27 Mar 2017

DİŞLERDEKİ ÇAY VE KAHVE LEKELERİ İÇİN WHITE GLO DİŞ MACUNU

Dişlerimde beni rahatsız eden bir sarılık yok ancak inci
beyazı dişlere de sahip değilim.Sigara da kullanmıyorum ancak kış aylarında çay ve kahve tüketimim adeta tavan yapıyor ve en az üç kez içilen kahve dişlerime renk bozukluğu olarak geri dönüyor.
Özellikle ortodonti tedavisine başladığımdan beri dişlerim konusunda daha hassasım.Hem sağlıklı kalmaları, hemde daha beyaz olmalarının yollarını arıyorum.Bu amaçla son dönemde White Glo markasının iki ürününü kullanıyorum.
White Glo Diş Macunu
Bazılarınız bu diş macunu görmüş veya denemiş olabilir ancak ben kullandığım ürünler konusunda oldukça tutucu olduğumdan uzunca bir süre Splat'ın sevdiğim iki farklı diş macununu kullandım.Bu yüzden White Glo ile tanışmamız bu döneme kaldı.
İlk denediğim Kahve ve Çay Tüketenlere Özel Formüllü Diş Macunu kahve veya çay tüketiminden oluşan sarılaşmayı hedef alıyor. Mikro-Wax Koruyucu Kalkanı düzenli kullanımda yeni lekelerin oluşmasını önleyip dişlerin beyaz ve parlak kalmasını sağıyor.
White Glo Diş Macunu
Ekstra Beyazlatıcı Diş Macunu ise özel Extra Strength formülasyonu sayesinde yiyecek ve içeceklerin diş minesi üzerinde oluşturduğu renk değişimi ve sararmaları hafifletiyor.
Düzenli kullanım ile daha sağlıklı ve daha beyaz dişler vaat ediyor. Extra Beyazlatıcı Diş Macunu diğerine göre daha hafif bulduğum klasik diş macunu aromasına sahipken Kahve ve Çay Tüketenler için olan diş macunu ise ilk başlarda yadırgayıp sonradan daha kabul edilebilir bulduğum naftalinimsi bir kokuya sahip.

Günde iki kez uygulanması önerilen diş macunlarını çoğu kez yemek ya da kahve tüketimi sonrası olmak üzere günde en az iki kez kullanıyorum.Günlük kullanıma uygun aşındırma yapmayan formül sayesinde herhangi bir hassasiyet sorunu yaşamıyorum.Monoflorofosfat içeren diş macunlarını 12 yaşın altındaki çocuklarda kullanacaksanız ya da diğer yollardan florür alıyorsanız mutlaka hekiminize danışmayı unutmamanızı öneririm.

White Glo Kutularına kısaca göz atmak gerekirse,kutulardan üç ağız bakım ürünü çıkıyor.

1-Diş macunu
2-White- Glo Anti-Leke Diş Fırçası
White Glo fırça, diş yüzeylerini aşınmadan etkili bir şekilde temizlemek için yüksek kaliteli fırça kıllarından oluşuyor.
3-White-Glo Dental Kürdan
Yemek sonrasında dişlerin arasındaki boşluklara erişmek , yiyecek parçacıklarını çıkarıp diş aralarını temizlemek için kullanılıyor.
White Glo Diş Macunu
Son üç haftadır günde iki kez bu macunlarla iki kez de çantamda taşıdığım daha hafif bir macunla (fırçalama sayısı size belki fazla gelebilir ancak ortodonti tedavisi sırasında bu bir zorunluluk) dişlerimi fırçalıyorum ve gördüğüm farktan dolayı kesinlikle mutluyum.Dişlerim gözüme daha temiz ve beyaz görünüyorlar.Bu beyazlık belki çığır açan bir renk değil, ancak sadece beyazlatıcı bir diş macunu kullandığımı düşünüp karşılığında çok yüksek bir ücret ödemediğim için beklentimi düşük tutuyorum.Daha fazla beyazlık isteniyorsa dişlerin profesyonel beyazlatma işlemi için hekime emanet edilmesi gerekiyor.Diş macunları fırçalama azlığı ya da yemek lekelerinden oluşan sararmaları bir ton kadar açıp daha beyaz ve parlak gösterebiliyorlar.Ancak kendi doğal diş renginizin ötesine geçme gibi bir durum söz konusu değil.

Ben kahve ve çay'ın sebep olduğu sararmayı önleyebildiği,fırçalama sonrası temiz ve ferah hissettirdiği,beraberinde gelen plastik kürdanlar sayesinde ekstra ürün satın almadan diş aralarını temizleyebildiğim için bu ürünlerden memnun kaldım.
Ürünlerle ilgili söyleyebileceğim tek olumsuz özellik ambalaj kapağının bir miktar ürün taşırıp kapak kısmının sürekli kirli kalması olacak :)

Peki ya sen bu diş macunu denedin mi? Dişlerinin inci beyazı gibi görünmesini nasıl sağlıyorsun?

37 yorum:

  1. Kahve, çay ve sigara olmazsa olmazlarım bu yüzden onlardan dolayı oluşan sararmalardan bende rahatsızım. Ürün ilgimi çekti denemek isterim. Şu anda Ipana 3 boyutlu beyazlık luxe kullanıyorum gayet memnunum hem beyazlatıyor hemde listerine kullanmış gibi bir ferahlık bırakıyor ağızda. Tavsiye ederim.Faydalı bir yazı olmuş emeğine sağlık tatlım. Sevgiler 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve ve çay'a sigara da eklendiğinde ekstra bakım şart oluyor.Yiyecek ve içecek lekelenmeleri için denemekte fayda var bence.İpana'da benim aklımda olsun...

      Sil
    2. dostum bende ipana 3 boyutluyu kullanıyordum ama diş etlerine acayip zarar veriyor.çok acayip şekilde diş etlerini aşındırıyor. ben bugün diamonda serisini alddım. içinde kırmızı diş macunu var damaklık var ve damaklığın içine sıkılan jel var. ayriyeten birtane white glo çay lekeleri ufak boy hediye göndermişler. ben dermo eczanemden aldım.fakat 60 tlye siparişi verdim kargomu aldıktan sonra tekrar dermoeczanem sitesine girdim fiyatını 70 e çekmişler. heralde benim satın almam ile güncel fiyatlara bakıp fiyatınıda güncellemişler....ben birde yanında white glo smoker (sarı ) olanından aldım...bakacam nasıl bir sonuç alacam

      Sil
  2. Kahve malesef sarartıyor dişleri ben de sıkıntılıyım o konuda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ilginçtir ki daha içer içmez renk değiştiriyor dişler.Benim birde şeffaf braketlerim var ki hiç sormayın...

      Sil
  3. ben de senin gibi Splatçıyım Filizcim o nedenle henüz kullanamadım ama beyazlık sağlıyorsa kahve tüketimi sonrası ayrıca kullanmak benim için daha iyi olabilir.. o içinden çıkan minik kürdanları ise daha önceden de kullanıyordum ve çok faydalı buluyorum bence herkesin çantasında olması gereken bir temizlik aparatı onlar.. sevgiler canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim beyazlık derken dişlerin kendi doğal renginin açılmasından değil de sonradan oluşan sararmalara karşı oldukça iyi bence.Çay ve kahve kullananlar için olan diş macununu tadı hariç çok sevdim...

      Sil
  4. Kahve ve çay içenler için olanını kullandım Filiz'cim biraz yıpratıcı geldi dişlerime. Sana iyi gelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dişleriniz çok mu hassas diyeceğim ama benim dişlerimde ince yapılı ve hassastır.Kişiden kişiye değişiyor demek.Ben günde en az iki kez kullanıyorum çünkü :)

      Sil
  5. diş ve ağız bakımına aşırı derece de önem veren biri olarak bu macunları da kullanmış sevmiştim ama splat kadar etkili bulamamıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Splat'ın özellikle bir ürünü benimde favorim.Neredeyse yakın sonuç veriyorlar.Bundan sonra Splat'ı yine alırmısın dersen kesinlikle alırım bende :)

      Sil
  6. bu macunu ben de kullanıyorum ve temizlemesini falan çk sevdim bu bilgiler de güzel oldu canım çok öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir diş macununun yapması gereken her şeyi yapıyor Ümran'cım :)

      Sil
  7. Kahve tutkunu olarak denemem lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka faydasını görürsün ama tadını severmisin bilmiyorum :)

      Sil
  8. Çok öyle bir şikayetim yok ama yine de aklımda olsun.
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  9. White Glo kahveli olanı ben de etkinlikten beri kullanıyorum; ama henüz dişlerimde istediğim açılmayı göremedim. Sanırım biraz daha kullanmam gerekiyor :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çay ve Kahve kullananlar için olan beni memnun etti Başak'çım ama ben fırçalama konusunu biraz abartıyorum normale göre. :)

      Sil
  10. Ben daha önce kullandım ve gayet memnun kaldım. Dediğin gibi elbette birkaç tonluk bir açılma değil, ama sıradan macunlara göre beyazlık sağladığı kesin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmana çok sevindim.Zaten kendi diş renginden daha açık ton vaadi yok yanlış hatırlamıyorsam.İyi temizleyerek beyaz görünüm vaadi var ki bunu gayet iyi bir şekilde yerine getiriyor.

      Sil
  11. Çok kahve içşyorum bende bakiyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım seversin canım.Ancak çay ve kahve lekeleri için olanının tadına dikkat :))

      Sil
  12. Bir kahvw tiryakisi olarak tam ihtiyacim olan ürün 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir deneyin bakalım.Umarım sizde memnun kalırsınız :)

      Sil
  13. Ben bu ürünü severek kullanıyorum ama daha etkisini göremedim. Umarım lekelere gerçekten iyi geliyordur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çay ve kahveye bağlı olan sararmalara karşı gayet iyi ama kendi dişinin rengi neyse oraya kadar canım...

      Sil
  14. Diş lekelerine karşı ve beyazlatma olunca koştum geldim. Çok güzelmiş. Listeye alındı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım denediğinde memnun kalırsın canım...

      Sil
  15. çok kahve tüketen biri olark denemeliyim

    YanıtlaSil
  16. Bu diş macununu kullanmadım ve maalesef kullandığım hiç bir beyazlatıcı özelliğe sahip diş macunu da dişlerimin inci gibi beyaz görünmesini sağlamadı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dişlerin bunda da inci gibi bembeyaz olmayacak ama tertemiz ve içecek lekelerinden arınmış olacak :)

      Sil
  17. Kahve değil de çok çay içiyorum. Denemeye başladım bende

    YanıtlaSil
  18. Bu dis macununu tesadufen gratisten aldim acelem vardi kafama bu uydu aldim sonra dislerimde degisiklik oldugunu farkettim ve bu dis macununu arastirdim gercekten de dogruymus cok iyi bir urun beyazlik zamanla farkediliyor ve dis tartarina iyi geliyor tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma