3 Şub 2019

FOREO LUNA 2 İLE CİLDİNİZİ MAKYAJA HAZIRLAYIN.MAKYAJ CİLTTE NASIL DAHA KUSURSUZ DURUR ?

Çoğu zaman bütçe dostu ürünleri seviyor olmama rağmen söz konusu olan uzun süre kullanabileceğim bir bakım cihazı olduğunda bunun cildim için  harika bir yatırım olduğunu düşünüyorum.
Pahalı makyaj bazlarına,fondötenlere hepimiz sıkça harcama yapıyor olsakta çoğunlukla gözümüzden kaçırdığımız minik bir detay olabiliyor.Bu da bu ürünleri iyi temizlenmiş bir cilde uygulayarak daha iyi bir cilt görünümü elde etmek oluyor ki be bunu FOREO LUNA 2 ile elde edebiliyorum.
FOREO LUNA KULLANANLAR
 Güzellik ve Bakım konularına ilgi duymaya başladığım ilk yıllardan bu yana cildimi temizlemek için pek çok farklı ürün ve cihaz kullandım.Kimi zaman iyi temizleyemediğim süngerler kimi zamansa eskiyen fırça başlıkları kimi zamansa çabuk biten piller ile uğraşmak zorunda kaldım.Farklı cilt tipleri için farklı renklerde üretilen pembe renkli FOREO LUNA 2 ise normal cildimin temizliği ile ilgili aklımda olan soruların cevabıydı.
FOREO LUNA YÜZ TEMİZLEME CİHAZI KULLANANLAR

NASIL KULLANIYORUM?
Makyaj uygulamasına başlamadan önce cildi iyice temizleyip nemlendirmek iyi görünen bir makyajın olmazsa olmazlarındandır.Gözenekleri tıkalı  bir cilde en iyi fondöteni uyguluyor olsak bile beklediğimiz pürüzsüz sonucu alamayacağımız için  ben ilk adımı cildimi temizlemeye ayırıyorum.Makyaj Öncesi Cilt Bakımı Rutini FOREO ile tamamladıktan  sonra hem makyajım yüzümde daha iyi görünüyor hem de daha az kozmetik ürün kullanarak istediğim sonuca ulaşıyorum.
FOREO LUNA YÜZ TEMİZLEME CİHAZI YORUMLARI
Granüllü ya da sert temizleyicilerin bu ürünle birlikte kullanılmamasına dikkat etmek gerekiyor.O yüzden su ile ıslattığım yüzüme tercihen hafif formüllü bir köpük ya da jel temizleyici uygulayıp cihazı yüzümde gezdirmeye başlıyorum.Yüzün her bir bölgesi için titreşimli bir uyarı aldıktan sonra diğer alana geçiyorum. Bu esnada silikon temas noktaları cildimi nazikçe temizliyor.

Günlük rutinimde  FOREO LUNA 2'yi sabah ve akşam olmak üzere iki kez sadece iki dakika süreyle kullanıyorum.Bu sürenin bir dakikasını cildimi yağ ve kirden arındırmaya kalan diğer bir dakikası ise anti-aging tarafı ile cilt bakım serumumu uygulamaya ayırıyorum.Cihazın t-sonik titreşimleri ile canlanan cildim,kullandığım bakım ürününü kolayca emerek ekstra fayda görmüş oluyor.
On günlük bir kullanımdan sonra cildimin çok daha iyi göründüğünü,burun bölgemde fondöten sürdüğümde daha da belirginleşen minik noktacıklardan eser kalmadığını da mutlaka eklemek istiyorum.

Son olarak cilt temizliğim bittiğinde cihazımı sadece suya tutuyorum.Medikal dereceli silikonu bakteri birikmesine dayanıklı olup daha hijyenik olduğu için gönül rahatlığı ile kullanabiliyorum.

Siz de güzel bir cildin ve kusursuz makyajın ilk olarak cilt temizliği ile elde edilebileceğini düşünüyorsanız etkili bir bakım rutini için FOREO LUNA 2 'ye şans verebilir,el ile yapılan temizliğe kıyasla daha ilk kullanımda başlayan gözle görünür etkinin tadını çıkarabilirsiniz.



20 yorum:

  1. Son zamanlarda sıkça rastladığım bir ürün, oldukça pratikmiş :)

    YanıtlaSil
  2. çok pratik ve güzel bir ürün
    güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  3. Bu çok güzelmiş almak isterim.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir ürünmüş..hem de çift taraflı etkili ..

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünü ben de çok merak ediyorum. Çok teşekkürler bu bilgiler için Filiz hanımcım 💕

    YanıtlaSil
  6. Mükemmel bir ürün harika sonuç veriyor

    YanıtlaSil
  7. Bu ürünü hep duyuyorum son zamanlarda. Gerçekten işe yarıyor mu diye merak ediyordum. Paylaşımınız için teşekkürler Filiz Hanım. Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Merak ettiğim ama fiyatından dolayı uzak durduğum bir ürün:)

    YanıtlaSil
  9. Foreo Luna2'den etkili sonuç almışsınız.. ne güzel.. Cildi makyaja hazırlamak da önemli tabi.. Daha güzel makyajlar için önce temiz bir cilt şart..
    Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  10. O kadar çok gördüm ki internette çok merak uyandırdı ayrıca pratik de geldi bana.

    YanıtlaSil
  11. Foreo luna 2 oldukça merak ettiğim bir cihaz,fiyat olarak yüksek ürünler ama sonucu düşününce insanın aklı kalıyor.

    YanıtlaSil
  12. Guzel bir urune benziyor denemek lazim💖

    YanıtlaSil
  13. adını sık sık duyduğum ama emin olup da alamadığım bir ürün kendisi :-)) güle güle kullan canım senin yorumlarından sonra şöyle bir daha inceleyeceğim bunu...

    YanıtlaSil
  14. Ben de çok severek kullanıyorum hatta bu ara yazısı gelecek benim de minisinin :)

    YanıtlaSil
  15. Gerçekten merak ettim bu ürünü. Yüzü temizlemeyi keyifli bir halede getiriyor :)

    YanıtlaSil
  16. Ben sanırım yanlış yapiyor musum. Tesekkurler bilgilendiri oldu.:)

    YanıtlaSil
  17. Paylaşımınıza teşekkürler...

    YanıtlaSil
  18. Güzel bir ürüne benziyor,deneyimlerini bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  19. sanırım aradığım ürünü buldum bende hemen inceleyeyim güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  20. Bende cok merak ediyorum bunu yaa😍😍 Yazi icin cok tesekkur ederim. Sevgiler💙💙

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma