1 Mar 2015

Vanilya Club Şubat Kutusu

Şubat ayının son gününe yetiştirmeyi planladığım Vanilya Club Şubat kutusunu yazmak Mart ayının ilk gününe nasip oldu.

Vanilya Kutu belli bir ücret karşılığında değişik güzellik markalarının 4-5 deneme boyu ürününü tatlı bir sunumla her ay üyelerinin adresine ulaştıran bir sistemle çalışıyor.Ürünleri deneyip beğendiklerimizin orijinal boylarını Vanilya Club'tan satın alabiliyoruz. 

Vanilya kutular ilk çıktıkları zamandan beri dikkatimi çektiler,haklarında pek çok yazı okudum ancak nedense kendim bir türlü üyelik başlatmadım. 

Şubat kutusu adeta neden hala tanışmadın der gibi #14Subat14sevgikadini etkinliğinde elimize ulaşınca bana da ürünleri inceleyip bir ön fikir yazısı yazmak düştü. 
Vanilya Club Subat Kutusu

Üyelere yapılan gönderilerde kutulardan bir markanın farklı ürünleri çıkabiliyor.Şimdi benim kutumdan neler çıkmış bir göz atalım.


Blinc Amplified Mascara - Hacim Sağlayan Rimel 
Vanilya Club Subat Kutusu
Hacim ve uzunluk verme vaadi bulunan,akma ve bulaşma yapmayan ve kar kat sürülmeye olanak sağladığı belirtilen Blinc Maskara'nın ilk olarak metal ambalajı dikkatimi çekti.Maskara büyükçe bir fırçaya sahip ve göz kapağına bulaştırmadan uygulama yapmak için biraz pratik istiyor.Hacim verme konusunda ilk denemede pek anlaşamadık çünkü alıştığımız ıslak maskaralardan farklı bir formülü var.Çıkarması oldukça kolay olan maskarayı bir kaç kez daha deneyip detaylı yazısını yazacağım.
Satış Fiyatı:89 TL

Schwarzkopf BC Bonacure Mucize Yağ
Vanilya Club Subat Kutusu
Kalın telli saçlı saçlara sahip olup da saç yağlarını sevmeyen var mı? Ben çok seviyorum ve normal-kalın telli saçlar için geliştirilmiş,saçı ağırlaştırmadan şekil verme ve parlaklaştırma vaadi olan ürünü keyifle deneyeceğim.Çok güzel koktuğunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Sebastian Potion 9 Lite Lightewight Wearable Treatment Styler 

Saçı şekillendirirken aynı zamanda bakım yapan ürün nemli yada kuru saça uygulanabiliyor.
Paket şeklinde hazırlanmış saç bakım numunelerinden pek bir fikir edinemiyorum ama Sebestian farkı var mı diye merak etmekten de kendimi alamayacağım.
150 ml-79 TL

Aquolina Ruj
Vanilya Club Subat Kutusu
İlk kez bu kutu sayesinde karşıma çıkan Aquolina Dolci Baci rujun şeker mi şeker bir ambalajı var.Hafif şekerli bir kokuya sahip olan ruju güneşli bahar günleri için saklıyorum.

Bu ruj ile ilgili Vanilya Club'ta arama yaptığımda bir bilgiye rastlayamadım.Sanıyorum şu an stokta yok.Marka hakkında bilgisi olanlar yorum olarak yazabilirler.

Alessandro Hand!SPA El Peeling

Kutudan çıkan ürünler arasında beni en çok heyecanlandıran Alessandro'nun Yasemin kokulu el peelingi oldu.
Kuru ciltler için günlük anti-ageing etkisi olan ve muhteşem kokan bu peelingi günlük olarak kullanıp etkilerini bloga yazacağım.
50ml-29.90 TL
Vanilya Club Subat Kutusu

Wella Sp Men Sentive Şampuan

30 ml boyundaki hassas saç derisine özel şampuan saç derisini sakinleştirip bakım yapma vaadiyle geliyor.Şampuan yorumlarını onu deneyen eşimin yapmasını bekliyorum. :)

Nuxe Nuxellence Jeunesse Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi

Nuxe ürünleri genellikle çok seviliyor.Ben kuru yağı dışında bir ürününü denemedim.

Cilt hücrelerine kaybettiği enerjiyi kazandırıp,pürüzsüz bir görünüm kazandırmayı vaad eden kremin kokusundan pek hoşlanmayarak Checcosmetics'ten kontrol ettim ve 30 ay önce üretildiğini öğrendim.Dolayısıyla benim için deneyim dışında kalacak bir ürün oldu.
Üzerinde sadece kod bulunduğundan ürünü gönderen görevlilerinde bu durumdan haberdar olduklarını sanmıyorum.

Benim için kutudaki ürünleri incelemek,yeni ürünlerle tanışmak bir hayli keyifli oldu.Hatta üyelik alsam mı diye geçmiş ayların kutularına da göz attım.Bundan böyle kutu alır mıyım bilmiyorum ancak Vanilya Club bünyesinde satılan pek çok markayı bu sebeple keşfettiğim için çok mutluyum..

Siz de siteyi incelemek,geçmiş ayların kutularına göz atmak isterseniz buradan Vanilya Club'a gidebilirsiniz.

Siz bu keşfi kutuları hakkında neler düşünüyorsunuz,aldığınız kutularla ilgili izlenimleriniz neler duymak isterim.



16 yorum:

  1. Sanırım hepimize ortak çıkan sadece blinc marka ürün olnuş:) güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gibi görünüyor.Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Dolu dolu bir kutuymuş bence, alıp hüsrana uğramak istemediğim için uzun süredir vanilya kutuyu erteliyorum ama birkaç seferdir çok güzel duyumlar görünce bir sonraki ay üyelik mi başlatsam diye düşünmedim değil =) özellikle blinc maskraayı çok merak ediyorum.

    güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim almama sebebim de tam olarak buydu aslında.Alıp hayal kırıklığı yaşamak...
      Deneme boyu ürünler kullanmayı sevenler için iyi bir seçenek olabilir aslında.Arada çıkan tam boy ürünler ise bonusu :))

      Sil
  3. Kutularını bilmiyorum ama siparişlerimi mecidiyeköyden levent'e 5 günde ulaştıramadığı için daha ilk siparişimde gözümden düşen bir firma oldu vanilya club. attığım hiçbir maile cevap alamama da cabası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu duymak iyi olmadı.Umarım sadece o alışverişe özel bir talihsizliktir.Bende yakında bir oje alışverişi planlıyorum.Bakalım 4.Levent'e kaç günde gelecek :)))

      Sil
    2. Heey, biraz daha eşelesek komşu çıkacağız sanırım :)) Ben de oje aldım ama bakalım nasıl ve ne zaman gelecek. Bloga yazmam biraz vakit alabilir ama instagram'dan duyururum geldiği gibi ;)

      Sil
    3. Ahahahh gerçekten öyle! Haydi merakla bekliyorum bende paylaşımını :)

      Sil
  4. Çok güzeller iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  5. Sıra ile gideyim hemen, Blinc maskarayı ve Schwarzkopf BC Bonacure Mucize Yağı çok merak ettim, Sebastian Potion 9'u çok eskiden kullanmıştım ve çok sevmiştim, formülü değişmedi ise çok memnun kalacaksın. Aquolina Rujun da rengi de ambalajı da çok şekermiş. Güle güle kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blinc herkesin dikkatini çekti canım ama ben çok sevmeyecek gibiyim.Diğer ürünleri bende meraktayım,nasıl çıkacaklar bakalım.
      Çok teşekkür eder,öperim :)

      Sil
  6. Güle güle kullanın, rujun rengi çok güzel.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Rujun yapısı da rengi kadar iyiyse harika olacak.Sevgiler :)

      Sil
  7. İlginç bir uygulama ! Denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  8. Rujun ambalajı çok tatlı:) Alessandro markasının ojelerini tek geçerim , peeling de güzel gözüküyor.kuru ciltler içinde uygunmuş alıp denerim, , gülegüle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. güle güle kullanın:) takipteyim. ben de bloguma ve çekilişime beklerim. sevgiler:)
    theruj.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma