22 Şub 2016

ARZUM BELLİSSİMA FACE CLEANSING/ SONİC CİLT BAKIM SETİ

Bu yazımda sizleri yeni nesil bir yüz temizleme ürünü ile tanıştırmak istiyorum.
El ile yıkamaya göre 7 kat daha etkili sonuçlar veren bir cilt bakım ürünü hakkında bilgi almak istiyorsanız yazımı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum.

Arzum Bellissima Face Cleansing İtalyan Bellissima ile Arzum işbirliği ile üretilen bir cihaz.Şarj edilebilir özelliğe sahip batarya ile çalışan cihaz 80 saniye içinde daha temiz ve ışıldayan bir cilt vaad ediyor.
Siz cildinizi hangi yöntemle temizliyorsunuz bilmiyorum ama ben ilk olarak basit yüz temizleme fırçalarını kullandığımda el ile temizliğin yetersiz kaldığını fark edip bu uygulamaya son vermiştim.Sonrasında denediğim sonic titreşimli fırçalar ise cilt temizliğine farklı bir boyut getirip günlük rutinimin bir parçası oldular.
Arzum Bellissima Yüz Temizleme Cihazı Kullananlar

NASIL KULLANIYORUM?
Öncelikle bir misel su ya da makyaj temizleme mendili ile yüzümdeki makyaj kalıntılarını siliyorum.Ardından günlük temizleme başlığını takıp her zaman kullandığım yüz temizleme jeli ya da köpüğünü yüzüme dağıtıyorum.Cihazın iki titreşim ayarından ihtiyacım olanı seçiyorum ki çoğu zaman birinci kademe benim için yeterli oluyor.
Cihazı alın,çene ve boyun bölgemde 20'şer her bir yanağımda ise 10'ar saniye gezdiriyorum.Cihaz sahip olduğu zaman ayarı ile yüzün her bölgesi için uygun görülen süre dolduğunda başka bir bölgeye geçilmesi için bir uyarı sinyali gönderiyor.Öngörülen süre olan 80 saniye dolduğunda ise otomatik olarak kapanıyor.

Temizleme-Peeling ve Masaj aparatları cildin ihtiyaç duyduğu bakım uygulamaları için destek oluyor.
Arzum Bellissima Yüz Temizleme Cihazı Kullananlar

 Arzum Bellissima Face Cleansing üçgen şekilli,yumuşak ve ideal büyüklükteki fırça başlığıyla cildi çizmeden,zarar vermeden temizliyor.Temizlik sonrasında cildim parlamış,hızlanan kan akışıyla hafif pembeleşmiş ve tüm kirinden arınmış oluyor.
Bu aşamadan sonra en sevdiğim kısma geliyoruz...

Nemlendirme !!

Cihazın MİCROMASSEGE başlığı ile serum ya da nemlendirici mükemmel şekilde uygulanabiliyor.Ben bu kısmı gerçekten çok seviyorum ve cihazı kullanmadığım bazı günlerde bile nemlendirici serumumu bu başlıkla sonic masaj yaparak uyguluyorum.Böylece cildim hem rahatlamış hemde ürünü çok daha iyi emmiş oluyor.
Arzum Bellissima Yüz Temizleme Cihazı Kullananlar
 Yukarıda görmüş olduğunuz yedek başlık setinin içinde fondöten uygulaması için birde sünger başlık bulunuyor.Bu süngeri hafif nemlendirerek günlük fondötenimi kolayca uyguluyorum.
Bunun yanında cihazla birlikte gelen bir de peeling başlığı mevcut.Diğer fırça başlığına göre daha sert yapıda olan bu fırça ise haftada ya da on günde bir kullanılarak cildi  ölü hücrelerden arındırmak mümkün.

 Arzum Bellissima Face Cleansing cilt tipi ve ihtiyacınıza göre hergün,gün aşırı veya haftada bir iki defa kullanabilirsiniz.Büyük bir kolaylık olarak duşta kullanmanızda mümkün.
Sürekli kullanımdan dolayı fırçalar aşınırsa yenisiyle değiştirmek mümkün.Fırçaların kullanıma bağlı olarak 3-6 ay'dan sonra değiştirilmesi önerilmiş ancak ben daha uzun süre kullanabileceğimi ümit ediyorum.
Arzum'un bu ürünü tasarımı,şarj edilebilir bir ürün olması,cildimi tahriş etmemesi ve çok yönlü kullanım kolaylığı sağlayan başlıkları ile benim sevdiğim bir ürün oldu.
Cilt bakımınız için benzer bir ürün arayışındaysanız göz atacağınız ürünlerinden biri de bu olsun...

Siz yüz temizliğiniz için en çok hangi yöntemi tercih ediyorsunuz?Arzum Bellissima ya da benzer ürünler kullandıysanız sizin yorumlarınızı da beklerim...

26 yorum:

  1. Güzel bir cihaza benziyor ben daha uygun fiyatlı bir temizleyici cihaz kullanıyorum ama buna bakacağım teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Piyasada her fiyata ürün bulmak mümkün tabi.Ek özellikler ve farklı fonksiyonlar bunun fiyatını artırmış olabilir ;)

      Sil
  2. fırça seçeneğinin çok olması tercih sebebi olabilir kesinlikle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle.Özellikle masaj başlığına bayıldım ben :)

      Sil
  3. Temizlik için fiziksel temizleyici tercih etmediğimden bu fırçalardan da uzak duruyorum; ama, fondöten uygulama kısmı ilginçmiş :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.El ile temizlediğimde ne yazık ki cildimi tamamen arındırmıyorum ben.O yüzden basit yüz fırçalarını yıllardır kullanıyordum.Bu yüzden cihazlar bana iyi geldi ;)

      Sil
  4. Bu gibi ürünlerde aklıma tek takılan, acaba uzun süre kullanımda ciltte deformasyona sebep olur mu? Sarkmaları hızlandırır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihal'cim bu konuda kesin bir şey söylemem tabi ki imkansız ancak cildi deforme edecek bir sertliği yok.
      Özellikle boyun bölgesinde kullanıldığında ve masaj başlığı ile serum uygulaması yapıldığında sarkmaların önüne bile geçeceğini düşünüyorum ben :)

      Sil
  5. Gözenek içlerinin temizliği nasıl? Yeterli geliyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncesinde makyaj artıklarının fazlası alındığında gözenekleri gayet iyi temizliyor.

      Sil
  6. Kadınlara yönelik ürünlerin sonu yok sanırım:))) Ne ilginç aletler çıkıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet teknoloji biz kadınlar için çalışıyor :)

      Sil
  7. Çok güzel bir ürün.. Hiç duymamıştım. Kullanışlı görünüyor..

    YanıtlaSil
  8. Maalesef zaten hassas ve ince olan cildimde bu aletleri kullanamıyorum. Ancak farklı başlıkları ilgimi çekti.Masaj aletinin bir benzerini kullanıyorum ve çok memnunum.

    YanıtlaSil
  9. Pek kullanışlı bir ürün gibi görünüyor ancak benim hassas cildim ile barışabilir mi bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  10. Uzun zamandır bende merak ediyorum bu tarz makineleri en kısa sürede deneyeceğim canım teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  11. İlgi çekici bir alet... Acaba çok kuru ve hassas ciltlere nasıl olur??

    YanıtlaSil
  12. İlginçmiş, değişik başlıklarıyla çok amaçlı bir ürün :) İyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  13. Ürün gerçekten çok güzelmiş. Uyarı sistemi olması benim gibi çabuk dalanlar için çok iyi olmuş.Bende piyasada bir araştırayım denk gelirsem fiyatıda bana uyarsa almak isterim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Ürün baya iyi duruyor ancak akneli ciltler için nasıl olur bilmiyorum =(
    www.nyuubai.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  15. arzum gibi görününce uygun fiyatlı sandım ama fiyatını görünce şok oldum 400 lira :)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba.Blogunuzu takibe aldım.Instagramda da takip ediyorum. Bana da beklerim destek olursaniz çok mutlu olurum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  17. Fondöten uygulaması için sünger çok iyimiş, gerçekten ilgi çekici biraz da fiyatı daha indirimli olsa çok güzel olurmuş :))

    YanıtlaSil
  18. Daha çok yıpratır cildi gibi geldi sanki.

    YanıtlaSil
  19. Deneyimlerin güzel görünüyor,fiyatı da biraz uygun olsa düşünebilirdim :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma