3 Mar 2015

Revlon Alısverisim ve Urunler Hakkında Kısa Kısa...

Geçtiğimiz hafta Watsons kozmetik severlere bir sürpriz yaparak uzun zamandır gelsin diye umutla beklediğimiz Revlon'u çatısı altına aldı.
Açıkçası görmeyi arzuladığım Drugstore markalar içinde Revlon birinci sıradaydı o yüzden gelişine pek bir sevindim.Özellikle ruj ve fondötenleriyle meşhur olan Revlon'dan geçen yıl yurt dışına çıkan eşime birkaç parça ürün sipariş etmiştim o da bulabildiğince istediğim renkleri almıştı.
Hafta sonu şu an Revlon'un tek satıldığı mağaza olan Rumeli Watsons'a giderek standı inceleme fırsatı buldum.En çok ilgilendiklerim yine  Lip Butter ve Colorburst Balm Stain'ler oldu.
İlk gün kalabalığından ve Butter'ların çabuk eriyen formülünden olsa gerek bir kısmının testerı tükenmiş,kalem rujlarda ise epeyce canlı renkler kalmıştı.Ben de var olan renkler içinden Macaron ve Red Velved adlı Lip Butter'ları seçerek diğer renkleri sonraki alışverişlerime bıraktım.

Daha önce paylaştığım Revlon Colorburst Lip Butter Sweet Tart yazısına burada.Berry Smoothie  yazısına ise buradan ulaşabilirsiniz.
Ojelerde ise Heavenly ve Sparkling adlı simli ojeler ilk tercihlerim oldular.Henüz bulamadığım renklerden Girly'de yanlarına eklendiğinde diğer renklere göz atmak için bir süre bekleyebilirim.


   Daha önceden almış olduğum Revlon ürünleri


Radiant adlı mavi oje, aranan Girly yurt dışında o an bulunamayınca öylesine alınıvermişti ve nasılsa hala kullanılamadı.Berry Smootie ise severek kullandığım hatta neredeyse  bitirmek üzere olduğum bir renk oldu.Diğer renk Sweet Tart çok tatlı bir pembe olmasına rağmen sadece yazları kullandığımdan daha büyük miktarı duruyor.
Colorburst Balm Stainlere gelince şu ana kadar kullandığım en başarılı kalem rujlar oldular.Hafif nane aromaları,kalıcılıkları ile harikalar!

Ojeler Heavenly-Sparkling-Radiant
Revlon şu an  tek mağazada satılsa da Nisan sonuna kadar çok daha kolay ulaşılabilir olacak.Bende evime daha yakın olan mağazalara bir an önce gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

 Colorburst Lip Stain mat serisinden iki renk ve Girly oje benim almayı planladığım ilk ürünler.

Siz Revlon ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz,markanın sizde en çok heyecan yaratan ürünü hangisi,ilk olarak neler almayı planlıyorsunuz ?

25 yorum:

  1. Ben de kas maskarasini alacagim ama kim bilir Antalya'ya ne zaman gelir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence çok geç kalmaz canım.Nisan sonuna kadar tüm Watsons'larda olacakmış.

      Sil
  2. çok güzel şeyler seçmişsin ilk alışveriş için güle güle kullan :-)) red velvet lip butterı merak ettim bak şimdi ben artık ne zaman gidip de kurcalayabilirim bakalım :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çpk teşekkürler İrem'cim. Red Velvet vişnemsi bir renk.Yazacağım çok yakında...
      Umarım sizin tarafa da çabucak gelir,gelmezse sen bu tarafa gelirsin birlikte karıştırırız :)

      Sil
  3. En kısa sürede tüm watsonslara gelir de faydalanırız inş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım.Şimdilik benim içinde geçerken bakabileceğim bir yerde değil :)

      Sil
  4. Ben ilk olarak pudra larını denemek istiyorum cnm ama pırıltili ojeleri de bayildim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudraları hakkında hiç yorum okumadım canım.İyi şeyler duyarsam alabilirim bende :)

      Sil
  5. Yaşasın diyorum, başka da birşey demiyorum..Yalnız şu sparkling ojeye resmen bayıldımmm...En çok fondotenlerini merak ediyordum ama sayende ojelere de göz atacağım ilk bulduğum yerde :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım hepimiz aynı şekilde yaşasın dedik sanırım.Ojeler çok bilinmedik renkler değiller ama ambalajları çekici olduğu gibi yapıları da güzel görünüyor.Seversem başka renklerini de alabilirim.Umarım çabucak bulabilirsin sende :)

      Sil
  6. merhaba şekerlik renkler bayıldım takipteyim=)) bana da bekliyorum
    yesimcayiroglu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. Ojelerin renkleri çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  8. Geçtiğimiz aylarda yurtdışından fondöten satın almıştım bu markadan. Artık, buradan da gönlümüzce alışveriş yapabilicez, yaşasııın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canım.Fondöteni yazdın mı merak ettim.Bende gönlümce alışveriş yapmak için tüm stantların kurulmasını bekliyorum. :)

      Sil
  9. İyi günlerde kullan :) çok cici bir alışveriş..

    YanıtlaSil
  10. hepsi birbirinden tatlıymıs gulegule kullan canım :)

    YanıtlaSil
  11. Canım güle güle kullan aldıklarını. Ojelerden Heavenly'i alıp almamak konusunda çok tereddüt etmiştim, sonradan pişman oldum. Benim de alınacaklar listemde. Aslında Sparkling'de çok güzel bir renk ama bir ara sık sık kullandığım Golden Rose Jolly Jewels 104'e çok benzettim. İki ojenin de yazısını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beğendiklerimizi hemen almak gerek sanırım.Yoksa fena halde akılda kalıyor.Sparkling konusunda kesinlikle haklısın.Neyse ki bende GR nin o ojesi yoktu da aldım.Zira pek yeni bir renk değil...

      Sil
  12. Revlonun ojelerinin rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  13. Daha bu markadan ürün denemedim merak ettiğim ürünler var :) güzel bir yazı olmuş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma