'a ait.İlkbaharın simgesi kelebek sabun makyaj dolabımı kokusuyla doldurmaya devam ediyor.
İsmimize özel kartlar Pınar'ın elinden ve hatıra olarak saklanıyorlar.
Yazın enerjisini 4 mevsim hatırlatacak olan Deniz Kabukları ise Deniz Dünyası'na ait...
Kış mevsiminde yapacağım fotoğraf çekimlerinde sık sık kullanacağım kar taneleri ise Turkuaz Sabun evinden...
LİLA KUTU
Lila Kutu sayesinde yeni bir marka olan Aloree ile tanıştık,Klorofil'in gücünden faydalanan ve Klorokozmetik olarak adlandırılan ürünleri denedikçe blogta paylaşacağım.

COSMED
Cosmed Anti Cellülite Losyon ve deneme boyu DD krem göndermiş.DD kremi daha önce deneyimleyip blogta yazmıştım.Selülit kremini ise önümüzdeki aylarda deneyip sonuçları paylaşacağım.


JANSSEN COSMETICS

 Alman kozmetik markası Janssen Cosmetics tanışmamız için sıkılaştırıcı ve tazeleyici tonik göndermiş.Hayvanlar üzerinde test yapmayan markanın ürünlerini keyifle deneyeceğim.

MİNVAL YAYINLARI
Minval Yayınları'ndan üç farklı yaşamı konu edinen harika bir kitap.İlk fırsatta okunacak.

REMOLENT
Remolent bu etkinliğe sponsorluklarıyla tanıştığım dermokozmetik bir marka.Saç kremi elime geçer geçmez kullanmaya başladım.Bittiğinde de ayrıntılı olarak burada anlatacağım.

MEDİWELL
Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Mediwell çok merak ettiğim Dudak Bakım Kremi ve ve Ateş Düşürücü Bant göndermiş.İnşallah uzun süre ihtiyaç duymayız ama Ateş Düşürücü Bant bizim evde çok işe yarayacak gibi görünüyor.


LAV
Birbirinden güzel koleksiyonlarıyla mutfaklarda göz dolduran LAV Şiirsel Çiçekler adlı bardak takımını göndermiş.Küçük bardakta çay içmekten hoşlanmayan biri için çok güzel bir hediye oldu.Teşekkürler.
                                                                      
DAX /MİX-UP
Dax/mixup  Miss77 ışıltılı vücut losyonu ile Quince'ye ait Body Butter testerları göndermiş.Quince Body Butter'lar kokuları ve üstün nem verme özellikleri ile muhteşemler.Gördüğünüz yerde mutlaka deneyin derim.

REVOX
Revox Saç dökülmesini önleyen ve saç büyümesini hızlandıran şampuanı ile bizlerleydi.Bu şampuanı eşim üzerinde deneyip etkilerini gözlemleyeceğiz.

HC HAIR CARE
HC Hair Care Brezilya Fönlü saçlara özel şampuan  ile Dükülme ve Yaşlanma Karşıtı Bakım Serumunu paylaşmış.Teşekkürler

BEBAK
Her geçen gün ürün yelpazesine yeni ürünler ekleyen Bebak 50+ Güneş Kremi ile Havuç özlü Güneş Bakım Sütü'nü paylaşmış.Kalitesine göre oldukça uygun fiyatlı ürünler üreten Bebak'ın yeni ürünlerini denemek oldukça keyifli olacak.

KLİKSA
Online alışverişlerimde sıkça başvurduğum Kliksa iri dalgalı saçlara sahip olmamız için Sunny saç maşası göndermiş.Benden önce kuzumun saçlarında denedik bile.Teşekkürler Kliksa !


ZEREN PROFESSİONAL-PRONAİL
Evde manikür ve pedikür yapmayı kolaylaştıran Pronail Smart Pedicure adlı salon uygulama ürününü paylaşmış.Evde salon uygulaması ile ilgili oldukça meraktayım ve en kısa zamanda buradan paylaşacağım.

NATRACARE

1989 yılından beri kadınların tercih ettiği yüksek kaliteli,organik ve doğal ped markası Natracare ile 4mevsimkadini aracılığı ile tanışmış olmaktan mutluyum.Sertifikalı organik pamuk ve klorsüz,plastik içeremeyen malzeme ile üretilen Natracare ürünlerini yetkili eczanelerde bulabilirsiniz.


NOTE KOZMETİK
Note Kozmetik Russian Red adlı Gloss'u ile tırnaklara capcanlı bir renkle enerji katacak bir oje göndermiş.Note ojeleri zaten severek kullanıyordum.Bu iki ürün de keyifle denenecek.


FRESH'N SOFT
Fresh'n Soft makyaj temizleme mendilleri,oje temizleyici ve kulak çubuklarından oluşan bir kişisel bakım göndermiş.Teşekkürler


ROSECE NATURAL
Etkinlik yazısında da bahsettiğim Rosece Natural anneler ve bebekleri için doğal ürünler üreten bir marka.Rosece ürünlerinde iyiliğin sadece doğadan geldiğine inanılarak sadece doğal içerikler kullanılıyor.Yabancı,kimyasal maddeler içermiyor.Rosece Natural ürünleri hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

ALİX AVİEN
Hepimize dolu dolu bir kozmetik paketi gönderen Alix Avien'e teşekkürler.Özellikle mucize pudra'yı ve oje kurutucu'yu çok merak ediyordum.En kısa zamanda deneyip merak eden okuyucularla paylaşacağım.


essence 
essence uygun fiyatlarını ve rengarenk ürünlerini çok sevdiğim bir marka.Bir çanta dolusu essence ürünü merakla denenecekler arasına girdi bile.Teşekkürler...


TOZLU
Adını sıkça duyduğumuz tozlu.com birbirinden güzel iki ürünü bile bizimleydi.Teşekkürler


365IST
Giyim,aksesuar,çanta,ayakkabı ve çok daha fazlasını tüketiciyle buluşturan moda ve trend platformu 365IST çok hoş bir giysi göndermiş.#nisantash butiğinden bu giysiyi  giymek için özel bir günün gelmesini merakla bekliyorum.

MELİKOLODİ
El yapımı bileklik için Melikolodi'ye teşekkürler.Birbirinden güzel takı modelleri için instagram sayfası burada.

DEYZİ ASEL
Deyzi Asel hazırladığı birbirinden zarif saç aksesuarları ile kendimizi birer prenses gibi hissetmemizi sağladı.El yapımı takı ve aksesuarlar için buradan sayfasına mutlaka göz atın derim.


MİSİM BUTİK SABUN

Misim Butik Sabun hepimizin ismine özel kokulu taş tablolar hediye etti.Bu güzel kokulu ürün makyaj odamda hemen kendine yer buldu bile.Ellerinize sağlık...


TUĞBA
Evde geçirilen keyifli saatlerin lezzetli eşlikçisi Tuğba kahve,lokum ve kuruyemiş üçlüsüyle bizimle oldu.Teşekkürler

KNORR
Knorr çok başarılı bulduğum tavuk ve köfte harçları yemeklere tat katacak bulyonlarını paylaşmış.
Bulyonlar uzun zamandır bildiğimiz ürünler olsada son yıllarda çıkan tavuk ve köfte harçlarını mutlaka denemenizi öneririm.

UNELLER
Biberli kurabiyesi ile cennet kurabiyesini çok sevdiğim Uneller iki paket dolusu lezzetleriyle bizimleydi.Teşekkürler...

SANSET VE TOKSÖZ GRUP
Etkinlikte önümüze gelen kocaman bir mutluluk kutusu vardı ki hem benim kızları hemde arkadaşlarının yüzüne mutluluk kattı.Tadelle,Sarelle,Sagra,Pernigotti ve Zumosol ürünleri için teşekkür ederiz.

ORGANİK İŞLER BUNLAR
Organik İşler Bunlar'a göndermiş oldukları el yapımı meyve püreleri için teşekkür ederiz.Organik ürün arayışındaysanız facebook adreslerini buradan inceleyebilirsiniz.

KENTON
Kenton evde çabucak hazırlayabileceğimiz dört farklı tatlı çeşidini paylaşmış.Kadayıflı muhallebisini hemen denedim ve sonuç gayet iyiydi.Teşekkürler Kenton.

OMO
Omo #kirlenmekgüzeldir diyen anneler için iki farklı ürünle yanımızda oldu.Teşekkürler.

PERFETTİ
Perfetti bünyesindeki Vivident,Mentos ve son zamanlarda en sevdiğim jel şekerlemeler olan Chupa Chups ile bizlerle oldu.Teşekkürler Perfetti.

ONLİNE İÇECEK
Online İçecek oldukça ilginç bulduğum Aloe Vera'lı içeceği denememiz niçin göndermiş.Dener denemez instagram heabımdan paylaşıyor olurum.Teşekkürler Online İçecek.

SANA KAPAK OLSUN

Sana Kapak Olsun ile #4mevsimkadini etkinliği aracılığıyla telefon kapaklarımızı tasarlamıştık.İşte bu resimde kişiye özel telefon kapaklarımız biraraya gelmiş hali.

SANA

Mutfaklarımızın vazgeçilmezi Sana ve Becel'de bizimle oldular ve yemeklerimize lezzet kattılar.Teşekkürler.

NİVEA
Uzun zamandır merak ettiğim Lip Butter için teşekkürler Nivea!

PANDA

İki farklı dondurma çeşidiyle yanımızda olan çocukluğumun unutulmaz markası Panda'ya teşekkürler.


Son olarak bu organizasyona beni davet ederek paylaşımlarına ortak ettikleri için #4mevsimkadini Nihan,Şafak,Yasemin ve Pınar'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
En kısa zamanda başka yazılarda görüşmek üzere...


14 yorum:

  1. cnm benim bizimle oldugun için , renk kattıgın için teşekkür ederim :) öpüyorummmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel günde yer almak benim için çok keyifliydi.Tekrardan teşekkürler davetiniz için.Çok çok öperim bende :)

      Sil
  2. O kadar ürün içinden ikisi hakkında yorum yapacağım :) birincisi trileçe'yi denediğinde buradan ya da instagram'dan yazabilir misin? çok merak ediyorum da :)) ikincisi de avoeveralı içeceğin Türkiye'de satılıyor olmasına çok sevindim. Geçenlerde mamontenka ile konuşurken bahsetmiştik hatta keşke tr'de de olsa diye. Ben italya'da içip çok beğenmiştim :) ama herkesin sevebileceği bir tat değil bence. senin yorumlarını merak ediyorum ^^

    güle güle kullan hepsini ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki canım.Trileçe'yi yapar yapmaz ig'de paylaşırım.Aloe Vera içeceğe gelince belki de biraz önyargımdan dolayı henüz denemedim.Yarın deneyeyim bakalım nasılmış :))

      Sil
  3. güle güle kullan hepsini Filizcim tanımadığım bir sürü ürün var yorumlarını bekliyorum :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler İrem'cim.İnşallah kendi ürün yazılarım arasına dağıtıp paylaşacağım sırayla :)

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan canım, 365ist hediyen de çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sena'cım.Evet bende çok beğendim ve şimdi özel bir gün bekliyorum giymek için :)

      Sil
  5. Güle güle kullan bebişcim, senin yorumlarını okumak çok zevkli:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım,senin yorumlarını okumak ya da izlemek de aynı şekilde.Öperim çok :))

      Sil
  6. Gule gule kullanin hepsini :) Eger su etkinlik istanbuldaysa bidahaki sefere ben de katilmayi mutlaka isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Evet İstanbul'daydı.Umarım bir gün tanışırız sizinle de :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim.Evet İstanbul'daydı.Umarım bir gün tanışırız sizinle de :)

      Sil
  7. Merhaba ben 18 yaşındayım kuru ve sıkılaşmasını istediğm göz çevrem var aloree nin energy eye kremini kullandın mı memnun kaldın mı öneriyomusun? Teşekkurler

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma