24 May 2017

ANNE SULTANLAR ETKİNLİK SPONSORLARI

13 Mayıs günü sevgili İlknur'un Anneler günü organizasyonuna katılmış,etkinlikle ilgili detayları önceki yazılarımda paylaşmıştım.Bugün ise bu etkinliğe sponsor olan firmalardan ve ürünlerinden bahsetmek istiyorum.
Yves Rocher : Vücut ürünlerini ve parfümlerini severek kullandığım marka Frambuaz kokulu vücut losyonu göndermiş.Oldukça bereketli bir ürün olan hafif yapılı losyondan ilk fırsatta bahsediyor olacağım.
Eczacıbaşı Schwarzkopf : Çok merak ettiğim bir ürün olan BC Bonacure Oil Miracle Mist'i bu etkinlik sayesinde deneme fırsatı buldum.Saçlara parlaklık verip bakım yapma vaadinde olan ürün ilerleyen günlerde blogda olacak.

Thalia Kozmetik : Kutusunu açar açmaz etrafa yayılan Defne sabunu kokusuyla adeta mest olduğum Thalia'nın ürünleri denenir denenmez detaylarıyla blogda olacak.
Revigen : Öarka daha önce deneme fırsatı bulamadığım Revitalising şampuanını göndermiş.Saçlarım için uygun olup olmadığına bakıp bir an önce denemek istiyorum.
Capilactif/Capicade : Seyahat boy ürünleri ile etkinliğe katılan markanın daha geçtiğimiz ay günlük bakım şampuanını kullanmıştım ve yakında sizinle paylaşacağım.Deneme boyu ürünler sık ürün değişiminden kaynaklı olarak saç derime iyi gelmediğinden ne yazık ki denemek isteyen birine gidecek.
Tarko Kozmetik : Piyasaya yeni sürmüş olduğu Silikon sünger,makyaj fırçası ve tarağı denememiz için göndermiş.Bu üç ürün ilerleyen günlerde bir deneyim yazısının konusunu oluşturacak.
Biota : Marka Karıca Yumurtası Yağı içeren tüy azaltıcı krem,Aqua soft el kremi ve Biobaby ürünlerini göndermiş.Pişik kremi yakın zamanda doğan bir miniğe giderken baby serisindeki diğer ürünleri kızlarım için kullanacağım.
Rexona : Invisible Black+White daha öncede severek kullandığım bir üründü.Hazır sıcaklar kapıdayken yeniden denemek keyifli olacak.
Pierre Fabre : Ürünlerini güvenerek kullandığım Pierre Fabre bünyesindeki markalardan Ducray,Avene ve Elancyl'e ait ürünler göndermiş.Termal su zaten uzun yıllardır kullandığım bir ürün olup denemeyenlere yaz aylarında  mutlaka denemelerini öneriyorum.
Maia Kozmetik : Son zamanlarda oldukça popüler olan siyah maskesini denememiz için göndermiş.Bende ilk fırsatta kullanıp deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Uni Baby : Makyaj temizleme mendillerini oldukça kaliteli bulduğum Uni Baby severek kullandığım mendilleri ile birlikte vazelin göndermiş.Uzun yıllardır vazelin kullanmamış biri olarak deneyip farklı şekillerde nasıl kullanılabileceği ile ilgili bir yazı hazırlamayı planlıyorum.
Catrice : Artık Renkli Dükkan'da da bulabileceğimiz Catrice Kontur paleti,ruj ve ojeden oluşan bir paket göndermiş.Önümüzdeki ay yazacağım Catrice Ürün Deneyimlerimde bu üç üründen bahsediyor olacağım.
Lila Kozmetik : Sea Color saç boyalarını denememiz için göndermiş.

Dove : Yepyeni ürünlerini denememiz için gönderen Dove'un paketi beni oldukça heyecanlandırdı.Zira kokularına bayılıyor ve yeni ürünlerini denemeyi çok seviyorum.
Multimar : Havan İlaç firmasından bir önceki yazımda bahsetmiştim.Doğal içerikli gıda takviyeleri bulunan markanın balık yağı tüketmekte zorlanan çocuklar için geliştirdiği jelibona benzeyen balık yağından ayrıca bir yazı ile bahsediyor olacağım.
Çocuk Gelişim Atölyesi : Detaylı bir yazı ile bahsettiğim Miniyup Eğitim Seti ile ilgili yorumlarıma bir önceki yazımdan ulaşabilirsiniz.
İfondi : İç giyim ürünleri ile bizlerle olan İfondi uygun fiyatlı ürünleri ile dikkat çekiyor.Sitelerine mutlaka göz atmanızı öneririm.
Lila Kağıt:  Sofia markalı kocaman günlük peçeteleri ve cep mendilleri ile bizlerle oldular.Peçetelerin kalitesini çok beğendim.
Minibum : El yapımı deri patikler üreten Minibum şirin mi şirin patikler göndermiş.Şirin oldukları kadar sağlıklı da olan bu patikler tontik ayaklara çok yakışacaklar.

 
Prima : Kullanımı oldukça kolay olan külot bez,yumuşacık bir top ve oyun matı ile bir bebeğin gününü mutluluk ve keyif içinde geçirmesini sağlayacak Prima her iki kızım içinde tercih ettiğim markaydı.Kızlar bez yaşını çoktan geçtiklerinden külot bez rahatlığını yaşaması için bir yakınımıza hediye edeceğiz.
Henkel : Vernel,Persil,Bref ürünlerini bizlerle buluşturan Henkel'e teşekkürler.
P&G : Marka Fairy,Febreze,Gillete Venus ürünleri ile bizlerle oldu.Fairy hem elde hemde makinede yıkanan bulaşıklar için uzun zamandır favorim.Denedikten sonra sürekli elinizin bu ürünlere gitmeye başlayacağından emin olabilirsiniz.
Zeyland : Eşofman takımları ile bizlerle olan Zeyland yakında ayrıca bir yazı ile blogda olacak.
Gürsüt : Tüm ürünlerini içeren peynir paketi ile sabah kahvaltılarına konuk olan Gürsüt'e teşekkürler.
Dr.Oetker : Kek  Burger,Ekmek Karışımı ve Fondü üçlüsüyle sponsor olan markanın Kek Burger'lerini hafta sonu denemek için sabırsızlanıyorum.
Tamek : Farklı keategorilerdeki ürünlerini içeren şık sepetleri için Tamek'e teşekkürler.Uzun zamandır haır meyve sularından uzak duran bana bile Kahvaltım serisine ait Portakal&Nar suyunu sevdirdi.Meyve püreleri ise çocukların favorisi oldu.
Papağan Kuruyemiş : ''Sağlıklı Nesiller'' mottosuyla yola çıkan marka çeşitli ürünlerden oluşan bir paket ile 5 gün için 5 farklı yaş kuruyemiş içeren Papağan Kids paketlerini bizlerle paylaşmıştı.Bende yeni tanıştığım bu ürünü almaya devam ederek her gün bir tanesini beslenme çantasına atıyorum ve kızımın sağlıklı atıştırmalıklar tüketmesini sağlıyorum.

Etkinlik sponsorları yazıma burada son verirken tüm firmalara ve bizi buluşturan İlknur'un Dünyası 'na teşekkür ediyorum.


4 yorum:

  1. Güle güle kullanin hepsini 😊

    YanıtlaSil
  2. ne güzel hepsi tarko'nun fırçasına bayıldım güle güle kullan hepsini Filizcim sevgiler :-)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi inanılmaz güzel güle güle kullan canım :)!!

    YanıtlaSil
  4. Mayo alırken dikkat etmemiz gereken ne çok şey varmış.Teşekkürler.:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma