5 Tem 2019

KOZMETİKTE YAZ FAVORİLERİM / NUXE,LA ROCHE,REVLON,YVES ROCHER

Uzunca bir molanın ardından haftanın ikinci postu olan''Yaz Favorilerim'' başlıklı yazımla yeniden aranızdayım.
Yazıda bahsedeceğim ürünlerden Anthelios Shaka Fluid dışındaki tüm ürünler en az iki yıldır kullandığım ve yenilemekten hiç çekinmediklerim arasındalar.Bu sebeple kısa kısa detaylarından bahsetmek ve benzer ürün arayışında olanlara nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum.
Revlon,Nuxe,essence,Yves Rocher Monoi,Physicians Formula
 1-Essence Next Stop Ever Yağ Emici Kağıt Mendil : Yağ emici bu incecik kağıtların nasıl bir nimet olduğunu yağlı/karma ciltli olmayan kimse bilemez.
Makyajlı ya da makyajsız ciltte gün içinde oluşan parlamayı tek hamle ile alabildiğiniz bu ürünler kullanım sırasında makyajı da bozmuyorlar.
Fiyatları oldukça uygun olan bu ürünü aynı ambalajda olmasa bile essence stantlarında ve Gratis mağazalarında satılan Cettua markasında bulabilirsiniz.
Cettua Mendiller neymiş neye benzermiş diyenler yazıdaki kırmızı renkli kısma tıklayarak daha önce yazmış olduğum yazıdan ürünü görebilirler.

2-Revlon Colorstay Overtime Kalıcı Ruj : Geçtiğimiz yaz tanışıp üçüncü kez aldığım Bare Naturale Bare Maximum kodlu bu ruj dudaklara doğal görünüm veren metalik rengi ve saatle boyu,hatta  bazen duş sonrasında bile çıkmayan formülü ile favorim oldu.Detaylarını Revlon Color Stay Kalıcı Ruj başlığında okuyabileceğiniz rujun tek kusuru hızlıca bitmesi.

3-Nuxe Işıltılı Yağ : Birkaç yıl önce Nuxe Işıltılı Kuru Yağ başlıklı  blog yazısında detaylarına yer verdiğim bu yağ ışıltılı ve ışıltı içermeyen iki farklı forma sahip.Ben ışıltısız olan klasik kuru yağı daha çok kışın cildimde ve saçlarımda kullanırken ışıltılı olanı yaz aylarında kol,bacak ve dekolte bölgemde kullanıyorum.Giysilere bulaşmaması için giyinmeden önce uygulanmasını önereceğim bu yağ,cildi nemlendirip gerginliğini alırken mis gibi kokmasını ve duş alana kadar ışıldamasını sağlıyor.
Revlon,Nuxe,essence,Yves Rocher Monoi,Physicians Formula
4-La Roche Posay Anthelios Shaka Fluid Güneş Koruyucu: Yaz kış farketmeksizin severek kullandığım La Roche Posay Anthelios Güneş Kremi bu yaz yerini daha likit formlu Anthelios Shaka Fluid'e bıraktı.Yüksek güneş koruma faktörlü bu ürün hassas ciltlere uygun olup gözaltı gibi bölgelerde bile kullanılabiliyor.Yapısı adeta su gibi akışkan olup çalkalanarak kullanıma hazır hale getiriliyor.
Cilt tarafından hızlıca emildiğini ve parlama yapmadığını da ekleyerek diğer detayları ayrıca paylaşacağım blog yazısına bırakıyorum.

5-Yves Rocher Monoi Edt : Benimle birlikte üçüncü yazını geçiren -güneş kremi kokulu- bu parfümü ilk aldığım zamanlar sevip sevmeme konusunda kararsız kalmıştım.Monoi Güneş Yağını kullananlar nasıl bir koku olduğunu zaten tahmin edecekler ancak bilmeyenler için Tiare Çiçeği içeren kokunun tatlı, birazda baygın bir aromaya sahip olduğunu söyleyebilirim.Detaylar tabiki Yves Rocher Monoi Edt başlığından okunabilir...

6-Physicians Formula Muru Muru Butter Bronzer : Bir bronzer düşünün ki ,mineral içeriğiyle gönül rahatlığıyla kullanılsın,kadifemsi yapısıyla fırçaya kolayca gelip uygulaması kolay olsun,yumuşacık rengiyle yüzünüzü ısıtsın,sadece bronzer değil allık olarakta kullanılsın,üstelik mis gibi kokusuyla kullanımı zevkli hale gelsin.İşte o bronzer şu an ikincisini kullandığım ve favoriler listeme çok önceden beri yerleşip detayları yazılmış olan Physicians Formula Muru Muru Butter Bronzer olur.
Son dönemde Gratis mağazalarında satışının başlamasıyla indirimlerde değerlendirilebilecek ürünler arasına giren bu bronzeri alışveriş listenizin başına eklemenizi öneririm.

Benim favori yaz ürünleri dendiğinde aklıma ilk gelenler bunlar.Siz yaz aylarında en çok neler kullanmayı seviyorsunuz?

11 yorum:

  1. muru muru, nuxei YR Monoi ve yeni başlamış olsam da shaka fluid benim de yaz favorilerim içinde .:-)

    YanıtlaSil
  2. Nuxe yağ hep aklımda ama hiç bir yaz almadım :))

    YanıtlaSil
  3. Ürünler çok güzel görünüyor açıklamalar çok işe yarayacak ,not alıyorum

    YanıtlaSil
  4. Benim de vazgeçilmezlerim arasında Nuxe yağ geliyor :)

    YanıtlaSil
  5. Revlon ve Essence ürünleri hariç diğerlerini daha önce severek kullanmıştım. Favorin olması çok doğal çünkü ürünler gayet başarılı :)

    YanıtlaSil
  6. Monoi'yi merak ettim deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
  7. Nuxe ışıltılı kuru yağ her zaman favorim. Ben YR Monoi yağı ne kadar çok sevdiysem, parfümünü bir o kadar sevemedim. Shaka fluid ise bu yaz denenecek :)

    YanıtlaSil
  8. Yves rocher i tek geçiyorum her zaman olduğu gibi. Benimde yaz favorilerim arasında olanlar var . Teşekkürler canım 🌸🌸

    YanıtlaSil
  9. O zaman bu yazından sonra bu ünlü bronzeri kesınlıkle bende alırım <3

    YanıtlaSil
  10. Revlon ruj ve nuxe kuru yağı merak ettim 😊

    YanıtlaSil
  11. Güneş kremini çok merak ediyorum. Elimde kremlerim olduğu için henüz almadım ama aklımda:) sen tavsiye ediyorsan zaten kesin almam lazım. Gözaltına dahi kullanılıyor olması da şahane. Çünkü bu sene en çok gözlüğün altında kalan bölgelerin yanmasından şikayet ettim

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma