29 Mar 2018

LOREAL MAGİC RETOUCH BEYAZ KAPATICI SPREY DENEYİMİ

Beyaz saç telleriyle daha 18 yaşındayken tanışmaya başlamış biri olarak uzun yıllardır saçlarımı boyuyorum.Özellikle son iki yılda saç boyama sıklığım üç haftaya düşmüş,hatta boyamayı takip eden iki haftanın sonunda gördüğüm beyaz saç telleri beni rahatsız eder hale gelmişti.
Daha önce piyasada gördüğüm saç maskarası gibi ürünlere hiç itibar etmememe rağmen Loreal Magic Retouch Beyaz Kapatıcı Sprey ilk gördüğümde dikkatimi çekti.

 Migros indirimlerinden birinde 12.50 ₺ gibi bir fiyata alıp denediğim bu ürün kısa süre içinde banyo dolabımın demirbaşları arasına girdi.
Bugün bu yazımda spreyi nasıl kullandığımdan,saçlarım üzerindeki olumlu/olumsuz etkilerden bahsetmek istiyorum.

İlk iş olarak tam sayısını bilmediğim ancak pek çok renk alternatifi olan saç spreylerinden kendi saç rengime en yakın olanı seçmeye çalıştım.Seçmeye çalıştım diyorum çünkü bir çok mağazada ürün tester'ı bulunmuyor.Bulunsa da bitmiş oluyor.Ürün görseline bakarak seçim yapmak tıpkı saç boyalarındaki gibi tam sonuç vermediğinden bir iki deneme sonunda renginize en yakın spreyi bulup uzun sürecek bir yol arkadaşlığına başlayabilirsiniz.

NASIL KULLANIYORUM?

Beyaz saçlarım saç ayrımım ve şakaklarımda daha çok göze çarpıyor.Bu saçlar görünümleriyle beni rahatsız etmeye başladığı an iyice çalkaladığım saç spreyini 10 cm kadar uzaktan kapatmak istediğim bölgeye sıkıyorum.Bu esnada hafif bir gaz spreye eşlik ediyor ve renk pigmentleri saç tellerime yapışarak beyaz görünümü tamamen kapatıyor.
Ürünü uyguladıktan sonra lavabomda minik minik damlacıklar görüyorum.Hatta şakaklara uygulama yaparken bu damlacıklar dahada büyüyebiliyor bu yüzden ürünü banyo dışında kullanmanızı önermiyorum.

Loreal Magic Retouch Sprey bir sonraki yıkamaya kadar saçlarımdan kıpırdamıyor.Yastığıma bulaşmıyor.Parmaklarımı uygulama yaptığım bölgede renk geçişi var mı diye gezdirirsem ya da başımı kaşırsam elime bir miktar transfer oluyor.Ayrıca uygulama yapılan bölgedeki saç dokusu his olarak biraz daha farklı oluyor.Ancak bu farklılık karşıdan bakan birinin fark edeceği bir durum değil.
Kullandığım dört aylık sürenin sonunda bu ürünün saç boyama sıklığını en az bir hafta daha uzattığını,acil çıkan bir davet vb organizasyonda acil saç boyama krizinden beni kurtardığını rahatça söyleyebiliyorum.
Küçük boy olup çabuk bitişine göre değerlendirildiğinde tek kusuru indirimsiz fiyatı olan Magic Retouch, beyaz sorunu olanların denemesini önerebileceğim ürünler arasında.

Siz Loreal'in bu spreyini deneme fırsatı buldunuz mu? Varsa sizin deneyimlerinizi de okumak isterim.

11 yorum:

  1. Benim de çok dikkatimi çeken bir ürün ama maalesef kızılı yok :(

    YanıtlaSil
  2. Acil durumlar için çok kurtarıcı..

    YanıtlaSil
  3. bende kullanıyorum, ama şakaklara sıkarken her yerimi boyuyor, tepeler için daha kullanışlı

    YanıtlaSil
  4. Ilginc bir urunmus ilk firsatta denemeyi istiyorum❤

    YanıtlaSil
  5. Benim de çok erken yaşlarda saçlarım beyazlamaya başladı. Çok işime yarayacak bir sprey. Hemen alıp denemek istedim.

    YanıtlaSil
  6. ben de geçen ay denedim. DSip boyasına gitme süremi 1 hafta uzattı ve iş yerinde kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. Ben beğendim doğrusu.

    YanıtlaSil
  7. Beyaz saç derdi olmayan şanslılardan biriyim. Ama arkadaşlarımdan biliyorum ne büyük sıkıntı olduğunu. Acil durumlar için güzel bir çözüm, önereceğim!

    YanıtlaSil
  8. Şu an sanırım sadece 1 tane nazarlık beyaz tel var saçımda. 2 ayda bir kızıl sevdamdan dolayı boyama yaptırıyorum. Şu an böyle bir ürüne ihtiyacım yok ama dediğin gibi ihtiyacı olanlar için '' durumu idareten acil saç bakım spreyi'' olarak günü kurtarır derim...

    YanıtlaSil
  9. Ben denedim ancak cok memnun kalamadim.

    YanıtlaSil
  10. Bende kullanmak istiyorum bu ürünü. Böyle küçük beyazlar çıkınca ve aşırı derecede belli olunca ben sinir oluyorum. Tavsiyen üzerine iyice emin oldum. Mutlaka bakacağım.

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, bu ürünü ilk çıktığından beri sürekli kullanıyorum. Öyle bir hafta falan değil, beyazlar epey belirginleşene dek kullanıyorum. Boyaya gitmekten nefret ediyorum, o yüzden çok çok memnunum.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma