5 Nis 2015

TOM FORD NOIR EXTREME

NOIR EXTREME ile Tom Ford bir erkeğin zirvelere çıktığı o anı yakalar. Sofistike Tom Ford erkeğinin çekim gücü tüm dünyada yankılanır. 


Parfüm
Amber ile ıslatılmış, Odunsu Oryantal bir koku olan TOM FORD NOIR EXTREME kapılarını fazlasıyla sıcak ve ışıldayan turunçgil notaları ile açıyor. Mandalina ve Kuzey Afrika Neroli Yağı’nın karizmatik dokunuşları ile safran, kakule ve hindistan cevizinin canlı, sinerjik karışımı keskin bir kontrast yaratıyor. Tom Ford Noir Extreme, insanlar üzerinde etkileyici bir izlenim bırakmaya alışık olan bir adamın mükemmel tamamlayıcısı.
Kokunun kalbinde 16. yüzyıl Moğol İmparatorları zamanındaki karışımlardan esinlenilen Hindistan’a özgü kışkırtıcı Kulfi tatlısı yatar. Geleneksel Himalaya karı ve çam fıstığı ile kombine edilmiş sütlü karışım, şaşırtıcı şekilde Damla sakızı ağacından elde edilen reçine ile kokunun çekirdeğine iletilir. Kullanılan Damla Sakızı reçinesi taze, serin ve şekerli bir etki yaratır. İçerisindeki çiçek notaları - gül, yasemin ve portakal çiçeği - sırasıyla bakir karı nadir bulunan bir mücevher gibi ışıldamasını sağlar. Bu da Noir Extreme'i fazlasıyla arzulanan, gizemli, kıskırtıcı ve çekici bir parfüm haline dönüştürür.
Yoğun bir şekilde kullanılan saf amber, arka planda kalan loş günışığı gibi diğer notaları gölgelerken; içerisinde ayrıca bulunan odunsu, ıslatılmış amber ise kuru bir etki yaratılmasını sağlar. Zarif sandal ağacı ve erimiş vanilya ile zenginleştirilmiş bağımlılık yaratan amber yatağı; br erkeğin cevher gibi parlamasını sağlarken; maskulen duruşunu da güçlendirir.

Parfüm Şişesi
TOM FORD NOIR EXTREME dikdörtgen şeklinde dumanlı siyah camdan yapılmış  şişede sunuluyor ve adı altın harflerle şişenin ön yüzünde yer alıyor. Şişesinin bir tarafında "T" harfi kabartması bulunurken, diğer tarafında ise  "F" harfi kabartması bulunmaktadır. Siyah kabının her iki tarafı da kabartmalıdır ve üst kısmında gümüş "TF" logosu bulunmaktadır. Şişesi parlak, altın kabartmalı siyah aksanlarla sunuluyor.

Fiyatlandırma
50 ml: 313 TL
100 ml: 438 TL

*Basın Bültenidir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma