14 Tem 2014

Maybelline Baby Lips : Cherry me

Geçtiğimiz aylarda denemeyenlerin içinde merak dalgaları uyandıran popüler Baby Lips Lip Balm'lar artık elimizin altında.Elimdeki sayıca bir hayli fazla Lip Balm'a rağmen, renkli oluşlarının etkisiyle Cherry me rengini alıp denemek istedim.

Bu arada bu lip balmların hepsinin aynı yoğunlukta renk vermediği bilgisini de eklemek isterim.
Ambalajların görümü çok hoş ve ister istemez insanın gözü takılıyor.Ancak çok kaliteli bir ambalaj beklentisine girmemek lazım zira benim Lip Balm'ım sürerken sağa sola doğru oynuyor.

Baby Lips Lip Balm kolayca uygulanabilen bir yapıda,dudak üzerinde adeta kayıyor ve dudaklara yarı şeffaf bir renk veriyor.Benim elimdeki Cherry me,kokusunu çok sevdiğim vişne kokusuna sahip ve dudaklarımı güzel yumuşatıyor.
Kalıcılığı ne yazık ki çok uzun süreli değil.Dudaklarımda en fazla bir-bir buçuk saat kalıyor.

Ben bu ürünü daha çok kozmetik amaçlı kullanıyorum.Gloss'a benzer görünümüyle bence tam bir yaz ürünü.
Dudakları nemli tutmasına rağmen onarma özelliği yok.Bu sebeple dudaklarında yoğun kuruma olan kişileri çok memnun etmeyebilir.


Dudaklarım hem nemli hem renkli olsun deyip sür-çık bir ürün arayışındaysanız,dudaklarınızda yoğun kuruluk yoksa Maybelline Baby Lips'lere şans verebilirsiniz.

Ben sevdim mi ? Çok fazla dudak kuruması şikayeti olmayan ve renkli nemlendiricilerden hoşlanan biri olarak sevdim.5,90'lık fiyatının karşılığını yeterince veriyor.

Siz Baby Lips Lip Balm'ları nasıl buldunuz,en sevdiğiniz rengi hangisi?


9 yorum:

  1. Şeytan dürtüyor almak lazım :) harika

    YanıtlaSil
  2. Görüntü çok tatil ama etkisi yok denecek kadar az ve anlik ki benim dudaklarim kuru olmamasına rağmen sonuç bu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok denecek kadar az değil belki ama maksimum bir-bir buçuk saat dayanıyor :)

      Sil
  3. Çok severek kullanıyorum fakat ben de abartıldığı kadar bulamadım bu lip balmları niveanın meyveli lip balmlarından bir farkları yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın Didem'cim.Zamanında 15 TL verip alsam üzülürdüm bende :)

      Sil
  4. bendede aynısı var kokusu rengi iyi hoş ama süreken sanki kırılacakmış gibi kutusu çok adi kenarları cizildi oynuyo çünkü :)ayrıca 8saat etkisinide göremedim ama fiyatıda uygun oyüzden beğendim :)birde şu meşhur burt s bees leri denemek istiyorum :)henüz denemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 8 saat dayanıklılık vaadi kesinlikle doğru değil.Maksimum bir,bir buçuk saat dayanıyor.Ambalaj konusunda da haklısın.Benimki de sürerken hareket ediyor :/

      Sil
  5. Merhaba ben bir lipbalm almak istiyorum,dudağımın rengi biraz açık tonda o yüzden hafif renk vermesini,kuruluğu önlemesini ve uygun fiyatlı olmasını istiyorum önerebileceğiniz lipbalmlar varmı ?

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma