8 Eyl 2016

ÇANTAMIN İÇİNDE NELER VAR ?

''Çantamın içinde neler var?'' başlıklı yazıları daima merakla okuyorum.Bu sebeple sevgili Çağla beni bu yazı için etiketlediğinde bu keyifli içeriği mutlaka hazırlamalıyım diye düşündüm.Bir fırsatını bulduğumda da çantamın içindekileri masaya döküverdim.
Yaz boyu taşıdığım kocaman çantamda neler olduğuna şimdi hepbirlikte göz atalım.
Çantamı geçtiğimiz yıl Forever New'den almıştım.İçinin genişliği sayesinde tam çocuklu annelere göre olduğundan bu yaz sırt çantası almadığım günler sürekli bu çantayı kullandım.
Çantamın en önemli parçaları cüzdanım,ruhsat ve anahtarlarım,cep telefonum,powerbank ve güneş gözlüğüm.Gözlüğümün orjinal kutusu kocaman olduğundan geçtiğimiz günlerde Forever New'de bulduğum bu rose gold gözlük kutusunu almıştım.Hatta ben aldıktan sonra indirime girdiğini ve yarı fiyatına satılmaya başladığını görmüştüm.İhtiyacınız varsa bakabilirsiniz.
Powerbank ise Samsung'tan.Biraz ağır olmasına rağmen telefonumu en az dört kez şarj edebiliyorum.
Çantam büyük olunca yanıma aldığım ürünlerin çanta içinde karışmaması için mutlaka bir makyaj çantası daha taşıyorum.Bu ara kullandığım çanta Loreal'e ait ve bir Gratis alışverişimde hediye edilmişti.
İkea'dan aldığım not defterim,kalemim,flash bellek ve kozmetik ürünlerin tamamı bu çantanın içinde bulunuyor.
Çalışma saatlerim çok uzun olmadığımdan iş çıkışı bir programım olmadıkça yanımda kozmetik ürün taşımıyorum.Sadece o gün kullandığım ruj,mini el kremi,lipbalm ve parfümüm sürekli çantamda oluyor.
Avene termal su yaz boyu çantamdaydı ancak sıcakların etkisi geçince sadece evde kullanmak yeterli olacağından yakında o da dolaba geçecek.

Benri'nin kağıt sabunları yine sürekli çantamda olan ürünler. Dışarıdayken hijyenik sabun bulunamadığı anlarda çok işe yarıyor.Fiyatı da oldukça uygun olan bu ürünü bir alın deneyin derim.
Son olarak yanımda taşımaktan pek hoşlanmasamda ağrı kesicim ve alerji ilacımı yanımda taşıyorum.Ankara'dan İstanbul'a taşındıktan sonra alerji ilacı kullandığım günlerin sayısı ne yazık ki bir hayli arttı.
Çantamın içindekiler yazıma burada son verirken daveti için Çağla'ya teşekkür ederim.Sizde bu tür yazıları okumak ve yazmaktan hoşlanıyorsanız yazmak isteyen herkesin çantasının içindekileri merakla bekliyorum.Çantanızda taşıdığınız olmazsa olmazlarınızı da yorum olarak yazarsanız çok sevinirim.

21 yorum:

  1. Ben de çok çok severek okuyorum bu yazıları; aslında kendim de yazmak istiyorum. Bir ara dökeyim çantada ne var ne yoksa :)) Bu arada, powerbank'e bayıldım. Ben de bakayım elektronik mağazalara. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. ÇOK SEVEREK OKUYORUM BU YAZILARA:) GÜZEL GÜNLERDE KULLAN HEPSİNİ CANIM ALERJİİLAÇLARINDAN DA KURTULURSUN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA :)

    YanıtlaSil
  3. Cok keyifli bir yazi olmus powerbank cok tatliymis:)

    YanıtlaSil
  4. Pandalı olan ğowerbank mıdır?? Çoook tatlıı

    YanıtlaSil
  5. 3 aşağı 5 yukarı benim çantamdakiler de sizinkilerle aynı :)

    YanıtlaSil
  6. Çantamın içindekiler yazısı uzun sürecek diye erinsem de yazmak için güzel bir yazı okumuş oldum :) Benri'nin kağıt sabununu bende çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  7. çok güzel ve şıkmış çantanız, çok beğendim, siz de kalabalık olmadan olmayanlardansınız, bendensiniz =) elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
  8. Ağrı kesici ve alerji ilacı malesef benimde hep çantamda... Bu arada, o powerbanka ve defretinize bayıldım :) Ben de bu mimi yapacağım ama bayram sonrasına kaldı artık :) Ellerinize sağlık Filiz Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
  9. çok seviyorum okumayı beni de mimlemişti Çağla ama fırsat bulup da hazırlayamadım bakalım inşallah bayramda resim çekebilirsem yazmak istiyorum :-))

    YanıtlaSil
  10. eline sağlık,her şey yerli yerinde düzenli keşke benim çantamda böyle düzenli olsa :)

    YanıtlaSil
  11. eline sağlık,her şey yerli yerinde düzenli keşke benim çantamda böyle düzenli olsa :)

    YanıtlaSil
  12. Keşke bu kadar doldurmasak şu çantaları :) çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  13. Aşırı düzenli *.* Her ürüne ayrı bayıldım :)

    YanıtlaSil
  14. eskiden ne çok mim yapardık. En sevdiklerimden biri çanta karıştırmak :)) belki bir ara ben de yaparım

    YanıtlaSil
  15. Ne kadar güzel bir çanta içi, benimkini görmek istemezsiniz.Elime ne geçerse atıveriyorum çantama.

    YanıtlaSil
  16. o pandalı powerbank mı? Çok ssevimliymiş, ayrıca çantanın dışı kadar iç astar kısmı da oldukça hoş <3

    YanıtlaSil
  17. Çanta karıştırmak çok zevkli 😊

    YanıtlaSil
  18. Gereksiz şeyler taşımıyorsun çantanda. Seni tebrik etmek istiyorum. Ben bunu başaramıyorum :D

    YanıtlaSil
  19. ay ne güzel ben çantayı bir döküversem hep ödenmiş veya ödenecek faturalar çıkıyor cnm imrendim sana )

    YanıtlaSil
  20. Çantanız pek cici:)Ben de çantada arka cep takıntısı var mutlaka olmalı:) Powerbank çok tatlı. Benim çantada yok yok. Ben de dökeyim bir ara çantadakileri:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma