18 Tem 2014

Günün Manikürü;Essence Bloom Me Up ! Chaising Lacy

Essence'nin uzun süredir raflarda olan son koleksiyonu ''bloom me up'' ambalajlarının sevimli görüntüsü ve makyaj fırçalarıyla çok konuşulmuş,merak edilmişti.Fırçalar ne yazık ki ülkemize hiç gelemedi ama koleksiyonun kalan kısmı uzunca bir süre ulaşılabilir durumda kaldı.Hala merak edenleriniz varsa Gratis ve Rossmann Essence standlarında koleksiyonun bazı ürünlerine ulaşabilirsiniz.
Bugün göstereceğim oje Chaising Lacy adlı pembe-şeftali tonlarında bir renk.Güneşli günlere yakışacak hafif bir neon yansıması olan oje iki katta tam kapatıcılığı ulaşıyor.Kuruması ve kalıcılığı diğer Essence ojeler gibi orta halli.
Ojenin üzerine Watsons'tan aldığım Nail Sticker ile süslemeler yaptım ancak Sticker kalınlığı yüzünden pek başarılı olamadım.
Koleksiyonda ne var ne yokmuş merak ediyorsanız şuradaki yazıdan diğer ürünlere göz atabilir,ürünler tükenmeden kendiniz için seçimler yapabilirsiniz.
Herkese rengarenk bir gün dilerim :)

16 yorum:

  1. Ojenin rengi süper, yüzük parmağındaki sticker ayrı bi süper! Kalın demişsin ama burdan öyle görünmüyor, pek yakışmış bence. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.Sticker görüntüsüne bende bayıldım ama göründüğü gibi değil ne yazık ki ! Kalın,kalın olduğu içinde kabarmaya çok müsait bir ürün.Bu yüzden pek sevemedim ben :/

      Sil
  2. Nasıl kibar olmuş :) Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Ne sevimli bir rengi varmış ^^
    Keşke fırçaları gelseydi, nasıl içimde kaldı onar benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde canım.O fırçalar benimde içimde kaldılar ne yazık ki! :/

      Sil
  4. Kelebegimm nasil guzel nasil harika bir renk bu? Bayildim . Tirnakalrinda cok hos durmus ayrixa stickerlar da ayri bir hava katmis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balböceğim serinin en sevdiğim rengi bu olmuştu.Diğer iki rengi hala görüyorum ama bu güzelliğe pek rastlayamadım nedense.Umarım denk gelir de sen alırsın.Çok teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  5. Renk çok güzel,stickerlar da gayet güzel olmuş bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Merve'cim.Beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  6. Rengini çok beğenerek alsam da yapısından olsa gerek sürerken biraz zorlandım. Ama tırnaklarınızda harika durmuş hele stickerlar ayrı bir zariflik katmış :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi çok güzel kesinlikle.Sürümü mükemmel değil ama yinede sürerken çok zorlanmadım ben :)

      Sil
  7. Renk harika! Ayrica stickerlarda cok kibar ve sirin durmuslar ama kalin yapili olmalari bozuyo isi galiba :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Dediğin gibi stickerlar çok hoş,daha nice güzel manikürler yapılabilir bu desenlerle ama kalın olduğundan hem iyi yapışmıyor hemde tırnak üzerinde rahatsızlık hissi yaratıyor :/

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma