1 Eyl 2016

CAUDALİE VINOSOURCE NEMLENDİRİCİ SORBE VE MİSEL TEMİZLEME SUYU

Şimdiye dek denediğim cilt bakım ürünleri arasında beni hayal kırıklığına uğratmayan nadir markalardan olan Caudalie, bugün Vinosource Nemlendirici Sorbe ve Misel Makyaj Temizleyicisi ile bloga konuk olacak.
Ürünlerin ambalajındaki görünümleri ve cildimde yarattıkları ferahlık hissi nedeniyle Caudalie deyince aklıma hep temizlik,saflık ve yıllar önce ilk tanıtım videosunda izlediğim o uçsuz bucaksız üzüm bahçeleri geliyor.
Aslında Caudalie'nin özünde bulunanda aynen bu,organik üzüm suyu ve üzüm çekirdeği ekstresi!
Bitki dünyasının en etkili antioksidanı olan üzüm çekirdeği polifenolleri Caudalie ürünlerin ana etken maddesini oluşturuyor.Caudalie Ürünleri
Vinosource Nemlendirici Sorbe'nin üreticisi olan Mathilde Thomas'ın ürünü tanımlamak için kullandığı benimde çok hoşuma giden bir sözü var.Şimdi o sözü sizinle paylaşıp kremle ilgili düşüncelerime geçmek istiyorum.


''Vinosource Sorbet'nin formülü üzerinde çalışırken bol sulu ve şekerli bir üzüm yemenin verdiği ferahlık hissinden ilham aldım. Bu hissi ciltlerinde yaşatmak istedim.''


Tıpkı bir sorbe kıvamında olan nemlendiricinin benim cildimde yarattığı histe aynen bu şekilde.Sorbe'yi andıran bir yapıya sahip olan Caudalie Vinosource Creme Sorbet cildime sürere sürmez yağlı his bırakmadan emiliyor ve cilt yüzeeyinde ferah bir his bırakıyor.

Caudalie ürünleri
Amacı hassas ciltleri rahatlatmak ve ferahlatmak olan ürünün herhangi bir anti-age özelliği yok.Sürüldükten sonra cildin nem mekanizmasını harekete geçiren krem geride yumuşaklık ve bence hassas ciltlerin yanında -yağlı ve karma ciltlerin-sevebileceği bir nemlilik hissi bırakıyor.Kuru ve normal ciltler için bu nem büyük ihtimalle yetersiz kalacak yanında ekstra bir serum kullanmayı gerekli kılacaktır.Bu sebeple kuru ciltliyseniz Vinosource serisinin kuru ciltler için uygun olan sorbe'sine, yağlı ciltliyseniz matlaştırıcı özellikli versiyonuna göz atabilirsiniz.
Yakın zamanda ambalaj değişimine giden serinin şu an çekici mi çekici pembe bir ambalajla satılmaya başladığını da eklemek isterim.
Caudalie Ürünleri
Caudalie Misel Makyaj Temizleme Suyu ; Tüm cilt tiplerine uygun olan hafif yapılı bu ürün kesinlikle agresif temizleyicilerden değil.Makyajımı  yumuşak ancak etkili bir şekilde temizlerken geride ferahlamış bir cilt bırakıyor.Göz makyajına gelindiğinde tüm misel temizleyicilerin yapması gerektiği şekilde temizlik yapıyor.Bazı maskaraları daha kolay temizlerken özellikle suya dayanıklı maskaralar için ekstra başka bir ürün kullanıyorum.
Gün içinde yağlanma kontrolü içinde zaman zaman kullandığım ürün cildimde ve gözlerimde hassasiyete neden olmayan formülüyle de bundan sonra severek kullanacaklarım arasına girdi.

Son olarak Caudalie ürünlerinin geneli için bir içerik bilgisi vermek istiyorum.

Ürün İçerikleri

  • Organik üzüm suyu, üzüm çekirdeği yağı, Vinolevure
  • Nemlendirici aktif içerikler (sinemaki, bezelye)
  • Bitki yağları (adil ticaret ürünü argan, hodan, gecesefası, amber çiçeği, susam)
  • Doğal emülsiyonlar
  • Adaçayı, papatya, keten tohumu
  • Adil ticaret ürünü shea yağı
  • Ginseng, zencefil, ekinezya
  • Avokado ve kayısı yağları
Hint çördükotu, limon, ardıç, süpürge, sardunya, biberiye ve taze nane özleri
  • Portakal ve limon bitki suları

 Ürünlerde yer almayanlar


  • Paraben
  • Mineral Yağlar
  • Fenoksietanol
  • Parafin
  • Fitalat
  • Sodyum larül sülfat
  • Hayvansal içerik
Caudalie Ürünleri

Ürünlerin fiyatına gelince Nemlendirici 120 TL,Misel Makyaj Temizleyici ise 30 lira civarı bir fiyata satılıyor.Benim ürünleri edindiğim Dermokolik sitesinde iki üründen oluşan seti 95 TL'ye almanız mümkün.


Siz Caudalie ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz,denedim ve çok sevdim dediğiniz ürünler varsa paylaşırsanız sevinirim.

27 yorum:

  1. Caudalie'nin sveerek kullanmış olduğum o kadar çok ürünü var ki, hangi birini paylaşayım bilemiyorum :) Şu ara favorim, tonik olarak kullandığım Grape Water! Bir de temizleme yağını keşfettim ki bendeki seyahat boyu olduğundan kullanmaya kıyamıyorum! Kullandığım en iyi "yıkanarak temizlenen yağ" diyebilirim. Yine seyahat boyunu deneme amacıyla aldığım gece boyunca kullanılabilen nem maskesi de bir kuru cilt rüyası tadında. Misel suyu ve kuru ciltler için olan sorbet'sini de aklıma yazdım, teşekkürler Filiz'cim! Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Daha önce markanın hiçbir ürününü kullanmak nasip olmadı ama o üzüm içeriği ne bileyim gayet doğal bir içeriğe sahip olması beni cezbetti ve cilt tipime uygun olan ürünlerini araştırmam konusunda merak uyandırdı. çok güzel anlatmışsınız elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Bu tatilimde sorbe kremi ve öncesinde de misel suyu kullandım. İkisini de çok sevdim. Krem, dediğiniz gibi hafif, tam yazlık bence, rahatsızlık vermeden güzel nemlendiriyor. Misel su da Bioderma'dan sonra en sevdiğim oldu :)

    YanıtlaSil
  4. Bu markayı daha önce duymamıştım. Güle güle kulan ablacım :)

    YanıtlaSil
  5. ilk defa duyduğum bir marka ama memnun kaldığına göre bende bir ara deneyeyim bence :) paylaşım için teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  6. Markayı, ürünleri her şeyi geçtim de o nasıl güzel bir anlatım öyle. Keyif aldım, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. o kadar güzel anlatmışsınız ki, resmen canım üzüm istedi ^.^

    YanıtlaSil
  8. sürekli bir köşeye yazdığım marka :) güzel günler kullan.

    YanıtlaSil
  9. Çok çok sevdiğim bir marka biliyorsun beauty elixir favorilerimden grape juice'de öyle bu sorbe de çok ilgimi çekti bu ara cildime iyi gelebilir bakayım :))

    YanıtlaSil
  10. Marka aşırı derecede ilgimi çekiyor. cilt bakım grubuna göz diktim :)

    YanıtlaSil
  11. Harika fotoğraflar, bayıldım. Markayı daha önce hiç kullanmadım. Ama gözüme bir kaç ürününü kestirdim. Soğuk havalara saklıyorum :)

    YanıtlaSil
  12. güle güle kullanın, bu ikisinin de testerlarını deneyip çok çok beğenmiştim, yeni seri bence de çok alımlı pembiş pembiş, matlaştırıcı olandan almayı düşünüyorum. teşekkürler =)

    YanıtlaSil
  13. Nasıl güzel, detaylı bir anlatım bayıldım!Emeğinize sağlık cidden,markayı henüz denemedim ama akılda kalacak detaylara güzel değinmişsiniz,düşünmemek elde değil :)

    YanıtlaSil
  14. Paraben içermemesi çok iyi. Güzel ürünlere benziyorlar, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  15. Denemediğim bir marka, fiyatları biraz pahalı oldugu ıcın uzun sure deneyemem ama sizin fotoğraflara bayıldım ^^ canım üzüm cekti valla :))

    YanıtlaSil
  16. Ben de gözaltı kremini kullanmıştım. Beğenmiştim.

    YanıtlaSil
  17. Bende makyaj temizleme yağının deneme boyunu kullanmıştım ve çok sevmiştim özellikle seyehat ederken çantada taşımak için çok ideal oluyor :) Fotoğraflar ne kadar güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
  18. Denemediğim bir marka...Notumu aldım :) Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  19. Cildi ferahlatması ne güzelmiş...

    YanıtlaSil
  20. Özellikle cilt bakım detox maskesi ve kil maskesini çok merak ediyorum.Maskeleri alınacaklar listemde cnm, umarım memnun kalırım...

    YanıtlaSil
  21. Cildi ferahlatan şeyleri severim deneyeceğim sevgiler.

    YanıtlaSil
  22. Caudalie Makyaj Temizleme Suyunu kullanmıştım birkaç sene evvel.Waterproof makyajlarda zorlansa da diğerlerini sorunsuz çıkarıyordu.Severek kullanmıştım.

    YanıtlaSil
  23. Göz makyaj temizleyici ilgimi çekti.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  24. Makyaj temizleme sularında dadandığım şu dönemde bana iyi seçenek oldu.
    Nemlendirici fiyatı yüksek gelse de temizleme suyu fiyatı gayet cazip:)

    YanıtlaSil
  25. Ben kullanmadim ama üzüm içerik çok sempatik geldi okuyunca. Ambalaji da çok sirin.

    YanıtlaSil
  26. Daha önce bu markanın ürünlerini denemedim, güzel anlatımınız sonrası bakılacaklar listemde olacak

    😊

    YanıtlaSil
  27. Merhaba, bende caudalie markasına geçmek istiyorum ama biraz ön yargılarım var. Tamamen doğal olduğu yazılıp çiziliyor.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma