23 Şub 2016

SEVGİNİN RENGİ KIRMIZI ETKİNLİK SPONSORLARI

Sevgililer gününün hemen öncesinde Sevgili Fatma'nın davetiyle #sevgininrengikirmizi etkinliğine katılmıştım.Bir önceki yazımda etkinlik günü detayları ve etkinlik günü bizimle birlikte olan firma yetkililerinden bahsetmiştim.Bu yazımda ise etkinliğe sponsor olan firmalardan bahsediyor olacağım.
Her biri birbirinden değerli olan sponsor ürünleri ile ilgili yorumlarım ürünleri denedikçe blogta olacak.


 FEEL.CO PARTİ VE ÜRÜN TASARIM
 Etkinliğin en sevimli detaylarından biri kuşkusuz Feelgood.co'nun fincan içindeki sukulentleriydi.Sukulentleri zaten çok severken böyle hoş bir sunumla sahip olmak çok güzel oldu.Kişiye özel ürün ve parti tasarımı yapan hesaba göz atmanızı öneririm.Etkinlik günü tanıştığımız tatlı sahibesi ihtiyaç duyduğunuz konularda size mutlaka yardımcı olacaktır.

DAGİ
 İç çamaşırı,pijama,eşofman alanında modern tarzdaki ürünleri ve kalitesiyle adından söz ettiren Dagi tüm katılımcılara birer pijama takımı göndermiş.Renk ve desenini oldukça beğendiğim pijamanın en dikkat çeken özelliği kumaşında sağlığa zarar veren boyar maddelerin kullanılmamış olması.

REAL HİPERMARKETLERİ
 1998 yılından bu yana Türkiye'de hizmet veren Real Hipermarketleri soğuk kış günlerimizi ısıtacak bir battaniye ile bizlerle oldu.Evasoft'a ait bu battaniye salonumun baş köşesinde yazılarımı yazarken bana eşlik etmek için yerini aldı bile...

NUTRİGEN
 Çocukların bağışıklık sistemini güçlendirmek,mineral ve vitamin takviyesi sağlamak için geliştirilmiş olan Nutrigen Kış Şurubu,Bağırsakları düzenleyen prebiyotik,üzüm çekirdeği ekstresi içeren vitamin şurubu ve sıcak çikolatalı içecek ürünüyle bizleri tanıştırdı.Kış şurubunu hemen iki kızıma vermeye başladım.Bağırsak düzenleyici prebiyotik içecek tozunu da araştırıp bu konuda sıkıntıları olan küçük kızımda kullanmayı planlıyorum.

PİERRE CASSİ
 Pierre Cassi bu güzel günde eşlerimizi unutmayarak onlar içinde bir sürpriz yapmış.Gömleği yıkayıp ütüleyen annenin kumaş yorumları ile gömleği kullanan eşin yorumları birleşerek yakında bir yazının konusunu oluşturacak.

SPLAT
 Şimdiye kadar Şili Biberi,Medical Herbs ve Blackwood çeşitlerini kullandığım ve Şili Biberini favori gösterdiğim Splat bu kez günün temasına uygun olarak Love Diş Macununu göndermiş.Beyazlatma ve uzun süreli ferah nefes vaad eden diş macununu keyifle kullanacağım.

PAKMAYA
Kakao,Sütlaç ve Pudingleri mutfağımın vazgeçilmezleri arasında olan Pakmaya yepyeni mutfak deneyimleri yaşatacak bir paket göndermiş.Pakmaya ile hazırladığım yiyecekleri instagram hesabımdan takip edebilirsiniz.

FARMASİ
 Denediğim pek çok ürününden memnun kaldığım Farmasi serisine yeni katmış olduğu oje,maskara,kalem ruj ve far paleti ile bizlerle oldu.Keyifle deneyip detaylıca yazacağım.

MEHTAP
 Mutfakların en tanındık isimlerinden biri olan Mehtap etkinlik için tencere ve tava olmak üzere iki farklı ürün göndermiş.Benim şansım tencereden yana oldu.En kısa zamanda içinden lezzet taşması dileğiyle...

KLİKSA
 Online alışveriş deyince akla gelen ilk isimlerden olan Kliksa günün rengine uygun olarak kırmızı bir çarşaf göndermiş.İlk fırsatta uygun temalı bir nevresim ile kombinleyip kullanacağım.

VPLEKSİHOME
 Kozmetik seven her bayanın severek kullanabileceği pleksi makyaj organizerleri üreten Vpleksihome tüm katılımcılara makyaj fırçalarını toz ve kirden koruyacak bir fırça organizeri göndermiş,İçinde bulunan ayraçlar ile göz ve yüz fırçalarını birbirinden ayırmak içinde kullanabiliyorsunuz.
Farklı ihtiyaçlara göre üretilmiş pek çok modeli bulunan Vpleksihome'un beş çekmeceli organizerine mutlaka göz atmanızı öneririm.Ben yakın zamanda mutlaka edinmeyi planlıyorum.

TRALLES FARM'S
 Doğal dengeyi bozmadan,çevreyi kirletmeden doğal ürünler üreten Tralles Farm  el yapımı doğal Zetinyağlı Gül Sabunu göndermiş.Organik bal çeşitleri,kurutulmuş yiyecekler ve el yapımı sabun ve banyo ürünleri üreten ve bu ürünlerin analiz raporlarını da siteye ekleyen Tralles Farm sayfasına göz atmanızı öneririm.

REVOX
 Hızlı saç uzatma özelliği ile bilinen At Kuyruğu bitkisi ekstresi içeren ürünleriyle bilinen Revox bu kez yeni ürünü olan Saç Kremi ile bizlerle oldu.Şu an maskesini denemekte olduğum bu ürün de en kısa zamanda denenip bloga yazılacak.

DERMOKİL
 Maskelerini severek kullandığım ve yakın zamanda blogta yer verdiğim Dermokil Temizleme sütü,el kremi ve kil maskesinden oluşan bir set göndermiş.Diğer ürünlere takviye edip kullancağım.

MARKABEBE
 Markabebe kızların bayılacağını düşündüğüm bir sticker seti göndermiş.Ben yazıyı yazana kadar göremediler tabi ama ilk fırsatımızda keyifli saatler geçirmemizi sağlayacağına eminim.

EYÜP SABRİ TUNCER
Yıllarca kolonyaları ile bildiğimiz Eyüp Sabri Tuncer ürün yelpazesine yepyeni ürünler eklemiş ve bu ürünlerden Doğal Zeytinyağlı Şampuan ve Macademya Yağı Özlü El ve Vücut Losyonu'nu denememiz için göndermiş.Sitelerini incelediğimde tahminimden çok daha fazla yeni ürünle karşılaştığım Eyüp Sabri Tuncer 'in internet sayfalarına göz gezdirmenizi öneririm.

İZİ WASH
İzi Wash renkli çamaşırların boyalarının açık renkli çamaşırlara geçmesini engelleyen kumaş mendillerini bizlerle paylaşmış.Ben beyaz ve renklileri daima ayrı yıkasamda renkli çamaşırların, içinde açık renk bölümler bulunduran çamaşırların rengini etkilememesi için bu mendilleri kullanıyorum.Size de tavsiye ederim.

PERFETTİ-VİVİDENT-MENTOS-CHUPA CHUPS
Perfetti bünyesinde olan Vivident,Mentos,Chupa Chups'ın en güzel ürünlerini bizlerle paylaşmış.Yeni çıkan ürünleri henüz denememiş olsamda Chupa Chups şekerlemeler ve Mentos Now Mints'in favorim olduğunu söyleyebilirim.Mentos'un meyve sulu drajeleri ise bu resim çekilir çekilmez evdeki miniklerce paylaşıldı bile...

VISSMATE
Yeni çıkan ve son dönemde yıldızı hızla parlayan Vıssmate severek kullandığım çamaşır suyunu bizlerle paylaşmış.

DİMES
Severek tükettiğimiz Dimes'e göndermiş oldukları  %100 Nar suyu ve Elma Suyu için teşekkürler.

BERRAK TURŞU
Link almak için girdiğim sitelerindeki beslenmeyle ilgili faydalı bilgiler nedeniyle saatlerce çıkamadığım Berrak Turşuları'na göndermiş oldukları turşuların yanı sıra çağımızın beslenme yanlışları hakkında oluşturdukları farkındalık içinde teşekkür ederim.

OMO
Yılların vazgeçilmez deterjan markası Omo yeni nesil sıvı deterjanını bizlerle paylaşmış.Renkliler için kullandığım deterjanlar arasında ilk sıralarımda olan Omo'ya paylaşımları için teşekkürler.Kirlenerek büyüyen iki miniğin olduğu bir ev için daha iyisi olamazdı.

SLEEPY
Son dönemde adını sıkça duyduğum Sleepy Lavanta,Gül ve Papatya kokulu ıslak mendilleri ile bizleri tanıştırdı.Gül kokulu olan Sleepy hemen kullanıma açıldı bile...

ECOCOTTON
Ecocotton  1.Sınıf Organik Ege Pamuğu ile üretilen Havlusunu Sevgililer Gününü kutlayan bir notla paylaşmış.Bütün üretim süreçleri sertifikalı çevre dostu tesislerde gerçekleşen ecocotton ürünlerine bundan böyle daha dikkatli bakacağım.

YUVA MAYA
''Çok Kabartıyoruz'' sloganı ile gelen Yuva Maya pofidik poğaçaların yaratıcısı olacak mayasının yanında spatula,fırça,fırın eldiveni ve Lezzet Sırları adlı kitabını bizlerle paylaşmış.Teşekkürler...

ALEV SAVAR
%100 Türk sermayesi ile üretilen Alev Savar Sprey içindeki aerosol ile kullanımı için herhangi bir eğitim gerektirmeden alevlenmelere karşı müdahalede yardımcı oluyor.
Yanan maddenin üzerini köpük ile kaplayarak oksijenle temasını kesen bu sprey bence her evde bulunmalı.

FREŞA
Elma ve Çilek aromalısı favorim olan Freşa'nın göndermiş olduğu bu paketle iki yeni çeşidiyle daha tanıştım.Ürünlerle birlikte gelen kapak açacağı ise metal kapakla temas ettiğinde ''Aç bir Freşa,hayatını yaşa!''sözünü dile getirmesiyle yüzümüzde gülümsemeye sebep oldu.

ODAK PARFÜMERİ
Odak Parfümeri kendi markaları olan Ziyba'nın Ziynet adlı parfümünü paylaşmışlar.100 ml cam şişede olan parfümün ferah kokusunu oldukça beğendim.Bir süre deneyimleyip detaylıca yazacağım.

ANNE KIZ TASARIM
 Anne Kız Tasarım adından anlaşılacağı üzere anneler ve kızları için birbirinden güzel tasarımlar yapıyor.Kızınızla birlikte giyebileceğiniz şık elbiseler,günlük kombinler ve şapkalar için sayfalarına göz gezdirmenizi öneririm.Biz fiyonklu şapkamızı çok sevdik ve hafta sonu sahil soğuğundan onunla korunduk.

HOLİKA HOLİKA
 Birbirinden çekici ürünlerini çok merak ettiğim ve Ankara'ya gittiğimde bir kez ziyaret edip alışveriş yapma şansı bulduğum Holika Holika çekilişle verilmek üzere dört adet el kremi göndermiş.Talihlilerden biri olduğuma çok sevindiğimi söylememe gerek yok sanırım :)

LAV TÜRKİYE
 Lav Türkiye'de Sevgililer Gününe özel kuş desenli çay takımı ve şekerlikten oluşan set ile bizimle oldu.Bende bahçemizde çiçeklenen ilk dalları seyrederken bu güzel  bardağı kullandım.

AYAKKABI DEVİ 
 Ayakkabı Devi birbirinden güzel ayakkabı modelleriyle etkinliğe renk kattı.Ben bordo renkli püsküllü ayakkabımı çok sevdim.Dolgu topuğuyla hem şık,hem ayağımı yormuyor hemde uygun fiyatlı.Yakında bu ayakkabıyla ilgili detaylı bir paylaşım yapacağım.

COSMED
Cosmed yeni ürünü Spot Control Jeli denememiz için göndermiş.Bu ara sıkça elimin altında bulundurup sonuçları ayrıntılarıyla paylaşacağım.

MİNİTOLİA 3D TASARIM
Son olarak Kalp şekilli kurabiye kalıpları ile günümüze renk katan üç boyutlu tasarım ve baskı atölyesi Minitolia 3D Tasarıma teşekkürler.

Sponsorlar ile ilgili yazıma burada son verirken tüm firmalara bir kez de buradan teşekkür etmek isterim.Ayrıca bizi bir araya getirmek için büyük emek veren ve güzel bir organizsyonla harika bir gün geçirmemizi sağlayan arkadaşım Fatma Doğan'a çok teşekkürler.
Fatma'nın keyifli yazılarına ortaklık edeceğiniz blogunun linkini aşağıda bulabilirsiniz.

http://sosyalannem.blogspot.com.tr/

18 yorum:

  1. Hediyelerini güzel günlerde kullan ♥

    YanıtlaSil
  2. fincan içindeki sukulente bayıldım doğrusu :) güzel günlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende görür görmez aşık oldum.Zaten çok severim sukulentleri ♥

      Sil
  3. Yüreğine ve ellerine sağlık Filiz'ciğim...

    YanıtlaSil
  4. Etkinlik teması çok güzeldi. Sponsorlar ve hediyelerinizde öyle. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temadan bizde çok memnun kaldık.Çok teşekkür ederim İlke'cim ♥

      Sil
  5. Ay şu Lav'ın bardaklarının şirinliği!!!! Sukulente bayıldığımı Instagram'da yazmıştım, ben de evdeki sukulentler için böyle bir yuva düşünüyorum şimdi :)) Vpleksihome'dan ben de bu fırçalıktan almıştım ama içinde ayraç yoktu ben aldığımda, IKEA'dan aldığım kumlardan doldurup fırçaları diktim, ama kumlar fırçalara yapıştı bu sefer de :( Ayraç fikri iyi olmuş :) Güle güle kullan hepsini, sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Başak'çım.Lav son zamanlarda birbirinden tatlı tasarımlarıyla benimde favorim.Uygun fiyatlı olmaları da çok iyi.
      Sukulentler zaten aşk♥Senin katıldığın gibi bir Workshop'a katılmak istiyorum mutlaka.
      Gelelin Vpeksi'ye ayraç fikri sonradan çıktıysa gerçekten iyi fikir olmuş.Yoksa göz fırçalarını içinde tutmak oldukça zor olur.Bir başka alışverişte ayraçta isteyebilirsin belki.
      Sevgiler canım ♥

      Sil
  6. Baya güzel bir etkinlikmiş :) biz de aynı gün Ayşegül'ün etkinliğindeydik, bir araya gelemedik canım ya :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Yasemin'cim öyleymiş.Bende sonradan farkettim orda olduğunuzu.En kısa zamanda biraraya gelmek dileğiyle o halde :)

      Sil
  7. gerçekten güzel ürünler :-)) anne-kız şapkası minik kelebeğine çok yakışmış güle güle kullansın.. en ilgimi çeken tabi bu alevden koruyan sprey oldu onu en kısa zamanda eve alacağım güle güle kullan hepsini :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz İrem'cim.Alevsavar çok gereksiz bir ürün gibi görünüyor ama ihtiyaç duyulduğunda ne önemli bir ürün değil mi? ...

      Sil
  8. Hepsi çok güzeller :) Mutlulukla kullanın

    YanıtlaSil
  9. iyi günlerde kullan canım umarım alev savarı kullanmak zorunda kalmazsın :)

    YanıtlaSil
  10. Birlikte olmak çok güzeldi. Resimlerin yine harika.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma