9 Ağu 2016

I LOVE MAKEUP BLUSHİNG HEARTS KALP ALLIK İNCELEME

Makeup Revolution  popüler markaların sevilen ürünlerine ürettiği muadil ürünlerle tanınan bir İngiliz markası.I Love Makeup serisi adı altında ürettiği allıkları Too Faced'in Sweet Hearth allıklarına muadiller.Benim elimde aldığım ilk günden beri formu bozulmayan ve çok severek kullandığım bir Too Faced allık var.Bu allığı görüntü ve yapı olarak o kadar sevince yurtdışına çıkan kardeşimi fırsat bilerek Blushing Hearts allıklardan bir tanesini edinerek denemek istedim.
Bu yazıda bahsedeceğim allık ambalaj içindeki görünümüyle diğer markayla neredeyse birebir.Diğer markayla ambalaj kalitesi ve ürün yapısı ve fiyat bakımından farklılıkları var.Doku olarak tıpkı diğer allığım gibi kullanılsa bile renkleri birbirine girmeyen görüntüsü eskimeyen bir yapısı var.

  Altın şeftali,pembe ve bronz olmak üzere üç renk tonu bulunduran Peachy Keen adlı allığın renkleri karıştırıldığında ortaya pembemsi bir bronz çıkıyor.Renk oldukça canlı olmasına rağmen Blush Brush allık fırçasına az ürün geldiğini düşünüp bir tık daha sık kıllara sahip olan Multi Task ile uygulama yaptım.Pigmentasyon hakkında fikir sahibi olmadığım için koyu rengini tercih ettiğim allığın yüzümdeki duruşu az çok tahmin ettiğim gibi oldu.Aydınlık görünen,sedefli yapıdan dolayı biraz kusurları belli eden ve çok uygulandığında ben buradayım diyen bir rengi var.
 Ben yüzümde uygulanmış halini fotoğraflarken renk kontrolünü minik bir LCD ekrandan yaptığımdan resimlerdeki yoğunluğu biraz fazla olabilir.Ancak yoğunluğu azaltmak ve daha az belirgin bir renk elde etmek mümkün.Aydınlık yapısıyla bronzlaşmış ciltte çok daha iyi duracağını düşündüğüm bu allık beyaz tenlilerin uzak durması gereken tonlardan.
Renklerin dizilişi ve biraraya geldiklerinde verdikleri sonuç gayet güzel ancak bu allığın tek kusuru her zaman kullandığım fırça ile alırken oldukça tozutması hatta ürünün üzerinin toz tanecikleriyle kaplanıyor olması.
Fiyat ve renk seçeneklerinin çokluğu ve uzun süre kalıcılığı açısından değerlendirildiğinde 5 sterlin (yaklaşık 20 lira) olan fiyatı ürünü alınabilir kategorisine sokuyor ve tozutma kusurunu görmezden gelmemi sağlıyor.
Aynı ambalajda bronzer ve farklı tonlarda aydınlatıcı gibi ürünleride bulunan I Love Makeup ürünleri bence aklınızın bir kenarında bulunsun.İngiltere'ye gitme şansı bulur,giden bir yakınınıza sipariş verebilir ya da pek ekonomik olmasada satışını yapan instagram hesaplarından satın alabilirsiniz.

Kıyaslama yaptığım diğer allık yazısına ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

30 yorum:

  1. Rengi çok güzel ancak, dediğiniz gibi benim çok beyaz tenimde çok abartılı durabilir. Size çok yakışmış. Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle beyaz tenliler uzak durmalı ancak size uyup bize uymayacak çok hoş tonlarıda var.Çok beğendiğim bazı renkler vardı ancak aydınlatıcı gibi olur korkusuyla alamadım...

      Sil
  2. bayıldım Filizcim bu markanın bütün ürünlerine hasretle bakıyorum zaten keşke Türkiye'ye gelse dediklerimden güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben merak ettiklerimi epeyce bir toparladım canım ancak aydınlatıcı ve strobe ürünlerinde aklım kalmadı değil.Gelsede rahat rahat baksak ;)

      Sil
  3. O kadar güzel durmuş ki Filiz Hanım tozutsada almaya değer :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim beğenmenize.Evet bu fiyata değer ancak 50 liraları hakeder mi bilmiyorum ;)

      Sil
  4. Çok güzel duruyor cnm sanada çok yakismis,toz yapıdaki ürünlerin çoğunun tozuttugunu düşünürsek bu güzel renk için katlanılır bir durum diye dusunuyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.Too Faced ile kıyasladığımda bu epeyce tozutuyor aslında ancak uygun fırçayla uygulananınca sorun olmuyor ;)

      Sil
  5. keşke tc de olsa rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir gün bir sürpriz olur da gelir canım;)

      Sil
  6. Renkler cok hos gercekten, size katiliyorum bronze tenlerde sahane durur, hatta fazla bir bronze ten icin aydinlatici görevi bile görebilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk parlak ve canlı olduğundan koyu tenlere daha iyi uyar kesinlikle.
      Aydınlatıcı olarakta belki ama markanın aynı ambalajla gelen o kadar güzel aydınlatıcı renkleri var ki buna gerek kalır mı bilmiyorum;)

      Sil
  7. Bence Make up revolution markası fiyatına göre çok başarılı.Keşke ürünlerine daha kolay ulaşma imkanımız olsa:(Bu allıkta da gözüm var epeydir artık İngiltere'ye yolum düşerse alırım.Güzel günlerde kullanın,sevgiler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben markadan biraz alışveriş yaptım ancak çoğunu deneme şansı bulamadım daha.Ancak gerçekten öyle görünüyorlar.Çoğu drugstore markanın minicik farlarının fiyatına kocaman paletler tercih edilebilir;)

      Sil
  8. çook güzel bir yazı olmus ellerine saglıık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkürler.Çok sevindim beğenilmesine :)

      Sil
  9. Rengi de ambalajı da çok hoşuma gitti. Güle güle kullanın. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalaj çok sevimli gerçekten.Teşekkür ederim;)

      Sil
  10. Ambalajı,renkleri hepsi harika.Güzel günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  11. şekli kalp olunca zaten albenisi çok oluyor bir ürünün, renkler de harika olunca ortaya bir güzellik çıkmış, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısınız önce ambalaj aldırıyor ürünü.Too Faced taklit edilmese harika tasarım diyeceğim ancak kendi fikirleri olmadığından susuyorum :)))

      Sil
  12. Ambalajı görüntüsü şahane. MR ürünlerini ben çok beğeniyorum ama yanda ki palette de gözüm kaldı . Iconic 2 mi 1 mi ablacım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İconic 1 canım.Naked 2'yi oldum olası sevmediğimden 3'te elimde olduğundan bunu tercih ettim ;)

      Sil
  13. belki bir kaç yıl sonra bizimde ülkemize gelirde herkes kullanır. Renkleri ve duruşu çok hoş.

    YanıtlaSil
  14. Biraz yoğunluk renk vermiş ama çok da güzel olmuş ^.^

    YanıtlaSil
  15. allık çok hoş şekli de beni benden aldı rengi de çok yakışmış, ojeler de çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  16. Allıgın rengi cok guzelmis sanada cok yakismis beyaz tene uymamasina uzuldum ama yine de belki bir sansimi deneyebilirim ;))

    YanıtlaSil
  17. Fotoğraflar yine şahane ^^ Güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  18. Bu blog çok uzun zamandır aradığım şeydi. Güncel bilgiler için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma