18 Eki 2017

PHYSICIANS FORMULA BRONZE BOOSTER İNCELEMESİ

Physicians Formula ürünlerini denemekten keyif aldığımı her yazımda belirtiyorum.Şimdiye kadar denediğim ürünler arasında hayal kırıklığı yaşadığım ürün gerçekten az oldu.Ürünlerin mineral içerikli olması bir yana, karşı koyulamaz paketlemelerinin onlara sahip olma isteğimi arttırdığını itiraf etmeliyim.Altın renkli bir kapak altında parlayan güneş sizce de çok çekici değil mi?
Physicians Formula Bronzer
Physicians Formula Bronze Booster'ın orta rengine sahibim.Daha önce yurt dışında incelediğimde Gold tonlu harika bir bronzer'ın daha olduğunu görmüştüm ancak o ürünü ülkemizde bulamayınca bu tona şans vermek istedim.

Üst kısmı epeyce parlak olan bronzer'ın altından yine sedefli ancak parlaklığı daha azalmış bir ürün çıkıyor.Bu sedefli yapı yüzünden kontur amaçlı kullanmak mümkün değil.Cildi ısıtma,bronz bir ışıltı verme amaçlı kullanımı çok daha yerinde oluyor.
Physicians Formula Bronzer
Toz, pişmiş ve krem ​​bronzlaştırıcıların en iyi özelliklerini etkileyici bir  parlaklıkla birleştiren ürün, diğer bronzlaştırıcılardan farklı olarak cildi mükemmelleştiren bir görünüm kazandırıyor, bu sebeple "Deluxe" olarak anılıyor.
Yapısı yumuşak ve pigmentli.Kılları aşırı sık olmayan bir fırçayla uygulandığında verdiği sağlıklı görüntü çok hoşuma gidiyor.Bu arada tonundan dolayı buğday ten ve esmerlere uygun olduğunu da eklemek istiyorum.
Physicians Formula Bronzer
Ürüne yaz sonunda sahip olduğumdan hala bronz olduğum dönemde kullanma şansım da oldu.Bronz ciltte daha da güzel durduğu,bu sebeple yaz ayları için iyi bir alternatif olduğunu söyleyebilirim.

Alttaki resimde Physicians Formula Muru Muru Butter Brozer ile yan yana görebilirsiniz.Muru Muru konture daha uygunken Bronze Booster sıcak tonlu ve parlak kalıyor.
Cildinize parlaklık verecek bir bronzer arıyorsanız bu ürüne şans verebilirsiniz.Daha mat ürün arayışında olanlar ise Muru Muru Bronzer yazıma göz gezdirebilirler.
Physicians Formula Bronzer
Physicians Formula ürünleri aşırı pahalı olmasalarda ekonomik kategoride olduklarını söyleyemeyeceğim.Bu sebeple almadan önce indirim dönmelerini takip edebilirsiniz.
Online alışverşite %50'ye varan indirim yakalayabileceğiniz gibi Watsons'ta %40 civarı bir indirime denk gelebilirsiniz.



Siz bu ürünü kullanma fırsatı buldunuz mu? Varsa sizin bronzlaştırıcı deneyimlerinizi de okumak isterim.

11 yorum:

  1. bronzlaştırıcının üzerindeki güneş motifi çok güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  2. nasıl güzel çikolata gibi :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir bronzlaştırıcı ambalajına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. rengi çok güzelmiş, "al beni al beni" diyor sanki :) daha önceki serilerinden (bronze booster) bir bronzerım var p.Formula'dan seviyorum ben de...

    YanıtlaSil
  5. Ben de yazın bu ürünü bronzer olarak kullandım ara sıra ve verdiği sağlıklı görünümü çok sevdim. Fakat favorim hala Butter Bronzer! Güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. bu markaya her seferinde bakacağım diyorum ama unutuyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Muru muru harikaymış diğeri benim için fazla koyu ama yazın bronz tende şahane olur gibi.

    YanıtlaSil
  8. Ne harika bir renkmiş bayıldım :)

    YanıtlaSil
  9. Harika ürün :) Allık yaparım bunu ben

    YanıtlaSil
  10. şahane duruyor güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir renk. Günes kabartmasini da çok sevdim 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma