23 May 2017

KLAPP X-TREME KIRIŞIKLIK ÖNLEYİCİ DUDAK KREMİ


Orta yaş sınırına yaklaşıp anti-aging ürünlere ilgisi artmayan sanırım yoktur.
Otuzlu yaşların tam ortasında daha önce farketmediğiniz çizgiler bir anda yüzünüze yerleşiveriyor ve işte o anda alarm zilleri çalmaya başlıyor.Yüzümde gördüğüm ince çizgilerden kullandığım herhangi bir ürünle kurtulacağımı düşünmesemde şimdi yapacağım bakımla gelecekte oluşacak kırışıklıkları geciktirdiğimin farkındayım.

Bu yazımda ilk kez denediğim,daha önce kullandığım yaşlanma karşıtı ürünlerden çok daha farkılı bir bölge için tasarlanmış bir üründen,Klapp X-Treme Anti Wrinkle Lip Boost- Kırışıklılık Önleyici Dudak Bakım Kreminden bahsedeceğim.
Klapp Ürünleri Kullananlar
Alman Dermokozmetik marka Klapp farklı cilt tiplerinin özel ihtiyaçları için fonksiyonel içerikler bulunduran  ürünler üretiyor.X-Treme serisine ait 15 ml'lik dudak bakım kremi de bunlardan biri.

Anti Wrinkle Lip Boost tüm cilt tiplerinde aktif içerikleriyle üçlü dudak bakımı sağlıyor.İçerdiği peptidler ile dudaklar üzerindeki kırışıklıkları azaltmayı,düzgün bir deri elde etmeyi ,
Tripeptid Maxi-Lip ile dudaklara hacim vermeyi,acıbadem yağı gibi bitkisel içerikler ise dudakları yumuşatmayı vaad ediyor.
Klapp Ürünleri Kullananlar
Alışık olduğumuz dudak kremlerinden farklı olarak losyonumsu bir yapıya sahip olan Klapp,yassı başlığı sayesinde kolayca uygulanıyor.Uygulandığı bölgeye parlaklık veriyor ancak bu parlaklık dokunulduğunda ele gelen ıslak bir yapının aksine dudaklara entegre olmuş bir halde hissediliyor.
Klapp Ürünleri
Temiz dudaklara sabah akşam masaj yapılarak uyguladığım ürün kokusuz olması ve dudaklarımı nemlendirmesiyle beğendiğim bir ürün oldu.Sürdükten sonra dudaklarımda hafif bir karıncalanma hissi oluştu ancak gözle görebildiğim bir dolgunlaşma oluşmadı.
Kırışıklıkları önleme vaadinden aktif içerikleri sayesinde uzun vadede umutluyum ancak kullandığım ilk ay için dudaklarıma bakım yapan iyi bir dudak ürünü demekle yetineceğim.
En büyük kusuru ise bir dudak kremine ödenecek miktarın biraz üstünde olan fiyatı denebilir.

Detaylı ürün bilgilerine ulaşmak ya da satın almak için Lila Kutu 'ya göz atabilirsiniz.

17 yorum:

  1. bu tarz ürünleri kullanmaktan genelde çekiniyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bende başladım kullanmaya, artık yaş ilerliyor ve her bölgeye ayrı krem safhasına geçmek şart oluyor :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudaklarinizi böyle kimyasal ürünlerle değilde azgın bir erkeğin dudaklarına bırakırsanız daha çok beslenecek tir

      Sil
  3. İlk defa duydum bu ürünü ama faydalı bir şeye benziyor. Uzun vadeli kullanmak şart tabi bu ürünleri. Güle güle kullan. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. neler çıkarıyorlar bakalım daha neler göreceğiz

    YanıtlaSil
  5. Nemlendirici olarak kullanılabilmesi iyi olmuş, umarım kullandıkça dolgunluğa etkisi olur :)

    YanıtlaSil
  6. ben kırışıklık önlemesi açısından gece kullanmaya başladım dudak çevreme ve üzerine ince bir tabaka halinde sürüyorum şimdilik fena değil gibi dudak görüntüm sanki daha iyi geliyor bana bakalım biraz daha kullanayım yazacağım :-)) güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  7. Bu tarz bir ürün farklı bir markanın kullanmış bloğumda da anlatmıştım gerek duymuyorum şimdilik ama aklımda da olsun tabi :)

    YanıtlaSil
  8. Haklısın orta yaşı geçince insan kırışıklık, cildi koruma gibi ürünlere daha bir bakar hale geliyor...

    YanıtlaSil
  9. güzel bir ürün, bilgi verdiğiniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Dudak için kırışıklık kremi olduğunu ilk kez görüyorum. Benim içinde dudaklarım oldukça önemlidir ,bakım kremlerini sürekli kullanırım. Yine çok güzel bir yazı olmuş.Ellerine sağlık canım,öpüyorum.

    YanıtlaSil
  11. Bu tarz ürünlerin vaadini yerine getirmesi bir kaç kutudan sonra oluyor sanırım 🙄

    YanıtlaSil
  12. Oldukça ilginç ve güzel bir ürüne benziyor. Dudaklarımız ve dudak çevresi çok çabuk kırışabilen bölgeler... Kremlerin kırışıklıkları düzelteceğine ben de inanmıyorum ama düzenli bakımla bunu geciktirebileceğimizi düşünüyorum. Keşke, o kadar çok paraben çeşidi içermeseymiş. Güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  13. Kirisik karsiti ürünlere kapimiz açik 😊

    YanıtlaSil
  14. Uzun vadedeki vaatlerini gözlemlemeyi umuyorum; ama, kısa vadede de kullandığımda dudaklarımı bir anda pürüzsüz ve gergin göstermesiyle çok hoşuma giden bir ürün oldu. Mükemmel bir dudak bazı bana göre. Fakat gerçekten fiyatı uçuk... Güle güle kullan Filiz'cim!

    YanıtlaSil
  15. Aslında güzel düşünülmüş bir ürün

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma