12 Ara 2014

Avon Big Daring Maskara ve Super Shock Eyeliner

Biz kadınlar muhteşem kirpiklerin sırrını arayıp dururken markalarda boş durmayıp değişik ihtiyaçlara cevap veren maskaralar üretmeye devam ediyor.
Her gün ardı ardına yeni maskaralar üretilirken bize bu maskaralardan kendimize en uygun olanı seçmek kalıyor.
Son dönemde marka yüzü Irina Shayk ile adını duran Avon Big&Daring Maskara geçtiğimiz haftalarda elime ulaşmıştı.Yanında tamamlayıcı ürünleri olan Super Shock Eyeliner ve Extra Lasting Makyaj Temizleyici de bulunmaktaydı.

Big&Daring Maskara alışılmış Avon maskaralarından farklı olarak bende heyecan yarattı.En son benzer bir merak ve heyecanı Mega Effects maskaraya karşı hissetmiştim.İşte bu merakla gelir gelmez maskarayı kullanmaya başladım.

Bugün size indirimli olarak 12.90 fiyata sahip olan ve sık sık bu fiyata indiğini göreceğiniz, uygun fiyatlı kategorisinde memnuniyet yaratacak bu maskaradan bahsetmek istiyorum.
Big&Daring ambalaj olarak güzel görünen,kıvrımlı ve iri sayılabilecek kıl fırçasıyla diğerlerinden farklılaşan bir ürün.Ben ilk kullanımlarda fırçanın neresinden uygulama yapacağımı bilemeyip biraz evirip çevirdim.Sonra kullandıkça en iyi sonucu veren tutuş şeklini kendime göre belirledim.
Yazı sonuna eklediğim kolaj resimde göreceğiniz gibi zayıf,kısa ve aşağı doğru bakan kirpiklere sahibim.Bu sebeple kirpiklerimi kaşlarıma değdirecek bir maskara olmadığını biliyorum.
Big&Daring ile iki katta istediğim dolgunluk ve belirginliğe ulaşabildim.Üç kat denediğimde özellikle ilk kullanımlarda kirpiklerimi yapıştırdığını gördüm ancak kullandıkça bu durum yavaş yavaş ortadan kalkıyor.

Gün boyu kalıcı olan maskara bu özelliğini temizlenirken de gösteriyor.Misel sular yerine çift fazlı temizleyiciler kullanmak gerekiyor.Maskarayı temizlemek için ilk olarak beraberinde gelen Extra Lasting makyaj temizleyiciden yardım aldım

EXTRA LASTING MAKYAJ TEMİZLEYİCİ

Çift fazlı yapıda olan makyaj temizleyici 50 ml'lik ambajda geliyor.Çalkalayarak ürünü hazır hale getirip pamuk yardımıyla makyajımı temizledim.Big&Daring Maskara'yı temizlemek için bir kaç kez üstünden geçmek durumunda kaldım ancak yüz makyajını çıkarmada oldukça başarılı buldum.
Temizlik sonunda hafif yağlı bir his bırakıyor bu sebeple yüzümü jel temizleyiciyle temizleyerek rutinimi tamamladım.Almak niyetinde olanlar için kuru ve normal ciltlere uygun olduğunu söyleyebilirim.
SUPER SHOCK JEL EYELINER
Avon'un en favori ürünlerinden biri olan Super Shock Eyeliner'ı bir dönem kullanmış sonrasında kataloglarda bulamaz olmuştum.Şimdilerde tekrar satışa çıkmış olmasına çok sevindim.
Super Shock yumuşacık jel yapısıyla kolayca uygulanan,uygulandığı anda sabitlenen,akmadan gün boyu kalabilen simsiyah bir göz kalemi.
Siyah göz kalemi arayışındaysanız bu ürünün sizi yanıltmayacağından emin olabilirsiniz.Ben çok seviyorum ve hazır tekrar satıştayken stoklamayı düşünüyorum.




Aralık sonuna kadar yazıda geçen ürünler %50 indirimle satılıyor.Sizde en yakın satış temsilcinizden bilgi alabileceğiniz gibi buradan yılbaşı kataloğunu inceleyebilir,yılbaşı alışveriş listenizi oluşturabilirsiniz.

Ayrıca akıllı telefonunuza indireceğiniz blippar uygulamasıyla 2015'te canlanan katalogların tadını çıkarabilirsiniz.Ayrıca Big&Daring Maskara'yı sosyal medya üzerinden #SınırTanımayanBakışlar etiketiyle takip edebilirsiniz.

Sizin bu ürünlerden denedikleriniz oldu mu,en çok sevdiğiniz ürün hangisi oldu?

8 yorum:

  1. Çok yakışmış ama makyaj sana ya. Maskara çok doğal durmuş. Çok beğendim. :)

    YanıtlaSil
  2. Bende dün Big&Daring Maskarayı yorumladım. Bende maskarayı sevdim, tek zor yanı temizlemek :) Göz kalemi ise tek kelimeyle mükemmel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım keyifle okumuştum yazını.Temizleme konusunda haklısın.Biraz uğraştırıyor kesinlikle.Başka temizleyicilerle deneyeceğim birde :)

      Sil
  3. Bir şey sormak istiyorum.) acaba fondotenin nedir? Çok dağal duruyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam hatırlamıyorum ne yazık ki ama M.Asam Magic Finish olabilir :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma