19 Kas 2014

#goshgratiste İstanbul Lansmanı

Farklı kozmetik markalarını kozmetik severlerle buluşturan Gratis,markalarına bir yenisini daha ekledi.Danimarkalı Gosh raflara çıktıktan kısa bir süre sonra renkli bir etkinlikle Blog Yazarlarına tanıtıldı.
Gratis Gosh Lansmanı hem yeni bir markayı deneyimleme heyecanı hem de İstanbul'da katıldığım ilk etkinlik olması nedeniyle benim için özel ve unutulmaz bir etkinlik oldu.
4 Kasım akşamı Gosh ile tanışmak için Nişantaşı Hardal'da bir araya geldik.Davetliler Güzellik ve Bakım Blogları olunca kozmetikler konulu keyifli sohbetler eksik olmadı.

Önceden tanımış olduğum İrem ve Elif ile tekrar görüşürken , Sevgili Buket gibi tanıştığım pek çok yeni isim (Sevda,Ayşegül ve dahası) benim için mutluluk kaynağı oldu.

Markalar Müdürü Gözde Hanım bize Gosh hakkında bilgi verdi.Gosh'un pek çok Avrupa ülkesinde satılmakta olduğunu,özellikle göz kalemlerinin oldukça popüler olduğunu öğrendik.Ayrıca markanın cilt ve saç bakım ürünleri ile fırçalarının da bulunduğu,bunlarında yakın zamanda satışa çıkacağı bilgisini aldık.

***
En çok dikkatimi çeken ürünlerden biri olan rujlar yumuşak yapıdalar.Nude tonlardan iddialı kırmızılara kadar değişen renk tonlarını bulmanız mümkün.


Gosh Allıkların renkleri herkesin rahatlıkla kullanabileceği tonlardan oluşuyor.


Dudaklara ışıltılı bir görünüm veren Light'n Shine Dudak Parlatıcısı ayna ve ışığı ile dikkat çekiyor.
Markanın en çok dikkat çeken ürünlerinden olan Lip Lacquerlar 8 farklı renkten oluşuyorlar.Ambalaj tasarımları ojeyi andıran fırçalı rujlar kolayca uygulanıp dudaklara yumuşaklık veriyorlar.Ayrıca paraben içermiyorlar.


Kırmızı renk Lip Lacquer artık alınacaklar listemin başında yer alıyor.


Gosh'un en popüler ürünlerinden biri olan Forever Eye Shadow Kalemler markadan denediğim ilk ürünler oldular.Bu kalemler yumuşak yapıları,uygulama kolaylığı ve kalıcılıkları ile popüleritesinin hakkını veriyorlar.


Ve Gosh'un ömürlük Bronzer Pudrası.Bu ürün stant incelerken nasıl gözümden kaçmış bilemiyorum.Görünüm olarak The Balm'ın Batty Lou Manizer'ine benzettim.Yapısı oldukça yumuşak olan bol pigmentli Bronzer devasa ambalajıyla istense bile bitmeyecek ürünlerden :)


Gosh Göz farlarından Smokey Eyes paletler 4 farklı renk seçeneğinden oluşuyorlar ve üzerindeki uygulama klavuzu ile buğulu göz makyajı yapmayı kolaylaştırıyorlar.


Özetle Gosh'un renkli dünyasıyla tanışmak benim için çok keyifliydi.Ürünler hakkındaki farkındalığım arttı ve bazı ürünleri almak için fırsat kolluyorum.
Sizde seçili Gratislerde satışa çıkan yepyeni markanın ürünlerini inceleyebilirsiniz.
Marka hakkında daha fazla görsele ulaşmak için sosyal medyada #goshgratiste etiketiyle arama yapabilirsiniz.


Son olarak Gosh hayvanlar üzerinde test yapmayan,paraben free ve parfüm free bir marka.Bu açıdan Drugstore kategorisinde önemli bir boşluğu doldurduğunu düşünüyorum.

Yakında blogta benim aldıklarımla beraber pek çok Gosh yazısı yer alacak.Gosh ürünlerini anlatmaya sizin merak ettiğiniz ürünlerle başlayabilirim.

Kısa sürede Gosh ürünleriyle görüşmek üzere,renkli günler!




10 yorum:

  1. canım benim umarım daha çoooookk görüşeceğiz
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok güzel duruyorlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok çekici,kıpır kıpır ürünler hepsi :)

      Sil
  3. güle güle kullan :) o kocaman bronzerda benim de aklım kaldı ama gerçekten çok büyük..primer yorumlarını merak ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nilgün'cüm denedikçe yazacağım hepsini.Bronzer'ı ilk indirimde almak istiyorum,nereye sığdıracaksam artık ! :))))

      Sil
  4. Canım bu sayede görüşmüş olduk, inşallah yakınlar da tekrar görüşürüz :) Kırmızı Lip Lacquer ve kalemler benim de alınacaklar listemde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Sevda'cım çok iyi oldu.Ayşegül ve seni görünce nasıl sevindim anlatamam.En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle :)

      Sil
  5. Maskaraları birçok markaya göre daha çok çeşidi var aslında ama lansmanlarda pek göremedim ben neden acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara Lansmanında görüntülenmişti sanki.Şimdi bir tanesini deniyorum ve gayet güzel bence :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma