15 Kas 2017

KIŞ GARDROBU İÇİN GİYSİ İSTEK LİSTEM / WINTER WISHLIST

Giysi alışverişlerimde kış sezonu diğer mevsimlere oranla her zaman daha fazla bütçe gerektiyor.
Yaz mevsiminde çoğunlukla tatil dönemi için alışveriş yaparken kışın ince bir triko,kalın bir mont,bir ayakkabı,moda olan bir bot,sıcak tutacak bir şal derken liste uzuyor da uzuyor.
Geçtiğimiz hafta SHEIN 'de gezinirken gördüğüm ve çok beğendiğim bir kaç parsa giysiyi belki size de ilham olur diyerek paylaşmak istedim.İçlerinde öyle parçalar var ki sizinde mutlaka birkaçını beğeneceğinizi düşünüyorum.

Bu yıl giysi ve aksesuarlarda adeta benim yılım oldu.İçimde gizli kalmış pul,boncuk aşkı sezon giysileriyle birlikte ortaya çıkıverdi.Pastel tonlardan oluşan pullu triko kazak hem pantalon hem de eteklerle kombinlenebilir diye düşüncesiyle ilk tercihim oldu.
İnci detayını çok seven ve ne kadar görsem de bıkmayan biri olarak kolları volanlı  ve incili siyah trikoyu ve pembe incili elbiseyi çok beğendim.

İncilerin daha bol kullanıldığı pembe volanlı kazak  diğer bir seçeneğim olurken sadece kollarında inci detayı bulunan bir başka kazak gözüme çarpan ürünlerden oldu.

Ponpon yine sıklıkla karşımıza çıkan ve kullanıldığı giysiye şirinlik katan bir aksesuar.Etek kısmı ponponlu kazak ve yumuşacık ev ayakkabıları günün en şirinleri olarak  listeme eklendiler.
Havanın açık olduğu günlerde kullanmak üzere iki tane de bot beğendim.Metal düğmeli kısa topuklu bot ile glitter detaylı kadife bot kesinlikle çok şık görünüyorlar.

Listemin sonuna gelirken sezonunun olmazsa olmazları arasında bir ürün olan tüylü cekete yer vermeden olmazdı.Pembe renkli bu ceket sizce de çok şık görünmüyor mu?



Paylaştığım tüm ürünlerin linklerini sizin için yukarıya ekledim.Merak ettiğiniz ürünler ve diğer detaylar için hemen yukarıdan ziyaret edebilirsiniz.
Siz bu sezonun moda parçalarından en çok hangisini beğeniyorsunuz?

9 yorum:

  1. canım hepsi çok tatlı ve zevklerimiz çok benziyor ben o eteği ponponlu pembe kazağı aldım bile mesela yeni geldi o kadar şirin ki ben Zafuldan almıştım ama burda da varmış :)! listeye de bayıldım!

    YanıtlaSil
  2. 1 ve 8 numara bayıldım :-)))

    YanıtlaSil
  3. Ya o 1 numara nasıl şirin, nasıl şeker bir kazakmış öyle! Bayıldım!

    YanıtlaSil
  4. Botlara bayıldım . Hatta hepsine bayıldım . Zevkli seçimler :)

    YanıtlaSil
  5. ay pembe ponponlu kazak çok tatlıymış :)

    YanıtlaSil
  6. 5 numaralı kazağa ayrı bir bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel seçimler. Zevkli bir liste olmus 😊

    YanıtlaSil
  8. Kazaklar, trikolar çok güzel :)

    YanıtlaSil
  9. üstteki pulluyu ben de çok sevdim

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma