22 Eyl 2016

PHYSICIANS FORMULA MURU MURU BUTTER BRONZER YORUMLARIM

Bronzer sevenler orada mısınız?
Bu yazımda tasarımıyla gören herkesin ilgisini çekebileceğini düşündüğüm Physicians Formula Muru Muru Butter Bronzer 'dan bahsetmek istiyorum.
Mineral içerikli bu kozmetik ürünü markanın diğer pek çok ürünü gibi çekici ve işlevsel bir ambalajla geliyor.Ambalajda kullanılan renkler,kapak üzerindeki palmiyeler ve bronzer'ın dalgalı yapısı yaz mevsimini anımsatıyor olsada yüzüme sıcaklık katmak için her mevsim kullanabileceğim bir ürün olduğunu düşünüyorum.
 Ürün kapağını açar açmaz hoş hindistan cevizi kokusunu hissettim.Ürün uygulama esnasında da bu koku tatlı tatlı gelip kullanımı keyifli kılıyor.
Physicians Formula Muru Muru Butter Bronzer Amazon kadınlarının saç bakımları için kullandıkları Palmiye Ağacı'nın meyvesi olan Muru Muru ile Cupuacu ve Tucuma yağının birleşimini içeriğinde bulunduruyor.Ayrıca pro-vitaminler ve temel yağ asitleri ile cildi hafiften nemlendirerek renklendiriyor.
Kullanmadan öce ''Butter'' tanımına ve görünümüne bakarak krem bir ürün olabileceğini bile hayal ettiğim bronzer yağ gibi yumuşacık,nemli bir pudra özelliği gösteriyor.Elimle dokunduğumda da fırça ile uygularken de ipeksi bir his veriyor ve ben bu etkiden gerçekten çok hoşlandım.
Physicians Formula Allıklarında bulunan ayna ve ürün uygulayıcı aparat bölümü bu bronzerda da düşünülmüş.Sünger yapılı aparatı ben sadece bir kez meraktan kullandım ve devamında elimdeki bronzer fırçalarıyla uygulamaya devam ettim.
 
 İki renk alternatifi bulunan Bronzer'dan benimki Light Bronzer adıyla anılan açık renkli olanı.Bir tık daha koyu olan diğer bronzer'ın ülkemizde satışının olup olmadığına emin değilim.
Light Bronzer güneşte parlamasına rağmen ciltte hem kontur hemde allık yerine kullanılabilen nötr renkli bir ürün.Pigmentasyonu orta kararda bu sebeple yoğunluk miktarını dilediğim gibi ayarlamam kolay oluyor.
Aynaya bakıp kendimi solgun gördüğümde bu ürünle yüzümü kolaylıkla canlandırabiliyorum.Özellikle makyaj üzerine uyguladığımda cildime çok iyi tutunup gün boyu yerinden kıpırdamıyor.
Paraben,parfüm,gluten,yağ içermeyen ürün gözenekleri tıkayarak komedon oluşumuna yol açmıyor.Eczanelerde ve dermokozmetik sitelerde bulabileceğiniz Muru Muru Butter Bronzer'ı henüz görmediyseniz mutlaka göz atmanızı öneriyorum.

Siz Physicians Formula ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Muru Muru Butter Bronzer'ı deneme şansı bulduysanız sizin yorumlarınızı da merakla bekliyorum.



31 yorum:

  1. Ben de bayılıyorum kendisine! Tonu ve kullanım kolaylığı nedeniyle en sevdiğim bronzerlardan. Güle güle kullanalım ^_^

    YanıtlaSil
  2. Benim de pan projectimin sonunda alacağım bronzer kesin bu olacak. Gerçekten çok güzel... Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Project çabucak tamamlanır umarım.Çok öpüyorum ;)

      Sil
  3. makyajı gün içinde canlandırmak amaçlı harika olur dediğin gibi teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Solgun bir cildi canlandırmak için de oldukça iyi.Rica ederim,sevgiler canım;)

      Sil
  4. Hem ambalajı hem tonu çok güzel. Güle güle kullan Filiz'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevda'cım.Bir de kokusu var ki bayıldım ben 😍

      Sil
  5. Bronzer kullanmayı bende çok seviyorum bunun ambalaj tasarımını çok şık yapmışlar :)) Hindistan cevizi kokusunu merak ettim musmutlu günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PF ambalajları üzerine fikir üreten kişiyi tebrik etmek lazım.Ürün ve ambalaj tasarımı çok başarılı gerçekten;)

      Sil
    2. Kesinlikle Filiz Hanım tasarımı ilgi çekici olunca insanında dikkatini çekiyor ürün :) Bu ürünü çok güzel tasarlamışlar :)

      Sil
  6. Hindistan cevizi kokusu mu <3 Renk tonu çok hoşmuş, bayıldım! Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlı mı tatlı bir Hindistan cevizi kokusu canım.Çok teşekkür ederim ❤️

      Sil
  7. ah bunun şekline falan bayılıyorum elimde bir yığın bronzer olmasa alacaklarım arasında ilk sıralarda yer alır yani.. hele de hindistan cevizi kokuyor dedin ya tamamdır benim için .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim bunu bir ara getireyim de bir kokla mutlaka.Çok seveceğine kuşkum yok canım ;)

      Sil
  8. görünüşü şahane :)

    YanıtlaSil
  9. Yaa cok tatlıymıss daha önce hic duymamıstım , teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.Mutlaka araştır derim markanın ürünlerini...

      Sil
  10. Benim de almak istediklerimden Güle güle kullanin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Sıraya konulmalı mutlaka...

      Sil
  11. ADINI İLK KEZ DUYDUM MARKASININ VE BENDE BİR MERAK UYANDIRDI

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşra görsellerine bir göz at bakalım nasıl bulacaksın? Mineral ürünler olduğu için ciltte herhangi bir soruna da yol açmıyorlar ;)

      Sil
  12. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  13. İçinden çıkan aparatın sünger olması dediğin gibi yumuşaklığının , kadifeliğinin kanıtı bence *.* Physicians Formula şu PrejectPan etkinliğinden sonra cüzdanı çantayı bırakacağım markalardan biri :D Güle güle kullan canım , eminim çok yakışmıştır. Öpücükler ! :*

    YanıtlaSil
  14. Renk tonu çok kullanışlıymış....Keyifle kullanın

    YanıtlaSil
  15. Güle güle kullanin. Ambalaji da çok hosmus :)

    YanıtlaSil
  16. Dış kabına bayıldım ..Zaten tüm Physicians Formula ambalajları tasarım harikası.Keşke bizim ülkemizde de yurtdışında olduğu gibi daha ucuza satılsa.Güle güle kullan.Sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Bu kadar makyaj yapıyorum kontür dışında hiç bronzer kullanmadım, herhalde asla bronzlaşmayan bir cildim olduğu için kendime inandıramıyorum :) Gerçekten çok güzel bir duruşu var ama bir gün kararım değişirse muhakkak deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  18. Rengi çok güzel duruyor. Hindistan cevizi kokusu benim için bazen bayıcı olabiliyor :/ Ambalajı çok tatlı. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma