6 Oca 2014

Oriflame Milk &Honey Gold Saç Maskesi Yorumlarım

Oriflame markasıyla tanışmam Milk&Honey Gold serisiyle başlar.Yıllar önce ilk olarak Vücut Kremini kullanmış ve çok memnun kalmıştım.Sabunu,duş jeli derken seriyi iyice deneyimleme şansı buldum ve bana oldukça nostaljik gelen kokusu yüzünden sevdiğim ürünler listesine ekledim.
Asi saçlarıma yumuşaklık verir umuduyla aldığım son ürün ise Milk Honey Saç Maskesi oldu.

Oriflame Milk Honey Saç Maskesi Kullananlar

Milk&Honey Gold Saç Maskesi doğal yöntemlerle elde edilmiş süt,bal ve buğday bileşenleri ile saçları beslemeyi ve daha kolay şekil alır hale gelmesine yardımcı olmayı vaat ediyor.
(Ürün doğal bir maske değil,kimyasal içeriğe sahip ancak doğal bileşenler içeriyor)

Oriflame Milk Honey Saç Maskesi Kullananlar

Resimde görüldüğü gibi ışıltılı bir yapısı var.Oriflame bu ışıltıları altın pigmenti olarak tanımlayıp saçlara parlaklık katacağını söylemiş ancak ben böyle bir etki gözlemlemedim.

Maskeyi şampuanlama sonrası saçlarıma uygulayıp 5 dk beklettiğimde saçlarımda belirgin şekilde yumuşama gözlemledim. Benim saçımda bıraktığı etki maskeden ziyade iyi bir saç kremi gibi diyebilirim ancak daha sorunsuz saçlarda yumuşatma etkisinin daha fazla olacağını düşünüyorum.

Özetle sadece saçımı yumuşatsın ve kolay taranmasına yardımcı olsun diye düşünerek aldığım maske tam olarak istediğim akışkan saçlara sahip olmamı sağlayamasada bir miktar yumuşama ile görevini yerine getiriyor.

İndirimsiz 19.90 fiyatı olan maskeyi indirimle 12 TL civarı bir fiyata almıştım.Bir gün tekrar alırsam bu işlevinden ziyade o nostaljik kokuyu saçlarımda yeniden hissetmek istediğimden olabilir.

Milk &Honey serisinin diğer sevenleri kimler ?

17 yorum:

  1. Milk&Honey serisinin saç bakım ürünleri saçlarımı yağlandırdığı için tercih etmesem de vücut ürünleri severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serinin şampuan ve saç kreminin kuru saçlara uygun olduğunu bildiğimden denemedim ancak maskeyi saç boylarıma uyguladığımdan yağlanma gibi bir problem yaşatmadı bana :)

      Sil
  2. Ah o kokusu yok muu?! Bütün seriyi sadece kokusu için alabilirim. Nasıl mis gibi kokuyor Milk&Honey serisi. Görsellerine, yorumuna sağlık canım. Çok açıklayıcı olmuş. :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Bu serinin kokusunu çok seviyorum bende :)

      Sil
  3. Oriflame danışmanlığım var ama sevemedim gitti şu markayı ne alsam beğenmedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk zamanlar bende aynı durumu yaşamıştım ama artık ne alıp ne almamam gerektiğini biliyorum bu markadan ve alışverişlerimi ona göre yapıyorum :)

      Sil
    2. Niye Bir çok ürünleri çok güzel

      Sil
  4. Ben bu saç kremini çok seviyorum. yıkadıktan sonra mis gibi kokusu devam ediyor ve verdiği yumuşaklıkta güzel :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel,seven biri daha ! Evet mis gibi kokuyor ve benim kalın telli saçlarımı bile güzel yumuşatıyor :)

      Sil
    2. bal ve süt çok severim bu serinin losyonunu almıştım fakat hiç nem vermiyordu bendeki o yüzden başka ürün denemedim bu seriden canım..

      Sil
    3. Aynı bu maskenin ambalajında olan losyondan çok memnun kalmıştım ben.Hatta elimdekiler azalsa deneyebilirim tekrardan.Bir de pompalı ambalajda olan var.Onun için görüşüm ise eh işte :<
      Aaa bu arada Blogger'da görmek ne güzel seni.Çok özledik seni ve yazılarını :)

      Sil
  5. ben oriflame aşık biriyim sırf ürünlerini uygun fiyata almak için danışman bile oldum ve şimdi hem çevremdekiler hemde benim için hem iş hem doğal guzellık kaynagı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O derece aşık kişiler benimde çevremde var.Benim öyle bir aşkım yok ama çok uzun yıllardır merakla takip ettim kataloglarını.Çok sevdiklerimde oldu çöpe yolladıklarımda.Cilt bakımı dışında az çok bilirim ürünlerini ve her ay alacak bir iki parça bulabilirim nasılsa :)

      Sil
  6. Oriflame milk honey saç maskesi nasil kullaniliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçların diplerine gelmeyecek şekilde istediğiniz miktarda uygulayıp birkaç dakika bekletip duruluyorsunuz :)

      Sil
  7. İlkkez denicem bende boyamadan dolayı baya yıprandı kurudu saçlarım..belki iyi gelir düşüncesiyle aldm....umarım işe yarar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarınız benimki gibi kalın telli ve inatçı değilse bir miktar yumuşaklık elde edebilirsiniz.Tedavi edici bir ürün değil zaten ♥

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma