22 Ara 2014

#Bademlebudukdavet Çay Partisi Kozmetik Sponsorları

6 Aralık günü sevgili Bademlebuduk Elif'in çay partisine katılmış ve mükemmel bir gün geçirmiştik.Bu güzel günün sonunda Elif birbirinden özel sponsorlar ile bizi hem şaşırmış hemde şımartmıştı.İlk yazımda etkinliğe katılıp Lansman yapan firmalardan bahsetmiştim.Bu yazımda ise diğer kozmetik sponsorlarından bahsetmek istiyorum.

LR HEALTH&BEAUTY

Bu etkinlik sayesinde tanıştığım Alman kozmetik markası olan LR,ürünleri Almanya ve İtalya'da üretilip, birinci sınıf kalitedeki hammaddeler ile üretilen ürünleri en son araştırma geliştirme sonuçlarını dikkate alarak geliştiren bir doğrudan satış markası.

LR Health&Beauty özellikle yüksek oranda Aloe Vera jel içeren bakım ürünleri ve Heidi Klum,Bruce Willis gibi dünya starlarının parfümlerine imza atarak başarı yakalamış.
Benim paketimden Karolina Kurkova'nın parfümü çıktı.Ön söz olarak ilk denememde olumlu bir izlenim oluşturduğunu söyleyebilirim.

Ambalajların hepsi birbirinden şık olan LR ürünleri kullandıkça blogta olacak.
Marka hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için sayfalarına göz atabilirsiniz.

EEOSE
Eeose son ürünü Sericin Bio kitini göndermiş.Temizleme jeli, ipek proteini içeren formülü sayesinde yüzü nazikçe temizlerken %100 doğal ipek kozaları cildi pürüzlerden arındırıp yumuşatıyor.Bu ürün ile ilgili daha önce yazmış olduğum yazıyı buradan okuyabilirsiniz. Eeose Sericin Bio Cilt Bakım Setini Eczanelerde bulabileceğiniz gibi Eeose Shop'tan da satın alabilirsiniz.
GÜLSHA
Gülsha ile ilgili edindiğim bilgiye göre,yüksek rakımlı gül bahçelerinde yetiştirilmiş güllerin en güzelleri seçilerek el işçiliği ile gün doğumunda toplanıp değerli esansiyel yağlarını kaybetmemesi için altı saat içinde işleme tabi tutuluyormuş.%99.9 çiçek özünden oluşan,tüm cilt tiplerine uygun Gülsha Gül Suyu ile igili ayrıntılı yazım deneme süresi sonunda blogta olacak.
SPLAT 
Profesyonel Ağız Bakım Ürünleri markası Splat Şili Biberi özlü diş macununu paylaşmış.Ürünün  dişlerde gün boyu koruma , kan dolaşımını hızlandırma, diş eti dokusunun beslenme ve yenilenmesine destek olma vaadi var.Şimdiye kadar denediğim iki Splat ürünü bende profesyonel bir ürün izlenimi bıraktı.Ürünlerle ilgili detaylı yorumlar yakında blogta olacak.
BEBAK ACIBADEM
Blogger dostu Bebak Acıbadem'den çok severek kullandığım temizleme jeli,tonik ve çift fazlı göz makyajı temizleyicisinin yerlerine yenileri geldi.Hakkında olumsuz hiçbir yorum okumadığım Bebak ürünlerine şans vermenizi öneririm.
tahinpekmez.kim
Sevgili blogger arkadaşlarımız tahinpekmez.kim bizler için isme özel not defterleri hazırlamışlar.Bu notluğa bayıldım ve hemen kullanmaya başladım.Jestiniz için çok teşekkür ederim :)
COSMED
Markanın temel cilt bakım serisi  Day-to-day'den Nemlendirici Krem ve Yaşlanma karşıtı Revolution serisinden Yenileyici Göz kremi hediyesine diğer serilere ait deneme boy ürünler ekleyen Cosmed'e teşekkürler.
AVON
Avon, son zamanlarda hakkında övgü dolu sözler işittiğim ballı el kremi,Naturals İncir kokulu duş jeli,losyon ve vücut spreyinden oluşan set ve markanın en sevdiğim serilerinden biri olan Planet Spa'ya ait peeling maske ve vücut yağı göndermiş.Teşekkürler Avon!
SELİN
Selin markasına ait bu denli çeşitli ürünler olduğunu biliyor muydunuz?Açıkçası ben bilmiyordum.Şimdiden favori kokum olan Bergamot&Yasemin Işıltılı Vücut Spreyi,önceden denemiş olduğum Pembe Greyfurt&Nar Vücut Spreyi,Ada Limonlu,Pembe Greyfurtlu mini sıvı sabun ve duş jelleri,kolonyalar ve ışıltılı vücut losyonları için Selin'e teşekkürler.Bu ürünler sayesinde yeni yıla hem fresh kokularla ışıl ışıl gireceğiz.
ESSENCE TURKİYE
 All about Cupcake ruj ve ojelerini bayılarak kullandığım Essence Türkiye ,ruj dışında daha önce hiç denemediğim ürünlerinden oluşan bir paket göndermiş.Teşekkürler Essence!
DERMODALİN
Son zamanlarda ürünlerine sıkça rastladığım Dermodalin popüler ürünlerinden oluşan bir numune paketi göndermiş.Tam boy olan Seranem el kremi çanta'ya girdi bile.Dermodolin'e katkıları için teşekkürler.
BURMİNO
Skin Blassom,Raw Ganic,Hurraw,The Konjac Sponge gibi ürünlerin satışını yapan Burmingo %100 organik saf pamuktan yapılmış organik makyaj temizleme mendili Raw Ganic'i denememiz için göndermiş.Teşekkürler Burmingo!
AUBREY ORGANICS
Aubrey Organics Hanımelili Şampuan ve Saç Kremi ve mandalinalı dudak koruyucusu göndermiş.Temiz içerikleriyle öne çıkan markanın ürünlerini çok merak ediyorum.Teşekkürler Aubrey Organics!
LİSTERİNE
Carefree,Carefree o.b ve Listerine paketi için  teşekkürler Listerine !
SCHON
Yine bir Alman markası olan Schon,Almancada güzellik anlamına geliyormuş. Schon Doğal Ürünleri sonsuz güzellik fikrine dayanarak Almanya’da Chris&Karl laboratuvarlarında oluşturulmuş ve artık Türkiye’de üretilmektedir.Yeşil bir çantayla birlikte gelen Paraben-Free El ve Yüz Kremi için teşekkürler Schon!
PASTEL KOZMETİK
Pastel Kozmetik içinde mat serisine ait bir ruj,çok sevdiğim Nude serisine ait bir oje,Express Volume+Length Maskara seti ve Fast and Easy eyeliner kaleminin bulunduğu bir paket göndermiş.Teşekkürler Pastel Kozmetik!

Kozmetik sponsorlarına burada son verirken biz bu markalarla bir araya getiren Sevgili Elif'e ve desteğini esirgemeyen sponsorlara bir kez daha teşekkürler.
Tanıtım yazıları kendi satın aldığım ürünler arasına dağıtılarak yavaş yavaş blogta olacak...

4 yorum:

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma