27 Mar 2014

NYX FAR PALETİ # Mysterious Brown Eyes

Bir dönem yurtdışı alışverişlerinde sıkça karşılaştığımız NYX geçtiğimiz yıldan beri Türkiye'de.Kısa zaman önce YKM ve Boyner'lerde satılacağı haberiyle artık daha sık karşılaşacağımız bir marka olmaya başladı.
Uzunca zaman önce markadan üç parça alışveriş yapmış ancak bir türlü deneme fırsatı bulamamıştım.Günün konuğu o alışverişte aldığım Mysterious Brown Eyes Far Paleti.

Kahverengi gözler için olduğuna hiç dikkat etmeden aldığım palet içinde 10 renk far var.Farların yapıları yumuşak ve orta derece renk veriyorlar.Paletteki farların çoğu sedefli yapıda iken iki tanesi simli,alt sıradaki kahve tonu ise mat yapıda.Bir miktar tozutma yapan renkler bulunsada paleti sevmeme engel olacak derecede tozutmuyorlar.
Çok uzun süredir far bazı kullanmadan far uygulamadığımdan kalıcılıkları nasıldır bilmiyorum ama çabucak uçan farlardan olduğunu düşünmüyorum.Ambalajı çantada taşımaya müsait ve palet kapağı boyutunda aynası olması sevdiğim özelliklerinden...
Palet içinde en çok korktuğum renk olan mint yeşili ilk kullandığım renklerden oldu.Aynı gün en az dört arkadaşımdan övgü almasını ve bahara çok yakıştırdığım bir renk olmasını hiç beklemiyordum :)


NYX fiyatları ülkemizde çok uygun olmamamasına rağmen sık yapılan kampanyalarla çok daha uygun fiyata almanız mümkün.Şu ara Douglas'ın stok eritmeye çalışıp %60'a varan indirim yaptığını duymuştum.Bende bu palete indirimde 20 TL ödeyerek sahip olmuştum.
Sizinde aklınızda benzer bir palet almak varsa NYX'e şans verin.Birbirinden farklı renk seçenekleri içinden mutlaka kendinize uygun bir palet bulursunuz.
Ben sevgili Makeupparfum Şennur'umun şu yazısında anlattığı paletide bulursam mutlaka almayı planlıyorum.

Siz NYX far paletleri hakkında neler düşünüyorsunuz ?

22 yorum:

  1. Renkler çok hoş bakınca gidip alasım geldi. Balmın voyage paletine benzettim ben renkleri.
    Balmın voyage paleti var elimde, bu yazıdan sonra indirimde yakalarsam bunu da alırım :)
    bu arada benim blogumada beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balm farların kalitesine güvenirim.Renkler benzeşik ama Voyage'ye sahip olmadığımdan kalite benzerliğini kıyaslayamıyorum.İndirimli fiyatıyla çok alınası.Tavsiye ederim canım :)

      Sil
  2. Renklerin hepsi birbirinden güzel, mint yeşil ise gerçekten yakışmış, tam baharlık olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sena'cım.Her bahar bir mint sevdası başlar bende.Göz makyajıda bu sevdaya uydu gitti :))

      Sil
  3. RENKLER TAM BENİM RENKLERİM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelirsen fırsatı kaçırma Yonca'cım :)

      Sil
  4. Beni de o yeşil itmişti paletten, ama makyajını görünce fikrim değişti! Çok beğendim renkleri... aslında kalmışsa, şu indirim sürecini değerlendirmek lazım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım mint palette çok alakasız duran bir renk haklısın.Birazda canlı görünmesine rağmen uygulayınca iyi duruyor.Kahveyle kombinleyince daha güzel hatta.Ben indirim etiketi göremeyince çok üzerinde durmadım ama şimdi tekrar göz atma hevesindeyim.Teşekkürler canım :)

      Sil
  5. Douglas mağazalarında uzun zamandır NYX ürünleri %50'nin de üzerinde bir indirimle satılıyor hatta geçen gün jazz night paleti 15 tl gibi çok uygun bir fiyata aldım sende ki renkte çok güzelmiş, iyi günlerde kullan.:)
    NYX markasının 4 tane far paletine sahibim ve hepsinden çok memnunum ama artık Boyner'lere yeni far paletleri gelmiş indirime girdiğinde bir de onlardan almak istiyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke üşenmeyip birde indirim yazısı koysalarmış üstüne.Bir kaç gün önce bende göz attım ama etiket görmeyince çok üstünde durmadım.Senin paletin çok uyguna gelmiş.Denk gelirsem bir palet daha alabilirim bende.Sende güle güle kullan canım hepsini :)

      Sil
  6. Cnm renkler cok guzel mint yesilide sana cok yakismis:)

    YanıtlaSil
  7. renkler çok güzelmiş sana da çok yakışmış bende bir ara gidip almalıyım malum kahverengi gözlü biri olarak her renk yakışmıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nagehan'cım.Fiyatı uygunken hemen bakmanı öneririm :)

      Sil
  8. Bu renkler bayıldım. Cepa avm de sanrım douglas bir bakayım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım Cepa Douglas'tan bakabilirsin.Tester ürünlerin kötü görünümü seni yanıltmasın.Kutuları açtırıp bakarsan beğenirsin mutlaka :)

      Sil
  9. Yeşil renk biraz alakasız kalmış ama makyaj uygulamanda o renge de ısındım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım.Palet içinde çok göze batan bir renk olduğundan bende onu göstermeyi tercih ettim.Birkaç gündür sürekli kullanıyorum bu rengi :))

      Sil
  10. Mint yeşiline bayıldım! Onun için bile alınır bencee. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım haklısın. En korkulan renk en beğenilen oldu :)

      Sil
  11. kahve göze mint super duruyormuş, bende deneyeym hmen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maviler yeşiller pek sevilmeyen renkler olsada kahve gözlere çok yakışıyorlar gerçekten :))

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma