16 May 2017

BLOGGER ETKİNLİĞİ : DUYGUNUN BLOGU İKİ YAŞINDA

Geçtiğimiz hafta blog yazarı arkadaşlarımdan tatlı mı tatlı Duygu'nun Blogu'nun ikinci yaşını kutlamak üzere bir etkinlikte bir araya geldik.Bol bol sohbet ettiğimiz,yeni markalarla tanıştığımız keyifli bir gün geçirdik.
Ümraniye'de bulunan etkinlik mekanı ben gittiğimde çoktan hazırlanmış ve tatlı bir sohbet çoktan başlamıştı.Masalarda @worldofhama'nın hazırlamış olduğu aksesuarlar,@tugbanın_gezegeni ve @denizkokulutas 'a ait mis kokan çerçeve, duvar süsleri ile diğer sponsor ürünlerinin bir kısmı bulunuyordu.
Hama Yapımı
Blogger etkinliklerinin en keyif veren yönü ortak zevklere sahip olduğumuz yeni insanlarla tanışıp yeni markalar keşfetmek ve sonrasında bunu okuyucuyla buluşturmak oluyor.
Bizde kendi aramızdaki sohbetimizin devamında etkinliğe sunum yapmak için davetli olan firma yetkililerini dinledik.Bu firmalardan iki tanesi ile daha önce tanışmışken diğer ikisini ilk kez bu etkinlik sayesinde tanımış oldum.
Şimdi öncelikle bu firmalara ardından da sponsor markalara göz atalım.


Arı ürünlerinde uzman olan BEE'O sağlıklı,güvenilir,doğal ürünler üreten,bu üretimler esnasında son teknolojiyi kullanan bir firma.

 BEE’O kestane balı,çam balı, yayla balı,gibi doğal ve saf bal ile birlikte polen, arı sütü ve propolis ürünlerini, tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına, lezzet tercihlerine yanıt verebilecek farklı versiyonlarıyla üretiyor.
 Doğallık ve gıda güvenliğine uygunluğu analizler ile doğrulanarak ve biyolojik aktiviteleri korunarak tüketicilere ulaşan marka ürünlerinden Propolisli  Boğaz Spreyi ve Sürülebilir Propolis kakao,fındık,ham bal içerikli ürünleri bize detaylarıyla anlatıldı.
Ben bu iki ürüne daha sonra ayrıca yer vereceğim.



Etkinlik günü tanıştığım bir diğer marka olan BioNike yetkilisi bize firmadan ve ürün serilerinden bahsetti. 
1930’larda bir ilaç firması olarak Milano’da kurulan İtalyan kozmetik firması ICIM International’ın bir markası olarak karşımıza çıkan BioNike, Bio=Hayat Nike= Başarı kelimelerinin bir araya gelmesiyle oluşmuş.
Hassas ciltli bireyler de dahil olmak üzere etkinlik, güvenilirlik,iyi kalite/fiyat oranı sağlamayı prensip edinen marka, ürünlerindeki içeriklere dikkat ederek alerjiye yol açan nikel,parfüm,paraben,gluten ve daha çok pek zararlı bileşeni içermeyip telore edilebilen nazik bileşenlerle üretmiş.
Marka hikayesini dinledikçe ürünlerini merak ettiğim markanın Güneş Kremini bir süre denedikten sonra detaylıca yazıyor olacağım.

MILK_SHAKE

Daha önce ürünleriyle tanışıp blogda detaylıca bahsettiğim Milk_Shake firmasından Mustafa Bey'in keyifli sunumunu izledik.Vanilya ve sarı saçlara uygulanan yaban mersini kokulu saç bakım köpüklerine dokunduk saçlarımıza ve cildimize uygulayıp test ettik.
Sadece saça bakım yapma amaçlı kullanılan bu köpüğe 16 farklı renk alternatifi bulunan geçici saç boyalarından eklenerek saçlarda etkisi birkaç gün süren renklendirme işlemini pek çoğumuz çok etkileyici bulduk.
Markaya ait Milk_Shake Saç Bakım Köpüğü ve Argan yağı yazımı okumadıysanız yazının renkli kısmında bulunan linkten detaylara ulaşabilirsiniz.


SOSYAL ANNEM LR EKİBİ
Sosyal Annem LR ekibinden Fatma Doğan etkinlikte bizlerle oldu.Kendisi aynı zamanda blogger olduğundan hem bolca sohbet ettik hemde LR ürünleri ile ilgili yorumlarını dinledik.

Derinlemesine temizlik sağlayan Zeitgart Cilt Temizleme Cihazı ürünü merak eden arkadaşlarımız tarafından uygulama yapılarak denendi.Benimde haftada bir derin temizlik için kullandım Zeitgard 1 ve diğer LR ürünleri için @sosyalannemlrekibi ve @dblogulrekibi size yardımcı olabilir.


Sponsor markaların detaylarına geçmeden hemen önce Butiktatli.com tarafından yapılan pastayı göstermeden edemeyeceğim.Özel günleriniz için hazır pasta yerine el yapımı bir pasta yaptırmayı düşünürseniz mutlaka aklınızda olsun.

SPONSORLAR


Farmasi Tea Tree BB Krem ile bizlerle oldu.Markadan denediğim ikinci ten ürünü olan bu BB kremi elime geçtiği günden beri  kullanıyorum.İlk fırsatta size de bahsetmek istiyorum.

Club Veronique oda spreyleri,dolap kokuları gibi ürünleriyle popüler olan bir marka.Geçtiğimiz aylarda İspanya'da ürünlerine bolca rastlamıştım. Daha önce Vanilya aromalı spreyi iş yerimde kullanmışım.İlk fırsatta bu yeni kokuyu da deniyor olacağım.

Capilactif-Capicade ve Moshos Garden numune ve seyahat buyu ürünler ile etkinliğe katılmışlar.Sizi bilmiyorum ama ben kağıt tester denemeyi gerçekten hiç sevmiyorum.Bu yüzden bu ürünleri denemek isteyen birilerine vermeyi planlıyorum.
Mat Kozmetik; Esterel markasına ait bir göz kalemi ile renkli eyeliner ürünlerini denememiz için göndermiş.Alman markası olduğunu duyduğum Esterel'in göz kalemi hakkında epeyce olumlu yorumlar duymuştum.Denediğimde bende yorumlarımı sizlerle paylaşıyor olacağım.


Hasbi Mecnun Ambalaj; Karton poşet,mum gibi ürünlerini paylaşmış.

Thera Line; anne sütünü artırıcı,sakinleştirici bir bitki çayı ile yeni tanıdığım bir marka oldu.Ben yıllar önce süt artırmak için neler neler denemiştim.Bu yüzden emziren annelerin bu markayı hemen keşfedeceğinden  kuşkum yok.  :)

Lr ürünlerinden ilk kez bir diş macunu deniyor olacağım.Deneyimlerimi tabi ki blogda paylaşıyor olacağım.
 StopEver; günlük yaşamımızda karşılaştığımız sıkıntılı durumlarımızı hafifletmek için ürünler geliştirmiş.Migren bandı,Adet ağrıları için ısıtıcı ped,Topuk plasteri ve diş ipi bunlardan bazıları ve çok yakında blogda olacaklar.
Sitil Boya; minicik bir kutuya sığdırmış olduğu onlarca ürün ile bizi epeyce şaşırtı.Ayakkabı ve deri montlar için özel  boya ve bakım ürünleri bulunan Sitil ürünleri arasında en çok dikkatimi çeken Sneaker temizleyici oldu.Denediğimde Sneaker'larım bembeyaz hale gelirse size de bu keşiften bahsediyor olacağım.
Vissmate; Banyo jel,mini çamaşır suyu,lavabo açıcı ve fırçadan oluşan bir set göndermiş.Banyo jelin kokusu ve etkisi çok iyi.İlk fırsatta denememizi öneririm.
Dr Oetker ; Ekmek Karışımı,Kek Burger,Brownie'li Puding ve Fondü ile etkinliğe katılım göstermiş.
Naturelka ; Doğal sebze ve meyve tozları ile tanıdığım Naturelka üç farklı ürününü göndermiş.Daha önce denediğim portakal kabuğu tozunun minicik bir miktarıyla mis gibi portakal kokan kekler hazırlanabiliyor.
Yayla Bakliyat ; Marka daha önce hiç denemediğim iki ürünü olan Siyah Kinoa ve Kırmızı Fasülye ile sponsor olarak benim için  yeni bir deneyimin kapısını aralıyor.
Ürünleri denediğmde instagram hesabım @makyajkelebegiblog adresinde paylaşıyor olacağım.

Etkinlik detayları ve sponsorlar yazıma burada son verirken sevgili Duygu'nun blogunun ikinci yaşını tekrar kutluyor,daha uzun yıllar aynı keyifle yazmasını diliyorum.Daveti ve tüm emekleri için tekrar teşekkürler...

























8 yorum:

  1. Aloe Veralı diş macununu merak ettim :) hepsini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel hediyeler, hepsini de güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. ben teşekkür ederim geldiğin ve iyi dileklerin için :)
    Yazını çok beğendim <3

    YanıtlaSil
  4. çok keyifli bir gün oldu Filizcim çok sevindim görüştüğümüze :-))ben bionike güneş kremini çok beğendim umarım sen de memnun kalırsın güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
  5. Yine çok güzel bir etkinlikte bir araya gelmişsiniz! Hediyelerini güzel günlerde kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir etkinlik olmuş canım, ürün yorumlarını da merakla bekliyorum <3

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir etkinlik oldu. Sizlerle de tekrar görüşmek sohbet etmek harika.
    Tekrarlamak dileğiyle.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma