14 May 2013

ORİFLAME HAİR X KURU ŞAMPUAN

Sık kirlenen saçlar hemen hemen hepimizin canını sıkar.Yazın çekilebilir olan bu durum kış aylarında bizi epeyce zorlar.Bende çabuk kirlenen saçlara sahibim.Bir süredir saçlarımı gün aşırı yıkamaya alıştırsamda 2.gün mutlaka tekrar yıkamak durumunda kalıyorum saçlarımı.
Ani bir işim çıktıysa ya da saçımı yıkamaya fırsat bulamadığım zamanlarda kullandığım bir üründen bahsetmek istiyorum bugün.



Bu ürünü Oriflame kataloğunda tesadüfen bulup almıştım.Sprey tarzında ürünü çalkalayarak 20 cm uzaktan saç diplerine ve saçın kirli görünen bölümlerine sıkıp, saçımızı saç fırçasıyla tarıyoruz.



Yeni yıkanmış temiz saç görünümü vermiyor tabi ki ama o günü kurtarıyor.
Spreyin kendine has,tek başınayken kötü olmayan bir kokusu var.Bu koku temiz olmayan saçta bana pek iyi hissettirmiyor. Bu yüzden kullandığım gün mutlaka yıkıyorum saçımı.

Bu ürün benim ikinci şişem.İlk kuru şampuanımı içinde kalan miktar azaldığında kullanamamıştım çünkü saçta pudra izleri bırakmaya başlamıştı.Tabi ürün miktarı fazla olduğunda böyle bir sorun olmuyor.

150 ml olan ürünü yanılmıyorsam 10 TL gibi bir fiyata almıştım.Sürekli kullanılan bir ürün olmadığını düşünürsek uzun bir süre dayanıyor.
Oriflame sitesinden ürünü incelemek isterseniz burdan inceleyebilirsiniz.


Siz bu ürünü kullandınız mı? Tavsiye edebileceğiniz buna benzer ürün önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

10 yorum:

  1. benim de çok çabuk yağlanan kirli gibi duran saçlarım vardı bu tarz ürünleri çok aarştrdım ama genel yorum çok da iç açıcı değildi. Şampuanımı deiştirdim elseve'nin yağlanma karşıtı şampuanını aldım kremiyle birlikte mükemmel bir ürün .3 güne kdar uzadı temiz görüntü yoksa ben de hergün yıkasam yıkancak kıvamdaydı saçlarım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı şampuanlar saçın kirlenme hızını artırıyor evet ama ben sorunun içten geldiğine inanıyorum.Yağ salgılamayla alakalı olarak.Bu ürünü saçımı yıkayamadım ama dışarı çıkmam gerekiyor dediğin günler kullanabilirsin.

      Sil
  2. ben henüz kullanmadım ama merak ediyorum doğrusu çok pratik gibi görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mucize ürün değil belki ama zor zamanlarda iyi iş görüyor gerçekten :)

      Sil
  3. bu ürünü görüyordum ama kullansam mı emin olamıyordum.benim saçlarım yağlı gözükmese bile bende oluşturduğu saçım pis hissini sevmiyorum..sanırım bu ürün onun için bir çare değil?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef canım. Sen saçını pis hissediyorsun yine ama çevredeki gözler anlamıyor pis olduğunu :)

      Sil
  4. Got2b kuru şampuanları tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  5. ben de denedim bunu ama memnun kalmadım ve bir daha da almadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha iyisini alana dek sanırım benimle olmaya devam edecek :)

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma