4 Ara 2014

#yaseminkokuluevent ile Bricit'in 3.yaşını kutladık

Pazar günü Bricit'in Yeri blogunun yazarı Yasemin'in organizasyonuyla Mecidiköy'de bulunan Grillo Gurme'de blog yazarı arkadaşlarımla bir araya geldik.
Bu organizasyon sayesinde yeni tanıştığımız markaların hikayelerini dinleme,daha önceden tanıdıklarımızın ise yeni ürünlerini keşfetme ve en önemlisi Yasemin'in blogunun 3.yılınu kutlama şansı bulduk.

Etkinlik sahibi Yasemin'in insan ilişkileri konusunda öyle güçlü bir kalemi var ki okurken gülümsemeden edememeyeceksiniz.Bu sebeple hala takipte değilseniz mutlaka izlemeye almanızı öneririm.

Etkinliğin mekan sponsoru Grillo Cemal Sahir sokakta Rönesans Biz'in giriş katında bulunuyor. (Garanti Bankası ve Yaşam Hastanesinin bulunduğu sokak)

100 kişilik teras 130 kişilik salon ile Mecidiyeköy civarında çalışanların öğle ve akşam yemeklerine alternatif olan Grillo'da Döner-İskender başta olmak üzere,ızgaralar,pizza çeşitleri,muhteşem salatalar ve tatlılar ön plana çıkıyor.







Etkinlik günü benim tercihim ızgara'dan yana oldu ve tabağımda gelen yiyeceklerin her biri çok lezzetliydi..Restoranlarda yediğim pilavlardan pek hoşlanmasamda Grillo'nun o günkü pilavı için evde yapılandan daha lezzetli tanımlamasını rahatlıkla kullanabilirim.

Son dönemin meşhur tatlısı Trileçe'yi ilk kez denedim.Tatlı'da benim gibi hafif lezzetlerden hoşlanıyorsanız hem yemekleri hemde Trileçe için Grillo'ya yolunuzu düşürmenizi tavsiye ederim.

Gelelim etkinlik ile ilgili diğer detaylara;
Mekana gittiğimizde masalarımızda çok hoş sürprizler bizi bekliyordu. Gutava Atölye tarak figürlü kurabiye ve görünümleriyle göz dolduran Cupcake'ler hazırlamış.


Kırmızı tül kese içindeki kalpli sabun  mutlu gün şekercisi tarafından yapılmış.Adı da sabunları kadar güzel :)
Deniz temalı kokulu taşlar Shingetsu'nun Pisili Dükkanı'nın elinden.Mis kokulu,el yapımı defne sabunu ise  Zeytune Sabun'a ait.
Minik hediye kutusu şeklindeki ağaç süsleri  Led Manya tarafından gönderilmiş.Mutluluk sebebi güzel hediyeleri için her bir firma'ya teşekkürler.

Etkinlik Sevgili Yasemin'in açılış konuşmasıyla başladı.

Bricit'in hepimizin dikkatini çeken şık elbisesi İroni Tekstil,ayakkabıları ise mecrea.com'a ait benden söylemesi :)

Yemeğin ardından  sıra etkinliğe katılım gösteren Firma yetkilerini dinlemeye geldi.


FRUITFLOWERS
Fruitflowers yetkilisi Mahmut Atar'dan Sepet dolusu lezzetlerin hikayesini dinledik.Çikolatalı meyve ve kek buketlerinin yapımından saklanmasına kadar pek çok detay hakkında bilgi sahibi olduk.


Fruitflowers ayrıca birbirinden leziz macaronlarda üretiyor ve bu macaronları hemen orada denedik.

Fruitflowers Mahmut Bey'in samimi anlatımı ve denediğim ürünlerin lezzetiyle bende güven hissi uyandırdı.Bu sebeple çok yakında ayrıca bir yazı geleceği gibi kendimi bir kutu macaron ve meyve buketi ile ödüllendireceğim.

HARMALONCE

Harmalonce yetkilisi Didem Hanım ile sıcacık bir sohbet gerçekleştirdik.Harmalonce kadınların hayatlarındaki özel dönemleri daha rahat geçirmeleri  ve yeni hayatlarına uyum sağlamalarına yardımcı ürünler geliştirme fikriyle yola çıkmış ve yüksek kalite standartlarında ürünler geliştiren bir marka.

Harmalonce'nin etkinlikte bizimle tanıştırdığı ürün Ayak ve Topuk Kremi olurken aynı zamanda kadınların menopoz döneminde yaşadıkları sorunları hafifletmeye yardımcı termal giysiler ürettikleri,tekstilde kaliteli bir hammadde olan bambu'dan imal edilmiş giysilerinin ve gıda takviyelerinin de bulunduğu bilgisini almış olduk..
Harmolance Ayak ve Topuk Kremi ve Omega 3 kapsülleri için Harmolance'ye teşekkürler.Bakım Kremi kullanım süresi sonunda tüm yönleriyle blogta olacak.


GOLD-MASTER
Gold Master'dan Cansu Hanım firmaları hakkında bilgi verdi.Adını duyduğumuzda aklımıza ilk gelen Digital uydu sistemleri olan markanın züccaciye,elektronik,navigasyon,bilgisayar,yaşam konfor ürünleri,küçük ev aletleri gibi pek çok kategoride ürünü bulunduğunu öğrendik.
 Etkinliğe ütü ve çocuklu anneler için ateşölçer ile destekte bulunan Goldmaster'a teşekkürler.

NANO TUZ
İdea Sağlık yetkilisi Atakan Bey Nano tuz hakkında bigi verdi.
Sadece eczanelerde satılan Nano tuz sofra tuzlarından farklı olarak sodyum içermiyor.Kan basıncını yükseltip çeşitli hastalıklara zemin hazırlayan sodyum klorür'den uzak durararak gelecekte karşılaşılabilecek yüksek tansiyon vb hastalıklara karşı önlem almak mümkün oluyor.
Tuz ve vücudumuz üzerindeki zararlı etkileri hakkında yarattığı farkındalıktan dolayı Atakan Bey'e teşekkürler.



Firma yetkililerinin tanıtımlarının ardından sıra Bricit'in 3.yaşını kutlamaya geldi. e.pastam.com Bricit için üzeri kozmetiklerle dolu bir pasta ve eğlenceli kurabiyeler hazırlamış.
Kozmetik meraklıları olarak pastayı hemen yakın markaja aldık.Ellerine sağlık e.pasta.com!
Son olarak bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedik.
Bu fotoğraf Hayat Reçeli kamerasından...

Sevgili İrem'cim ile  ortak zevklerimiz aynı güne denk gelmiş ve pişti!!! :)

Bu yazımda etkinlik akışına ve etkinliğe bizzat katılan firmalara yer verdim.Diğer firmalar bir sonraki yazımın konusu olacak.

Sevgili Yasemin'e bize yaşattığı bu keyifli,sıcacık  gün için çok teşekkür ederim.Sayesinde yeni blog arkadaşları tanıdığım için çok mutlu oldum.

Etkinlik ile ilgili detaylara sosyal medya üzerinden #yaseminkokuluevent ve #biricit3yasinda taglarini kullanarak ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

11 yorum:

  1. Etkinlik çok keyifli geçmiş görünüyor ama benim dikkatimi çeken saç rengin oldu :) bence çok yakışmış koyu renk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Sena'cım keyifli,sıcak bir etkinlikti.Saçlarıma henüz alışamadım,biraz keskin bir geçiş oldu sanırım ama beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  2. Kelebeğim seni (resimden de olsa) görmek ne güzel, İstanbul yaramış sana... Şeker Audrey'ciğimi ve seni öpüyorum...Kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Demetim çok teşekkür ederim.Yüz yüze de görüşeceğiz inşallah.Bende çok öpüyorum seni,sevgiyle kal :)

      Sil
    2. Demetcim ben de seni çok öpüyorum sevgiler canım :-,)

      Sil
  3. canım cok tesekkur ederim detaylıca yazmıssın eline sağlık:) geldiğin icin cok tesekkur ederim yine gorusmek uzere tatlım kocaman öpüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim canım.Tekrar görüşmek üzere,öpüyorum bende :)

      Sil
  4. Filizcim ne güzel yazmışsın o gün bir kere daha canlandı gözümde.. görüşmek üzere sevgiler canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler İrem'cim.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere,öpüyorum canım :)

      Sil
  5. Güzel bir gündü, herkesin emeğine sağlık.
    Ayrıca daha iyi bir etkinlik postu olamazdı sanıyorum. Bu arada kendi blogumda yazdığım "pastanın üzerindekileri inceleme" olayım burada fotoğrafla sabitlenmiş, çok hoş:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzeldi canım.Sizlerle tanışmak ise ayrı bir mutluluktu.
      Yazıyı beğenmene çok sevindim.Pastaya gelince güzelliği böyle bir ilgiyi hakediyordu bence.
      Sevgiler benden de :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma