24 Ağu 2021

CESUR, ÖZGÜVENLİ, BAĞIMSIZ BURBERRY KISSES İLE ETKİ YARATIN



Burberry, Suffo Moncloa tarafından fotoğraflanan Fran Summers'ı başrolde olduğu yeni Burberry Kisses kampanyasını tanıtıyor - zamansız güzelliği cesur bir ruhla kutluyor: etki yaratmaktan korkmayın.

 

Baş Kreatif Riccardo Tisci yönetimindeki kampanya, yeni fashion kodlarından yararlanıyor ve Fran Summers'ın ikiliğini keşfediyor. Koleksiyonun imza rengi The Red’e atıfta bulunan canlı bir arka plana dayanan ayna yansıması, Fran’in kişiliğinin çoklu yönünü temsil ediyor: öne çıkmaktan korkmayan zamansız güzellik ve cesur tavır.

 


BURBERRY KISSES HAKKINDA

 

Burberry Kisses kalıcı bir etki yaratmak için tasarlanmıştır. Yeni saten bitişli ve uzun süre kalıcı formüle sahip Burberry Kisses saten dudak rengi, tek vuruşta yüksek kapatıcılık sağlayan ve gün boyu yoğun bir pigmente sahiptir. Hyaluronik asitle zenginleştirilmiş formül, dudakların 24 saate kadar nemli kalmasına ve gün boyu rahat etmesine yardımcı olur. Koleksiyondaki her renk, eksiksiz duyusal bir deneyim sunan taze gül kokusuyla doludur.


ANA ÖZELLİKLER

-          24 saate kadar kalıcılık sağlayan uzun ömürlü formül

-          Orta ila yüksek kapatıcılık sunan yoğun pigment

-          Dudakları nemli tutmak için hyalüronik asit ile zenginleştirilmiştir

-          Eksiksiz bir duyusal deneyim için gül kokusu içerir  

 

UYGULAMA İPUÇLARI

Dudaklarınızın ana hatlarını çizmek için Lip Definer'ı kullanın ve ardından dudaklarınızı Burberry Kisses ile doldurun. Daha dolgun bir dudak için, Fresh Glow Highlighting Luminous Pen kullanarak belirginleştirin.

 

RENKLER

Burberry Kisses, yeni altın ambalajında ​​sunulan 31 farklı renge sahiptir.

Burberry'nin altı imza rengi, öne çıkmaktan ve etki yaratmaktan korkmayan kadınlar için zamansız güzelliği temsil ediyor.

 

TB Orange No. 17
Adını kurucumuz Thomas Burberry'den alan bu koyu turuncu, Riccardo Tisci ve İngiliz grafik tasarımcı Peter Saville tarafından oluşturulan Burberry'nin TB Monogramı'nda kullanılıyor. İlk olarak 2018'de tanıtılan Thomas Burberry Monogram, koleksiyonlarda kullanılan Burberry imzası haline geldi.


Russet No. 93
En çok satan renklerimizden biri olan Russet, ten rengi deri aksesuarlardan ilham alan özgüvenli, parlatılmış bir kırmızı-kahvedir. Bu renk, özgüvenli bir etki yaratmak için tüm ciltlere uygundur.

 

Oxblood No. 97
İngiliz moda mirasının bir parçası olan Oxblood, Riccardo Tisci tarafından Burberry çanta koleksiyonlarında kullanılan zengin bir bordo rengidir.

The Red No. 106
Kampanyada Fran Summers tarafından kullanılan bu klasik, koyu kırmızı, koleksiyonun imza rengidir. Kontrast, dualite ve güvenin mükemmel bir örneği olan The Red, klasik ve zarif ama cesur bir görünüm için Burberry ve Burberry Beauty koleksiyonlarında kullanılıyor.

Military Red No. 109
Bu klasik mavi-kırmızı, İngiliz üniformalarının resmiyetinden ilham almıştır. Klasik, cesur bir etki için Military Red’i seçin.

Signature Gold No. 188
İmza çantalarımızdaki donanımdan ilham alan parıldayan bir altın. Signature Gold, bireyselliklerini benimsemekten ve başkalarına ilham olmaktan korkmayan kadınlar için şık ama sıra dışı bir seçimdir. Lüks Burberry Beauty yeni ambalajına yansıyan altın, klasik İngiliz güzelliğini beklenmedik bir dokunuşla açığa çıkarıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma